< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (321. sayfa)

-
-
Hocam LG OLED48C1 üretimi bitti şuan kapalı kutu piyasada bulması çok zor. -
TV'nin ses ayarını hep Music modda kullanıyorum. Ne zaman PS5'i açsam Game Optimiser devreye girdiğinden ses ayarını da Game Optimiser'a çekiyordu. Az evvel açtım sıfırdan TV'yi ve PS5'i, Music mod'da açıldı kaldığı yerden. 1 sene ardından düzeltmişler galiba bu sorunu, ya da bana denk geldi :D
-
Son firmware'ler ile düzeltildi hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Burak bey,
15.000 TL kadar bir bütçem var. Minimum 55 inç boyutunda bir televizyon almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ama oled qled ayrımlarını vs tam olarak anlamadım. Sizin önereceğiniz bir model var mıdır bu rakamlar için. Açıkçası LG ve Philips arasında kaldım beni yönlendirebilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden
Merhaba hocam,
LG 50NANO866PA
LG 55QNED816QA
Bu 2 modeli tavsiye ederim bütçenize göre hareket edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burak hocam,
Lg55Qned816QA modeli 16.000 tl
Lg55NANO866PA Modeli 14.000 TL aradaki farka değer mi sizce hangisi tercih edilmelidir?
varsa diğer kullanan arkadaşlarda yorumlarını aktarabilirler mi ?
Hocam bu konu OLED konusu burada bu sorunuza cevap bulamazsınız
https://forum.donanimhaber.com/lg-2020-2021-tv-tavsiyesi-oled-tv-nanocell-tv-uhd-tv--139217274-868
Gönderdiğim link benim kendi konum orada bir çok kullanıcı var direk cevap bulabilirsiniz. -
Lg C1 dün gece detaylı pixel temizleme uyarısı verdi ve yaptım. Bunu tv açıkken geçen 2000 saat sonunda yaptığı kesin mi? Hesaplamalarıma göre 2000 saat yapmamış olmam gerekiyor. Servis kumandası haricinde tv nin kullanım saatini görmem mümkün mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _keOps_ -- 21 Temmuz 2022; 15:28:6 > -
C2 65 için fiyat çok uygun değil mi , buradan almak televizyonu bir sorun oluşturur mu acaba
36.600 TL trendyolda , hepsiburada da 40 k ya satılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenalp95 -- 21 Temmuz 2022; 15:34:33 > -
Disney+ Neden tam ekran göstermiyor izlediğim her film yarım ekrandı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle bir hata almadım hiç.
-
Alt üst siyah şeritlerden bahsediyorsanız, o olay tv yada uygulama ile alakalı değil. Çekim formatı ile alakalı.
Tamamdır hocam teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burak hocadan aldığım 55c1 evo panel oled TV satıyorum toplamda 100 saat bile izlemedim hatasız bir panel denk geldi %5 %10 gray testleri çok temizdir ilgilenen yazabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam özelden bana fiyat bilgisi yazarsanız soran oluyor yönlendirme yaparım size -
Dediğin gibi çıt diye ses geliyır kapadıktan sonra onu biliyorum ama sonra tv komple lg logosuyla birliktr açılıyor içindeki resim galerisini gezdirmeye başlıyor. Bi kaç gündür yapmadı mesela ama yaptımı da sinir ediyor. Kapatıyorum açılıyo manyak
g1 için 55 duvara monteli arkasından usb takarken zor oluyor .nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar.
-
tv ye usb bellek takın (fat32 olması gerekli )
tv açıkken mavi tuşa 10 kez basın
usb belleği pc ye takın text dosyasının içinde kaç saat çalıştığı yazılı olarak karşınıza çıkacaktır
-
Merhaba, vatan bilgisayardan yaklaşık 1.5 ay önce 48c1 oled tv satın aldım. Düne kadar ölü piksel sorunum yoktu. Dün 1 tane sol altta ölü piksel oluşmuş. Çok canım sıkıldı. Servisi aradım 1 ölü piksel garantiye girmez minimum 5 olması lazım dediler. Bu nasıl bi saçmalık? Başına gelen var mı ne yapabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X