Şimdi Ara

***LG 42LA613S KULLANICI KLUBU*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
14.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 1199 yazacağıma 1999 yazmışım özür dilerim. 1100e aldıysanız 1199a alınmaz o zaman değil mi

Not:Özür dilerim hocam sizi de araştırtmak zorunda kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightny

Hocam 1199 yazacağıma 1999 yazmışım özür dilerim. 1100e aldıysanız 1199a alınmaz o zaman değil mi

Not:Özür dilerim hocam sizi de araştırtmak zorunda kaldım.

1199 alinir nerde buldunuz o fiyata?

• Seri sonu indirimi ile Teknosa da buldum dün bide hocam tv ile aramda 5-6 m mesafe olacak küçük gelir mi?

• Hocam bir de ön kısımdaki lg amblemi tv açıldığında yanıyor mu yani ışıklı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightny

Seri sonu indirimi ile Teknosa da buldum dün bide hocam tv ile aramda 5-6 m mesafe olacak küçük gelir mi?

gozlerin gorme yetenegine bakar:) imkanin varsa 47 inch al 2 m mesafeden bana kicuk geliyor 42 inch:))

• lg amblemi degilde hemen altinda kirmizi led var o yaniyor acilirken

• Saolasın hocam çok işime yaradı bilgiler ama 47 inch bu fiyatlarda olan tv varmı smart olmasa da olur ama 3d zorunlu

• benim görebildiğim en uygun 47 inch bu var hocam
    http://www.vatanbilgisayar.com/47la620s-119-cm-cinema-smart-3d-full-hd-led-tv-mci-200-hzhd-uydu.html

200 hz 3d smart özellikli
  • arkdaşlar tv yi fabrika ayarlarına döndürüp kanalları tekrar buldum. ama sıralama karışık. kanal yerlerini değiştirmeye çalıştım fakat yapamadım. aynı işlemi ilk aldığımda yapabilmiştim ama şu an yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  • deryademir57 D kullanıcısına yanıt
    Program düzenlemeye girdiğinde kanalları görebiliyorsun. Kanalların üzerine bastığında yerdeğiştir taşı v.s seçenekler çıkıyor.
  • program düzenlemeye girdiğimde atla, blokeet/çöz , favori ve iptal seçeneklerinden başka bir şey çıkmıyor. yapamadım hala
  • Merhaba arkadaşlar. Anlayan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Geçen hafta lg 47la620s marka led tv aldım. Cihaz gayet güzel ama bir sorunum var. Cihazı pc den hdmi ile tv ye baglayınca filmler biraz kasma yapıyor. Şöyle diyeyim. Mesela usbden bagladıgımda fimler gayet akıcı izlenirken aynı filmi bilgisayarın hddsinden açtıgımda film ara ara kasıyor. Aklıma önce codeclerle alakalı bir sorun olabilecegi geldi ama daha sonra youtube veya başka stream sitelerinden izlerkende videoların kastıgını gördüm. Tv'nin smartından youtube a girip video açtıgımda akıcı ancak pc den açınca kasıyor görüntü. Yani çok rahatsız etmiyor ama smart kadar akıcı olmuyor. Hele vimeo.com dan bir video açınca kasım kasım kasıyor. PC den oyun oynarken herhangi bir kasma yok ama video ve youtube benzeri video içeriklerinde kasma oluyor. Simdi sorum şu. Bu sorunun nedeni ne olabilir ? HDMİ kablosu nedeniyle yeterli kalitede veri iletilemediginden kasma olabilr mi ? yoksa codec tarzı bir sorun olabilir mi ? Sizde de hdmi dan pc ye baglantı yaptıgınızda bu tarz kasmalar oluyor mu ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Konuyu hortlaşmış gibi olucam ama tv'yi lan girişinden modeme bağlayıp telefon ile görüntü alabilen varmı?. Özelliklerinde internet bağlantısı dediği sadece güncelleme için vs. içinmi konulmuş?
    Kullanan arkadaşlar yardımcı olur ise sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat78 -- 1 Eylül 2014; 13:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Konuyu hortlaşmış gibi olucam ama tv'yi lan girişinden modeme bağlayıp telefon ile görüntü alabilen varmı?. Özelliklerinde internet bağlantısı dediği sadece güncelleme için vs. içinmi konulmuş?
    Kullanan arkadaşlar yardımcı olur ise sevinirim.

:)) öyle bir olayı hiç bir tvde görmedim bildiğim kadarı ile yok
  • Peki özelliklerinde belirtilen internet bağlantısı nedir? Ethernet girişi koymuşlar sadece güncelleme içinmi yoksa tv ile ile lan üzerinden bağlantı yapmak içinmi. Örneğin tv'yi Ethernet kablosu ile modeme bağlasam, wifi üzerinden telefondaki videoları tv'de oynatamazmıyım? DLNA dediği bu değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat78 -- 1 Eylül 2014; 14:13:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Peki özelliklerinde belirtilen internet bağlantısı nedir? Ethernet girişi koymuşlar sadece güncelleme içinmi yoksa tv ile ile lan üzerinden bağlantı yapmak içinmi. Örneğin tv'yi Ethernet kablosu ile modeme bağlasam, wifi üzerinden telefondaki videoları tv'de oynatamazmıyım? DLNA dediği bu değilmi?

onu yapabiliyorsun hocam doğrudan görüntü aktarımından söz etmiştin sanırım olmaz dediğim o ...
    dlna ile gönderebiliyorsun (bilgisayarında ki dosyalarına erişebiliyor vs... )
  • Mantık olarak fotoğraf, video vs. gibi şeyleri ağ sayesinde tv ile paylaşıyor olmamız lazım. Benim merak ettiğim, örneğin tablette veya telefonda digiplay üyeliğim ile izlediğim maçı tv'de kablo kullanmadan izleye bilirmiyim. Yada youtube'da izlediğim video'yu
    Zaten bunları yapıyorsam benim için smart olayı olmasada olur. Acaba DLNA'YI çokmu abarttım. Unut fakirin ekmeği iste ya tuttarsa. Ama denemekte fayda var. Örneğin ağa bağlıyken acaba telefon ekran olarak görüyormu tv'yi bakmak gerek.
  • talat78 T kullanıcısına yanıt
    dlna ile yapmanız mümkün değil hocam

istediğinizi yapabilmeniz için iki yöntem var bildiğim

1 - tv de miracat bağlantı özelliği olması gerekiyor (20 dolar civarı harici miracast bağlantı dongle ı alabiliyorsunuz.) android 4 üstü sürümlerde kablosuz ekran seçeneği var doğrudan ekranı paylşayabiliyorsunuz... (lg tvde denedim kablosuz bağlantı arada takılıyor tavsiye etmem şahsen)

2 - tablet yada telefonunuz ile uyumlu mhl kablo bağlantı aparatı alamnız gerekiyor (yurtdışı sitelerde 7-8 $ civarı satılıyor ) hdmi çıkışı var bu bağlantı adaptörünü doğrudan cihaza bağlıyorsunuz hdmi ile görüntüyü tvye aktarıyor ... (uzaktan rahat kullanmak için bluetooth mouse ve klawye kullanışlı olur...)

ben şahsen 100 tl ye android box aldım (mhl kablo vs de var) en rahatı en akıllı tvden daha akıllı android box ile kullanıyorsunuz:)))

benim bilgim bu kadar eksik fazla bilemiyorum belki başka yöntemlerde vardır...

• Evet android box mantıklı, tabi 100-150 tl gibi bir maliyeti var. Son sorum caba SD yayınlarda ve maçlarda sıkıntı yaşadınızmı, sizide yorum teşekkür ederim.
  • talat78 T kullanıcısına yanıt
    tv nin kendi yayınından bahsediyorsanız teledünya ile kullanıyorum görüntü kalitesinden çok memnunum ....
    android box yada telefonun tvye bağlanmasından bahsediyorsanız film seyrettim digitürk playde canlı kanalları denedim gayet güzel sıkıntı yaşamadım ...
    sadece digitürk playde görütü gelse bile ortada ki yükleniyor işareti kaybolmuyor (android box da telefondan sıkıntı yaşamadım) android box ile ilgilidir...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.