Şimdi Ara

***LG 42LA613S KULLANICI KLUBU***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
14.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bu tv ile ilgili bilgi bulamadım, konuyu açma amacım LG 42LA613S kullanıcılarının deneyimlerini paylaşması.
    Smart tv özelliği benim içn önemli değil diyorsanız fiyat bakımınında alınacak iyi 42" tv lerden biri. (1299 tl)

Genel Özellikler

42" LED Cinema 3D TV; 2 adet Cinema 3D Gözlük, Dahili HD Uydu Alıcısı, MCI 100 HZ gibi özelliklere sahip.
    TİTREŞİMSİZ 3D
    3D DERİNLİK KONTROLÜ
    DUAL PLAY READY
    DAHİLİ HD UYDU ALICISI

Detaylı teknik özelliklerine lgnin sitesinden bakabilirsiniz (fırsat buldukça konuyu editleyeceğim)
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LA613S

42LA613S,620S,640S,660S karşılaştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 23 Ağustos 2013; 11:23:51 >

• 1299 tl ye siparişimi verdim. gittigidiyordaki kliksa mağazasından 100tlde word puan veriyordu.
    aldım bakalım hayırlısı.smart önemli değil benim için. görüntü farkı teknosada incelediğimde üst modellerle fark göremedim. smart tv özelliği olsun diye ekbir ürün alabilirim uygun fiyatlı birşey bulursam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhandnr

1299 tl ye siparişimi verdim. gittigidiyordaki kliksa mağazasından 100tlde word puan veriyordu.
    aldım bakalım hayırlısı.smart önemli değil benim için. görüntü farkı teknosada incelediğimde üst modellerle fark göremedim. smart tv özelliği olsun diye ekbir ürün alabilirim uygun fiyatlı birşey bulursam.

Hayırlı olsun benim düğüne 10 kaldığı için geçen hafta almıştım 100 tl zarar ettik
    Ürün güzel özellikle hd performansını çok beğendim samsungu led tv kullanıyordum 100 hz hd kalitesi daha iyi diyebilirim. sd yayın kalitesi de dahili uydu alıcısı ile test ettim (beş para etmez :)) ) ortalama... Yurt dışından vu+ solo receiver siparişi verdim onunla test edip snuçları görüntüleri paylaşırızm.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

quote:

Orijinalden alıntı: gokhandnr

1299 tl ye siparişimi verdim. gittigidiyordaki kliksa mağazasından 100tlde word puan veriyordu.

Hayırlı olsun benim düğüne 10 kaldığı için geçen hafta almıştım 100 tl zarar ettik
    Ürün güzel özellikle hd performansını çok beğendim samsungu led tv kullanıyordum 100 hz hd kalitesi daha iyi diyebilirim. sd yayın kalitesi de dahili uydu alıcısı ile test ettim (beş para etmez :)) ) ortalama... Yurt dışından vu+ solo receiver siparişi verdim onunla test edip snuçları görüntüleri paylaşırızm.

kliksa benim ürünü hala kargolamadı :)
    sorulara cevap bile vermiyor.
    üründe hdd veya flash disk ile 3d film izleniyormu?
    alt yazılı filmlerde alt yazıyı görüyormu?
    bunları denediniz mi?

• 3 demolar indirdim denedim usb ile sorun çıkmadı. hdd ile henüz denemedim
    alt yazılı filme bakmıştım gömülümüydü açıkcası hatırlamıyorum ama sorun yoktu..
    kliksa gg üzerinden genelde cevap vermiyor 3-4 gün içinde kargoya veriyorlar kendi sitelerinde online destek hattı var oradan irtibata geçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

3 demolar indirdim denedim usb ile sorun çıkmadı. hdd ile henüz denemedim
    alt yazılı filme bakmıştım gömülümüydü açıkcası hatırlamıyorum ama sorun yoktu..
    kliksa gg üzerinden genelde cevap vermiyor 3-4 gün içinde kargoya veriyorlar kendi sitelerinde online destek hattı var oradan irtibata geçebilirsin.

ben 500 GB hdd taktım. müzikleri falan görüyor. filmlerden çoğunu görmedi? klasör olarak görüyor açınca boş diye uyarı veriyor. 50-60 tl'lik media oynatıcılar var hdmi'den bağlanan onlardan birtane alayım diyorum. nasıl olur??
    bu kanuda fikri olan yada tavsiyesi olan varmı?
    smart box gibi şeylerde var ama onlar biraz pahalı sanırım.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/everest-hdm-555-harici-2-5-usb-2-0-sata-full-hd-89421288?sciid=hpifu1

• Ben de 613 alacağım sanırım..Çünkü 32" küçük kalacak,42 LA620 ise bütçe aşıyor..En uygunu bu gibi.Eğer MCI-Hz farkları çok etkili değilse alırım bunu.
    PS3 & film & maç performansı çok önemli ..Lag sorunu mümkün olduğunca az olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu modeli kullanan fazla yok sanırım ? Kliksa fiyatı bugün için çok uygun,bayram geliyor daha da kampanya olacaktır diye düşünüyorum..
    Alacağım..
    Ama PS3 performansı nasıl acaba ?
    Ayrıca kliksa ürün iade aşamalarında problem çıkartıyor mu ?
  • ürünü şahsen kullanıyorum hem kendi dahili hd receiver ı ile test ettim hemde şu an vu+ solo kullanıyorum özellikle hd yayınlar çok iyi sd kanallar fena sayılmaz.
    ps3 vs deneme şasnım yok oyunlarla uzaktan yakından ilgim yok:) 3d performansı da yabana atılmayacak cinsten ... Bu fiyata düz cihaz almaktansa artı 3d ile bu tv yi almak mantıklı geldi bana yaklaşık bir aydır kullanıyorum gayet iyi:)
  • Bana da mantıklı geliyor..Smart gereksiz ise bu alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bana da mantıklı geliyor..Smart gereksiz ise bu alınabilir.

smart özelliği mevcut teknolojilerle işkence gibi bence ,smart çok önemli ise 50-100 tl ye android box alınabilir daha iyi iş göreceğinden eminim.
  • Smart kasıyor zaten..Özellikle laptop hdmı bağlantılı kullanacak olanlar için smart çok gereksiz bence.
  • Süper bişi yalnız tavsiye ederim.
  • lg nin sitesinden ekim tarihli güncellemesini buldum usb den güncelledim:) sürüm farklarını görecek bir bilgiye erişemedim sürüm çıkmış ise fix ettikleri bir şey vardır ama ne :)) Herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar:))
  • Ürünün özelliklerinde 3 adet USB girişi bulunduğu yazıyor, fakat ben diğer ikisini göremedim. Sadece sol yan tarafında bir adet var. Ürüne sahip olanlar bakıp nerelerde olduğunu yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıtitrettin

Ürünün özelliklerinde 3 adet USB girişi bulunduğu yazıyor, fakat ben diğer ikisini göremedim. Sadece sol yan tarafında bir adet var. Ürüne sahip olanlar bakıp nerelerde olduğunu yazarlarsa sevinirim.

:)) tek giriş kullandım hep diğer ikisine ihtiyaç duymamıştım şimdiye kadar :))
  • peki 3 tane var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıtitrettin

peki 3 tane var mı?

akşam eve gidince bakarım artık :)
  • Fiyata göre iyi bir TV'ye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fiyata göre iyi bir TV'ye benziyor.

bir aydrı kullanıyorum smart tv takıntısı yoksa hakikaten iyi tv fiyatına göre.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.