Şimdi Ara

SAMSUNG 40KU7000 vs 40JU6610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
29.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un 2016 modellerinin piyasaya düşmesini beklerken bugün 40KU7000 diye bir modelin vatan ve bimeks'te satışa sunulduğunu gördüm.

Tam da 2016 modellerinden umudu kesip 40JU6610 alayım derken karşıma çıktı bu model.

Ne var ki Samsung kendi sitesinde bu modele yer vermemiş.

Sizce 2015 in başarılı modellerinden 6610 mu iyidir, yoksa güncel olması bakımından 2016nın (tam da ne olduğunu anlayamadığım) ilk modeli bir tv mi?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bugün samsung mağazasında tv yi göremezsem de özelliklerini inceledim çok başarılı tüm 4K formatları ve HDR var.Ayrıca ultra clear panel de var.
    Ben alacağım fiyat politikası bu sene Samsung u alınır kılacak

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Tam özelliklerini görebileceğimiz internet üzerinde bir yer var mıdır? Size mağazada bir broşür mü verdiler?
  • Yok ürünler stoklara yeni girdiğinden satış temsilcileri için bir Excel tablosu yollamışlar oradan baktım...tv 50hz...ve 8bit...
    Ks9800 ks9500 ks8500 ks8000 ku7500 ku7000 ultra hd modelleri vardı hatırladığım kadarıyla daha alt uhd yok K500 diye bir full HD seri var... Ks serileri Quantum Dot 1000 nits HDR Ku serileri HDR ama parlaklık için 1000 nit belli değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Yok ürünler stoklara yeni girdiğinden satış temsilcileri için bir Excel tablosu yollamışlar oradan baktım...tv 50hz...ve 8bit...
    Ks9800 ks9500 ks8500 ks8000 ku7500 ku7000 ultra hd modelleri vardı hatırladığım kadarıyla daha alt uhd yok K500 diye bir full HD seri var... Ks serileri Quantum Dot 1000 nits HDR Ku serileri HDR ama parlaklık için 1000 nit belli değil...
    Peki sizce 40KU7000 modeli 6610'a göre üstün bir model midir?
  • Ben biraz önce vatandan aldım eve getirdim.kurulunca daha detaylı bilgi veririm.teknik özelliklere göre ju7000 den bile üstün diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    50 hz olması kötü olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V 55" vs. LG 49SJ800V
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorumlarınızı bekliyoruz.

• kara_koyun K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Kuracağım oda tadilatta pazartesi biterse salı kurduracağım...Ben pc monitörü olarak kullanacağım....
    Bilgi veririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hayırlı olsun. fiyat ne kadar acaba
  • kara_koyun K kullanıcısına yanıt
    başka bir konuda başlık sahibinin bu haftaki yorumu şu;

Yok artık!
    2015 ju7000 serisi ile adından hala söz ettiren Samsung,
    2016 model beklentilerimizi boşa çıkarıp, sanırım ülkemize özel üretilen KU 7000 modelleri ile,
    meydanı tamamen 2016 model LG 'ye bırakacağa benzer

Gerçek panel hızları
    Samsung 55KU7000 50 hz ( KS7000 200 Hz)
    LG 55uh850v 200 hz

Onlara KS bize KU haa
    Görünen oki samsung 2015 de tutulan modeli 7000'in adı yeter, yine sattırır diye,
    daha fazla kar etmek için, 2016 modellerinde özelliklerinden kırptığı KU modelleri, ülkemize KUkalamış...

İnşallah yanılıyorumdur ama durum şuan bunu gösteriyor....
    bir yanlışım varsa lütfen düzeltin

@dallass 'tan alıntıdır ...
  • Lg nin bazı 100 Hz panellerinden çok daha iyi görüntü veren samsung 50 Hz panel gördüğüm için bu olaya çok takılmıyorum sn. Bayberti.

Sizin görüşünüz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_koyun

Lg nin bazı 100 Hz panellerinden çok daha iyi görüntü veren samsung 50 Hz panel gördüğüm için bu olaya çok takılmıyorum sn. Bayberti.

Sizin görüşünüz nedir?

ben samsung-zede biri olarak yoğurdu üfleyerek yiyenlerdenim, samsung'la arama mesafe koydum ...
    yukarıdaki görüşe katılıyorum, samsung bu sene bir adım geride olabilir bizim ülkede ...
    bu sene atak sırası lg'de gibi geliyor bana ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Peki LG'den önereceğiniz 43 inç model hangisi olurdu? Özellikle konu başlığında anılan iki modele alternatif olabilecek görüntü kalitesinde bir model belirtebilirseniz seviniriz.
  • quote:

Peki LG'den önereceğiniz 43 inç model hangisi olurdu? Özellikle konu başlığında anılan iki modele alternatif olabilecek görüntü kalitesinde bir model belirtebilirseniz seviniriz.
    ben olsam Sony 43W805C veya Philips 40pfk6510 modellerini değerlendiririm ancak fiyatları diğerlerinden yüksek ... bence bu ikisi görüntü kalitesiyle farkettiriyor ...
    uzun süre takip etmeme rağmen fiyatları benim istediğim seviyeye inmediği için bunların 50" olanını alamadım maalesef ...

@kara_koyun
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    kesin bir yerlerde yazmışsınızdır ama samsung'un sizi üzen modeli hangisiydi?
  • quote:

kesin bir yerlerde yazmışsınızdır ama samsung'un sizi üzen modeli hangisiydi?

samsung 40d6000 3d led tv ... 2012'de 2.000 liraydı, 3d'lerin popüler olduğu dönemdi, çok tavsiye ediliyordu ancak ömrü kısa oldu, garantisi dolduktan 2 ay sonra panel arızası verdi ... http://forum.donanimhaber.com/m_96285877/tm.htm
  • Tv kuruldu.
    Pc monitörü olarak kullanılacak. 4k50hz en iyi çözünürlük gördü.
    Klasik Samsung renkleri...siyah seviyesi iyi...
    Biraz daha kurcaladıktan sonra daha çok bilgi paylaşırım...
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG 40KU7000 vs 40JU6610 SAMSUNG 40KU7000 vs 40JU6610

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Tv kuruldu.
    Pc monitörü olarak kullanılacak. 4k50hz en iyi çözünürlük gördü.
    Klasik Samsung renkleri...siyah seviyesi iyi...
    Biraz daha kurcaladıktan sonra daha çok bilgi paylaşırım...
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG 40KU7000 vs 40JU6610 SAMSUNG 40KU7000 vs 40JU6610
    trt 4 k da ki görüntü kalitesi nası l ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aaahmet61

trt 4 k da ki görüntü kalitesi nası l ?

Alıntıları Göster
    40JU6610 ve 40KU7000 mukayese edilecek cihazlar değildir . İki cihazdan biri tercih edilecekse 40JU6610 daha mantıklı ... 40KU7000 in tek avantajı Tizen işletim sistemi daha hızlı ve daha kullanışlıdır . Eğer bütçeyi biraz daha artırabilrseniz 2016 Modellerden 43KU7500 ( Curved ) modelini alabilirsiniz . Fiyatı 2599 - 2699 TL seviyesinde olacaktır .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.