Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.879
Cevap
150
Favori
463.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok gecmis olsun:(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de Burak Bey’den 77” LG C1 ve uzatılmış garanti aldım. Kendisine süreçteki ilgisinden dolayı teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackworms kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • gurnur G kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun tekrardan umarım sorun olmaz sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 10 gündür yoğun şekilde kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok şükür. Servis açtığında kartlara su gelmediğinden sadece olursa oled panelde olur o da bir kaç güne belli olur demişti. Görünürde birşey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam güzel günlerde kullanın.
  • Bende İP tv izlerken sorun yaşıyorum turknet kullanip sorun yaşayan varmı ip tv de?

• Arkadaslar merhaba, şanssiz bir alisveris deneyimi yasadim. Maalesef mayis ayinda yeni tasinacagim ev icin Burak Bey'den aldigim LG65C1 televizyonun paneli problemli cikti, gereken testleri aslinda Haziran ayinda yapma firsati buldum hatta servisi de cagirdim ama sadece karanlikta ortaya cikan bir problem oldugu icin kendi gozleriyle gormeyince hicbir islem yapmadan gittiler, ben de tatile falan gidince pek surecle ilgilenemedim simdi sizlerin de yardimiyla nasil bir yol izleyecegim hakkinda bilgi almak istiyorum fotograflari da ekliyorum. LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

• _sekkocan_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba geçmiş olsun,
    Öncelikle
    lg türkiye
    LG Destek size yardımcı olmaya hazır | LG Turkey
    https://www.lg.com/tr/destek
    bu resimleri paylaşım yapın yeniden servis talep edin gelip inceleme yapılsın tekrardan.

• Sizce 55 inç c2 mi (26 bin tl) 65 inç b1 mi? (29 bin tl) mesafe 2-2.3 metre civarı. c2 65 inç 44 binlerde çok saçma bir fiyat farkı var.

• earth. E kullanıcısına yanıt
    Hocam mesafeniz için 55 yeterli olur
    55C2 alın derim
  • 55c1 kullanıyorum tatilden döndüm menü bi yavaş geldi gözüme güncellemeden filan mıdır acaba 😁

• earth. E kullanıcısına yanıt

Forumdaki Burak arkadaşımızdan ING ile 30 bine 0 faiz 36 ay taksit yapılıyor. Bu şekilde 65C2 alabilirsiniz. Fiyat farkı var ama bu şekilde pul edersiniz o aradaki farkı. B1 ile C2 arasında parlaklık olarak hissedilir fark olur. Oled de bu konu çok önemli. Yetersiz gelir B1 parlaklığı bilhassa iyi bir Led kullandıysanız daha önce.

Mesafeye gelince, ben 3.5mt de 77 kullanıyorum. O mesafeden 65 te kullanırsınız. Kaliteden ödün vermeden, bütçenizi yormayacak en büyük paneli almak en doğrusu, göz 1-2 güne alışıyor o büyüklüğe ve normal geliyor. 65B1 yerine 65C2 alamıyorsam 55C2 alırdım. Bana göre B1 e gitmeyin yine tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Hocam c2 65 inç çok para hayatta çıkamam. 55 aldıktan sonra "keşke 65 alsaydım" demeyeceğime emin olsam direkt 55 c2 alıcam. Aslında şuan c2 55 fiyatı oldukça makul. Hatta Burak beyin verdiği fiyat piyasadan daha da uygun. Geçen gün 65 inç ebatında karton ayarlayıp koydum tvnin önüne tam istediğim boyut. 55 inç yandan 22-23 üstten 7-8 cm daha küçük. Yani standardın biraz üzeri gibi bir ebat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 28 Ağustos 2022; 15:14:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

Hocam c2 65 inç çok para hayatta çıkamam. 55 aldıktan sonra "keşke 65 alsaydım" demeyeceğime emin olsam direkt 55 c2 alıcam. Aslında şuan c2 55 fiyatı oldukça makul. Hatta Burak beyin verdiği fiyat piyasadan daha da uygun. Geçen gün 65 inç ebatında karton ayarlayıp koydum tvnin önüne tam istediğim boyut. 55 inç yandan 22-23 üstten 7-8 cm daha küçük. Yani standardın biraz üzeri gibi bir ebat.

Dediğim gibi 36 ay 0 faiz imkanı ile çıkarsınız o rakama. En son birkaç gün evel 42 bin diyordu Burak bey... 30 bin TL ile 42 bin arasında hayatta çıkamamlık bir fark pek yok bu 0 faiz taksit olduğu sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Ağustos 2022; 15:51:0 >
  • Satılık LG Oled 48C1

https://forum.donanimhaber.com/lg-48c14-oled-tv--153744833

öncelikle geçmiş olsun , bu konuda bazı durumlarda sigortalar işliyordu sanki ayrıca sigorta durumu yoksa komşunuz bu zararı karşılaması gerekmiyor mu?

• Arkadaşlar merhabalar. Ben 2016 model 55 lg oled 920 kullaniyorum. 65 b1 modeline gecis yaptım (kurulum yapılmadı.) 2022 modeller parlaklık konusunda çok daha başarılıdır eminim ama 65 inc c2 de hala çok yüksek fiyatta. Almayı düşünenler 31 ağustosta sona erecek lg opet kampanyasını kaçırmayın. Fatura 31 i itibari ile kesilmeli. 65b1 için 2000, 65c2 için 3000 yakıt puanı kazanıyorsunuz.

• Bu piksel temizleme olayı ne işe yarıyor bi zararı oluyor mu acaba

• Suan amazon'da 65 inc b1 28100 tl. Almaya niyetliyim. Sadece dizi film için belki oyun için pc de bağlarım ara sıra. Işık almayan bir odada olacak ve zaten gece izleriz ağırlıklı olarak. Bayadır araştırıyorum suan bu fiyat ve boyut aralığında daha iyi görüntü sunan başka bir seçenek yok sanırım. Sadece gelecekte olabilecek durumlardan dolayı cekincelerim var. Voltaj dalgalanmalarindan kaynaklı led yanması gibi arızaları önlenmesi için Regulator ya da ups tavsiye ediliyor sizce hangisini almak lazım? Son olarak b1 kullanıcıları bu TV'yi tavsiye eder misiniz?

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.