Şimdi Ara

LG 42LA620S Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
28.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaba

quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Bugun TV almaya karar verdim. Kisa bir arastirma sonucu bu modeli 1479 TL ye alsam forumdaslar ne der ?
    1500TL psikolojik sınırım. Tavsiye eder misiniz?

internetten 1479 tl olandan bir tane aldık az önce biladere. simdilik en uygun fiyat buydu. bence fazla para vermeye gerek yok. 5 yıl sonra tüm tvler oled ekran ve gercek 200hz olacak standart o sebeple bu süreci en makul ve mantıklı tv ile gecirmek adına la620s uygun diye düsünüyorum.

Aynen sizin gibi dusunerek az once siparisi verdim.
    Dedigim gibi TV de psikilojik sinirim 1500TL idi ve de bunu asmadigim icin mutluyum.
    Bu arada Bir sorum olacak. 2 boyutlu normal goruntuyu 3 boyuta cevirme nasil oluyor. İstisnasiz tum 2 boyutlu icerigi 3 boyutlu izleyebiliyor muyuz? Sanmiyorum boyle bir sey olacagini ama ?

bende la640s var ona göre cevap vericem herseyi aynıdır muhtemelen. tüm 2d görüntüleri 3d'ye ceviriyor fakat orjinal 3d kadar derinlik olmuyor tabikide. normal tv kanallarını 3d yapabiliyorsunuz. 3d ayarları da mevcut derinlik katmak icin, hepsini deneyip bakarsınız zevkinize göre ama dedigim gibi gercek 3d olarak cekilmis görüntüler kadar beklemeyin yinede fena sayılmaz.

• quote:

quote:

Bugun TV almaya karar verdim. Kisa bir arastirma sonucu bu modeli 1479 TL ye alsam forumdaslar ne der ?

internetten 1479 tl olandan bir tane aldık az önce biladere. simdilik en uygun fiyat buydu. bence fazla para vermeye gerek yok. 5 yıl sonra tüm tvler oled ekran ve gercek 200hz olacak standart o sebeple bu süreci en makul ve mantıklı tv ile gecirmek adına la620s uygun diye düsünüyorum.

bu üründen ortalama 1340 küsüre bende aldım (100tl katkat kazan indirimi vs) inş. hayırlı olur
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

quote:

quote:

bu üründen ortalama 1340 küsüre bende aldım (100tl katkat kazan indirimi vs) inş. hayırlı olur
    .

bu fiyata nereden aldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ak-asya

quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

quote:

quote:

.

bu fiyata nereden aldınız acaba

http://www.n11.com/lg-42la620s-full-hd-3d-tv-4-gozluk-hediyeli-P15507819

fiyatta biraz daha oynama olmus

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen sizin gibi dusunerek az once siparisi verdim.
    Dedigim gibi TV de psikilojik sinirim 1500TL idi ve de bunu asmadigim icin mutluyum.
    Bu arada Bir sorum olacak. 2 boyutlu normal goruntuyu 3 boyuta cevirme nasil oluyor. İstisnasiz tum 2 boyutlu icerigi 3 boyutlu izleyebiliyor muyuz? Sanmiyorum boyle bir sey olacagini ama ?

bende la640s var ona göre cevap vericem herseyi aynıdır muhtemelen. tüm 2d görüntüleri 3d'ye ceviriyor fakat orjinal 3d kadar derinlik olmuyor tabikide. normal tv kanallarını 3d yapabiliyorsunuz. 3d ayarları da mevcut derinlik katmak icin, hepsini deneyip bakarsınız zevkinize göre ama dedigim gibi gercek 3d olarak cekilmis görüntüler kadar beklemeyin yinede fena sayılmaz.

arkadaşım bende 42 la 660s alacaktım..ancak aklıma şöyle birsey geldi...onun yerine 47 la 620 alsam ne fark olur??hem ekran olarak daha büyük özellık olarakda pek fark yok diyorlar sızce mantıklımıdır??? işlemci falan varmı la 620 serisinde ? kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mekatro_nik

ben de LG LA620S aldım. malum LA serisi karasal T2 ye sahip.
    Yanlış bilgi. LA serisi karasal T2 ye sahip değildir. LA serisinde 860V modeli T2 özelliğine sahiptir. Dolayısı ile LA660 ta T2 yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

620s satıştan kaldırılmış arkadaşlar 42LM660S aldım bugün 1865 tl
    yorum yapmama gerek yok sanırım forumda baya bi mevcut, isteyen olursa kafaya takılan soru vs. yardımcı olurum alıntılayıp sorun yeter

sa kardeş bu tv mkv açarmı yani bluray bide 2tb harddisk okurmu
  • erhan1998 E kullanıcısına yanıt
    a.s, mkv açıyor, ama uzun zamandır denemedim tek kusuru altyazıdaki türkçe karakterlerde biraz sapıtıyordu sanırım
    harddiski bilemicem ben hep 8lik flash takıyorum
  • Ben bu cihazı dün mediamarkt'ta denedim .mkv'leri ve çeşitli dvdrip'leri sorunsuz oynatıyor, 100 hz'lik cihazlara nazaran görüntü kalitesini daha çok beğendim. Altyazı karakter problemini seçenekler kısmından kodlamayı türkçe yaparak aşabilmek mümkün.
  • şuan 42la620s i en uygun fiyat ile nereden sipariş edebilirim ?

teknosa ve darty mağazalarında 1649 tl idi. kliksada 1550 tl ye buldum ücretsiz kargo.

garanti problemi vs yaşar mıyım ?

var mıdır yol gösterecek kimseler.
  • Hocam kliksadan alırken world kart ile alırsanız 100 TL world puan alırsınız. Böylece 1.450 TL'ye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sato0606 -- 20 Ekim 2013; 14:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sato0606

Hocam kliksadan alırken world kart ile alırsanız 100 TL world puan alırsınız. Böylece 1.450 TL'ye gelir.

güzel bir fırsatmış ama malesef garanti paracard ile ödeme yapacağım.
  • Fiyat iyi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serisonu kullanıcısına yanıt
    kliksa LG türkiye garantili diyor, sorun yaşamazsınız bence, daha önce kliksadan alışverişlerim oldu ve sorun yaşamadım, hatta çok ışık sızması olan bir tv yi direk geri gönderip değişim istemiştim o zaman dasorun çıkmamıştı. ben deneyimlerim dolayısıyla sorun yaşamazsınız diyorum ama %100 diye bişey yok tabiki..

paracardla alacaksanız 100 puan hediye alamayacak gibi görünüyorsunuz, burda belki paramıgeriver kullanarak 42 tl iade alabilirsiniz, 42 tl de hesabınıza net 33 tl gibi miktar yatar, hiç yoktan iyidir derim ben
  • dabbak D kullanıcısına yanıt
    o paramıgeriver tam olarak nedir acaba ?
  • paramıgeriver, alışverişlere belli oranda para iadesi yapan bir site hocam, detaylı bilgi için..

http://paramigeriver.com/nasil-calisir
  • pazartesi 42 la 620 saparişini verdik. bugün gelecek ve kurulumu yapılacak.. inceleyince görüşlerimi buradan yazarım.
    Lg müşteri hizmetlerini aradım ve la620 ile la640 modeli arasında donanımsal hiç bir farkın olmadığını sadece la620 nin panelinin biraz kalın olduğunu söylediler. onun haricinde pek bir fark yok fiyatı haricinde. inşallah memnun kalırız.
  • Lg 32la620s dün aldım, televizyonda 2. tecrübem oluyor ve ziyadesiyle memnunum.

Tavsiye ederim.

Bütün cihazlarımı bağladım sorunsuz takılmadan çalışıyor. f/p çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak-asya

pazartesi 42 la 620 saparişini verdik. bugün gelecek ve kurulumu yapılacak.. inceleyince görüşlerimi buradan yazarım.
    Lg müşteri hizmetlerini aradım ve la620 ile la640 modeli arasında donanımsal hiç bir farkın olmadığını sadece la620 nin panelinin biraz kalın olduğunu söylediler. onun haricinde pek bir fark yok fiyatı haricinde. inşallah memnun kalırız.

merhabalar, hocam tv den memnun musunuz bende 620 ve 640 arasında gelip gidiyorum ama pek fark yok gibi. kanal geçişlerinde sıkıntı var mı herkes bundan bahsetmiş. birde tv yi int ten aldiğimizda kurulumu lg servisi mi yapıyor? tv geliyor sonra lg servisini mi çağiriyoruz kendimiz mi kuruyorz? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzmanfr

Lg 32la620s dün aldım, televizyonda 2. tecrübem oluyor ve ziyadesiyle memnunum.

Tavsiye ederim.

Bütün cihazlarımı bağladım sorunsuz takılmadan çalışıyor. f/p çok iyi.

mrb hocam
    sizden görüş alabilir miyiz? kanal geçişlerinde büyük sıkıntı var mı tavsiye ediyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.