Şimdi Ara

LG 42LM620s mi 42LM660s mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lg nin fiyat politikasi, 40es7000 modelini daha cazip kilmaya basladi. Evolution kit + dual core + sesle kontrol gibi arti ozellikleri olmasina ragmen fiyatin daha dusuk olmasi es 7000 i, lg660s .... vs. Ust modellerle yarisir. Fiyat 2.250 - 2.600 arasi degisiyor. Kampanya takibi yapilabilir. Pusu attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR SİZE TAVSİYEM KULLANMAYAN VE MARKETLERDE GÖRÜPTE KAFADAN ATAN ARKADAŞLARA GÜVENMEYİN. ARTI ELECTRONİK MARKETLERDE ÇALIŞAN ARKADAŞLAR LG HARİCİNDE SONY VE SAMSUNG DİYORLAR NEDENİ İSE KOTADAKİ BU MALLARIN AZ SATILMASI. BENİM ARKADAŞIM TEKNOSADA ÇALIŞIYOR VE ŞİDDETLE BU SENE YENİ NESİLDE LG DEDİ ALDIM. HEMDE 2 TANE KAMPANYADAN TEKNOSADAN 660S 2299 TL YE BEDAVACIMDAN İSE620S1875 TL VE ARALARINDA İNANIN 400 TL FARK VERMEYE GEREK YOKMUŞ. SİHİRLİ KUMANDADA 140 TL HABERİNİZ OLA... BEN BİR KUMANDA İLE HER İKİSİNİDE KULLANIRIM SANIYORDUM AMA OLMUYOR.AYRICA DONGLE VARMIŞŞŞ.....AMA BUNLARIN HARİCİNDE GÖRÜNTÜ DERSENİZ SİZ FARK EDEBİLİRMİSİNİZ BİLMEM BENCE FARK YOK... ATANLARADA BAKMAYIN.. AMA WİFİ DONGLE AN-WF100 75 TL SİHİRLİ KUMANDA AN-MR300 140 TL EKRAN VE GÖRSELLİK FARKI YOK.. DAHA NE DİYİM ............

• LG BU SENE TÜRKİYEDE NEDEN SİZCE EN COK SATAN LED OLDU SİZCE ???
  • Magazada gorerek mali begenip almak en dogrusudur. Fakat samsungun es7000 serisinin fonksiyonellik, 3d performansi ve panel kalitesi ve dizayni 660-670-760s serileriyle kiyaslarsak samsungun uzak ara önde oldugunu soyleyebiliriz. Son gunlerde rekabetçi fiyatlarla ortaya çikan es serileri biraz daha ucuzlarsa ve hele ki puan kampanyalarida meydana sürülürse lg nin tahtinin sallanacagindan eminim.

Lg nin 2012 de satis grafigini yukseltmesi ve bitarafinin kalkip hemen fiyatlari yukseltmesi sayesinde karsi ataga gecip fiyat düsüren samsung saolsun ki yakinda allah nasip ederse iyi fiyata bir 46es7000 yada 46es8000 alabilecegiz.

En son bugun teknosada yanyana duran es7000 ile 660s ve 760s kiyasladim. Ucunun fiyati ayni olsaydi es7000 i seçerdim. Hatta üste 300 tl yi bile gözden çikarirdim sanirim.pusu :D

Hayirli forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: slymndnlr

Kesinlikle 660s.
    620s in paneli 50hz dir lg nin 100 hz i 660s ile başlar. tv de en önemli nokta panel ve hz dir
    2400 ty çıkıyorsan bence samsung yada sony düşün derim bu fiyatlara çok daha iyi modelleri var.

Üstat bu bilgiyi nerden ediniyoruz. Tam 42LM620S için karar vermişken geri vitese taktım şimdi.
  • 42lm620s ile 42lm660s arasında hiçbir fark yok. zaten ikisi de arayüz bakımından aynı. tv izlerken gözle görülür hiçbir fark yok, sadece kontrast ayarlama özelliği var 660s te. aradaki fiyat farkını çıkartmayacak kadar önemsiz bir özellik. oturup kimsenin tvnin kontrastıyla uğraşacağını sanmam.
    ama 42lm615s ile 42lm620s arasında büyük fark var. alacaklar fiyat farklarıyla özellik farklarını karşılayıp karşılamadığına göre alırsa boş yere para vermemiş olur.

Bunlar LG'nin pazarlama tekniği. neden arçelik yada vestel bu kadar satamıyor türkiye'de ?

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Ben 3 hafta önce 42lm615s almıştım. Keşke biraz daha bekleyip 660s alsaydım diyorum
    Tv nin görüntüsü falan güzelde smart özelliği yok. Olsada pek kullanmam ama ne bilim insanın morali biraz bozuluyor. Yapcak bişe yok artık kullancaz

moralin hala bozuk mu arkadaş?
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz - Balzac
  • 42LM660s tabikide hiç düşünmeye gerek yok
    LG 42LM660S
    C180 Komp. AMG
    SYM Joymax 250i
    PS4 500gb
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.