< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() |
|
Anladım, yedek TV yok bende, panel fiyatı 13k diyorlar ama televizyonun yenisinin eşdeğerleri 50k'dan başlıyor. O kadar bütçem yok maalesef ama daha alt kalitede bir TV almak da istemiyorum. Ne yapsam bilemedim, panel değişimini neden önermemişlerdi hocam ? Benim dezavantajları konusunda pek bilgim yok, internetten araştırıyorum orda da pek bir şey bulamıyorum maalesef |
|
![]() |
|
|
Orijinal panel kullanılarak yapılan TV Panel Değişimi her zaman yeni bir TV almaya göre ortalama %50-60 daha ekonomiktir. TV ekran değişiminde eğer kullanmış olduğunuz televizyon teknolojisi çok eski değilse yani ortalama 4-5 yıl içerisinde üretilen bir cihaz ise yeni tv almak size sadece maliyet olarak değil alışma süreci, ek aksesuar ve masraflar, eski TV nin atıl durumda bir köşede kalması gibi dezavantajlar oluşturabilir. Ben parayı sokaktan toplamıyorum, televizyonumdan da memnundum ama talihsiz bir kaza veya arıza sonucu kullanılamayacak duruma geldi diyorsanız www.televizyonpaneli.com gibi firmalarda garantili ve uzman teknisyenlere orijinal panel değişimi yaptırabilirsiniz. |
|
Selamlar arkadaşlar, Ankara'da panel onarımı ve değişimi yapan bir teknik servis olarak çok sorulan o soruya kısa bir yanıt vermek istedim: Genel kural; tamir maliyeti sıfır cihazın %60-70'ini geçiyorsa yeni TV daha mantıklıdır. Ancak darbe yoksa (çizgi, görüntü gitmesi vb.) panel değişmeden COF tamiri ile çok daha uygun fiyata kurtarılabilir. Cihazınızın modeline göre değişim maliyetlerini ve süreçlerini şuradan kontrol edebilirsiniz: https://tvekrandegisimservis.com Ankara içi veya dışı fark etmez, "Tamire değer mi?" diye merak ettiğiniz modelleri sorarsanız buradan yardımcı olurum. İyi forumlar! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TV Servis -- 4 Nisan 2026; 23:13:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|