Şimdi Ara

LG 42LA620S Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
28.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben televizyon almayı düşünüyorum haftalardır araştırdık LG 2013 LA serisinde karar kaldık. 42 ınc düşünüyoruz.
    Bizim için önemli olan dahili wifi, dahili uydu alıcısı olması, 3d yayını ve internete bağlanarak tv üzerinden film, dizi video izleme seçeneği sağlaması.

LA 620S ve LA 660S arasında kaldık . İkisi arasında da baya fiyat farkı var. Hangisini tercih etmeli.

İkisi içinde de dahili browser mevcut değil mi?
    İki modelin hz leri farklı.
    Bu internetten video oynatma film izleme hızını etkiler mi?
    LA620S te normal kumanda mı var?

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titemm -- 12 Haziran 2013; 13:48:27 >

• bende 2 haftadır bu televizyonları araştırıyorum, yorum yapan olmamış ama bu hafta sonu almak zorundayım artık, h.sonu 1650tl oluyor sanırım tv, şu an 1800de, h. sonu indirim gelirse yine anında alacağım LG 42LA620S'i şu an tek yaptığım şey cmt gününü beklemek.
    şu an evimde lg42ls5600 var monitörüm de lg e2350v , o yüzden lgnin görüntü kalitesine güveniyorum, teknosa da philipsle karşılaştırtım ve lg nin açık ara önde olduğunu gördüm
    620s 200hz, 660s 400hz,
    660s kasası daha kaliteli ve şık ve kumandası akıllı kumanda, ama nette akıllı kumandayı kullanamayan, kullanmasını zor bulan şikayetler görüyorum, o yüzden akıllı kumanda olayı dikkatimi çekmiyor
    hz olayına zaten takılmıyorum, monitörüm 60hz, evdeki tvim 100 hz ikisde mükemmel görüntü veriyor, videoyu falan etkilemez
    kasa kalınlığına gelince benim için sorun olmaz

düğün arafesinde olduğum için inceleme falan yapamam ama kısaca yorumumu yazarım buradan

• 200hz, 400hz, 1000hz e bakmayin, onemli degil.

la620 ile la660 in panel frekansi (50hz) ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la660 ve sonrasi akilli kumandaya sahip, normal kumanda yok. 2012 lm serisi 2 kumandayla geliyor.

alt modeller standart kumanda cikiyor.

la660tan itibaren woofer var yani 2.1 ses sistemine sahip.

• 620s satıştan kaldırılmış arkadaşlar 42LM660S aldım bugün 1865 tl
    yorum yapmama gerek yok sanırım forumda baya bi mevcut, isteyen olursa kafaya takılan soru vs. yardımcı olurum alıntılayıp sorun yeter
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    ben de LG LA620S aldım. malum LA serisi karasal T2 ye sahip. akıllı kumanda pek tutulmadı. onun yerine logitec Mouse/klavyeyi öneriyorlar. LM serisi ucuzladı. ben bimeks'ten 1699/12 ( 85 tl hediye çeki ) aldım. aynı fiyata teknosa'da LA640 vardı. tercihimi 620s ten yana kullandım.

web browser var. kablosuz mousu tak bilgisayarda gezer gibi internette gez.
    izlerken kayıt yapabilir/izleyebilirsin ..vs
    panel frekansları aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatro_nik

ben de LG LA620S aldım. malum LA serisi karasal T2 ye sahip. akıllı kumanda pek tutulmadı. onun yerine logitec Mouse/klavyeyi öneriyorlar. LM serisi ucuzladı. ben bimeks'ten 1699/12 ( 85 tl hediye çeki ) aldım. aynı fiyata teknosa'da LA640 vardı. tercihimi 620s ten yana kullandım.

web browser var. kablosuz mousu tak bilgisayarda gezer gibi internette gez.
    izlerken kayıt yapabilir/izleyebilirsin ..vs
    panel frekansları aynı.

Nasıl hocam tv den memnun musunuz ?

Şöyle bir paket var? 200 tl de hediye çeki var?

http://www.teknosa.com/urunler/119961421/lg-42la620s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go?from=suggestion&term=LG%2042LA620&utm_source=facebook&utm_medium=lgxbox6temmuz&utm_campaign=tekurun6temmuz

Önerir misiniz ?

• tv ve konsolu ayrı ayrı al dostum genelde bu tip içeriklerde sağlam kazık yiyorsun ..o tv'nin oluru 1400 tl'dir oradan pay çıkar. (daha da düşer 1 ay içinde)
  • LA620S aldık baya da memnunuz. bir üst modelinin tek farkı akıllı kumandaymış fakat onada gerek yok. normal kumandayla işimizi görüyor hatta kablosuz klavye bağladık daha rahat oldu. internette gezinmesi flash video izlemek tıpkı bilgisayardaki gibi sorunsuz çalışıyor. darty den kampanya ile aldık. tavsiye ederim.
  • titemm T kullanıcısına yanıt
    Evet ben de çok memnunun 620 s den yalnız görüntü konusu sd yayınlar da kanaldanmıdır ama çok net değil yine de tv nin hakkını veriyor
  • media marketde gördüm fiyatı 1600 tl di ama hangi modeli unuttum LA serisidi iyimi sizce ?
  • bütçen kısıtlı ise la 620-640 standarttır zaten dostum ..tabi hz'si düşük, smartta arada bir bellek hatasi olabilir, akıllı kumandası da yok (harici alabilirsiniz) ama bence 660s 'den olağan üstü farkı yok bu 2 modelin ..bu açıdan 1300-1600 tl arası zaten lg 'de başka seriye bakılmaz..2000 tl ve üstü bütçeniz olup da bu modellere bakarsanız o zaman yanlış olur tabi.(740s ve üstünü beklemek lazim 2000 + bütçe için)
  • Beyler bana 2200 tl ye kadar tv önerebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

Beyler bana 2200 tl ye kadar tv önerebilir misiniz

philips pfl 5008, lg 660s , bulabilirseniz panasınic dt,wt 50 serileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

Beyler bana 2200 tl ye kadar tv önerebilir misiniz

philips pfl 5008, lg 660s , bulabilirseniz panasınic dt,wt 50 serileri

Hocam iki model arasında kaldım Lg La 620s ve Vestel Pf 9060 modeli sizce hangisini almalıyım ?

• Ben 620S kullanıyorum ve çok memnunum . LG nin smart sistemi de oldukça iyi
  • MERHABALAR ARKADASLAR LG 42LA620S MODELİ LED AYDINLATMALİ LCD KASA OLMAKLA BERABER,DONANIM OZELLİKLERİ OLARAK 1TB HARICI HDD DİSK VERİ OKUYABİLME OZELLİĞİNE SAHİPTİR.MAGAZALARDAKİ LG URUNLERİNDE YAYINLANMIS 3D GORUNTU,DEMO GORUNTU VS GORUNTULERE İNANMAYİN.FİRMALARİN SATIŞ TAKTİĞİ OLARAK BU GORUNTULERİ YAYINLATMAKTADİR.LG TURKIYE SİTESİNDE VİDEO FORMATLARİ OLARAK RESIM MUZIK VİDEO GECMEKTEDİR.BUNLARIN ACILIMI MEVCUT DEGILDIR BIR INCELEME YAPTIGIMIZDA HT263.HT264 FORMATI OYNATMAMAKTADİR,AYRICA DTS SES CODEC BULUNMAMAKTADİR.AYRICA LG DE AYRI BIR SEKILDE PANELINDE KORUMA PANELİ YOKTUR SAKIN INANMAYIN DERİM.DAHA SONRA IPS PANEL YOKTUR.ARKADASIN BIRISI DİGİTAL VİDEO BROADCASTİNG T2 OLDUGUNU SOYLEMİS.BU BILGIYI NEYE DAYANARAK SOYLEDIGINI ACIKLAMAMIS.620S MODELINDE DVB S DVB S2 DVB C DVB T1 BULUNMAKTADİR.AYRICA USB MEDİA PLAYER BULUNMAMAKTADİR.HER DOSYAYI ACAMADIGINI BURADAN ANLIYORUZ.

TAVSİYE İSTERSEN FİYATI 300 TL DAHA YUKSELTEREK TOSHİBA 40TL968 MODELİNE BAKABİLİRSİN. LG LA620S LA660S MODELİNE İSTİNADEN OZELLİK VE DONANIM ACISINDAN DAHA İYİ BİR URUN OLDUGUNU ANLİYABİLİRSİN

http://www.toshiba.eu/television/3d/tl/40tl968/

• Bugun TV almaya karar verdim. Kisa bir arastirma sonucu bu modeli 1479 TL ye alsam forumdaslar ne der ?
    1500TL psikolojik sınırım. Tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

Bugun TV almaya karar verdim. Kisa bir arastirma sonucu bu modeli 1479 TL ye alsam forumdaslar ne der ?

internetten 1479 tl olandan bir tane aldık az önce biladere. simdilik en uygun fiyat buydu. bence fazla para vermeye gerek yok. 5 yıl sonra tüm tvler oled ekran ve gercek 200hz olacak standart o sebeple bu süreci en makul ve mantıklı tv ile gecirmek adına la620s uygun diye düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

Bugun TV almaya karar verdim. Kisa bir arastirma sonucu bu modeli 1479 TL ye alsam forumdaslar ne der ?

internetten 1479 tl olandan bir tane aldık az önce biladere. simdilik en uygun fiyat buydu. bence fazla para vermeye gerek yok. 5 yıl sonra tüm tvler oled ekran ve gercek 200hz olacak standart o sebeple bu süreci en makul ve mantıklı tv ile gecirmek adına la620s uygun diye düsünüyorum.

Aynen sizin gibi dusunerek az once siparisi verdim.
    Dedigim gibi TV de psikilojik sinirim 1500TL idi ve de bunu asmadigim icin mutluyum.
    Bu arada Bir sorum olacak. 2 boyutlu normal goruntuyu 3 boyuta cevirme nasil oluyor. İstisnasiz tum 2 boyutlu icerigi 3 boyutlu izleyebiliyor muyuz? Sanmiyorum boyle bir sey olacagini ama ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.