Arkadaşlar çok umutlu olmayın, bir haber yok maalesef. |
LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (477. sayfa)

-
-
Süre uzadıkça benim de umudum azaldı.. Bu arada yasal yollara basvuran arkadaslarda durum nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar,
55b7v kullanıyorum.
Bu modelde fabrika çıkışı olarak Webos sürüm 3.5 bulunuyor.
Webos 3.5 i daha yüksek sürümlere (4 veya 5 e) nasıl yükseltebilirim?
-
Bildiğim kadarıyla hiçbir şekilde,tv pek cok film sitesinde play tuşunu bile görmüyor artik. Öldurduler yazilim olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar,
Exxen i nasıl kurabiliriz?
-
Maalesef, B7 ve C7'de Exxen kurulamıyor şu an için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 30 Ekim 2021; 16:5:25 > -
En azından fark vererek C1 ya da G1 alabilsek keşke.
-
Bu da mantıklı bir seçenek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar , Abdullah bey beni şimdi aradı, süreç uzadığı için bizlerden özür dilediğini, bu hafta içinde bize bilgi vereceğini söyledi. Kendisinin bu konuda umutlu olduğunu, panellerin büyük ihtimal değişeceğini söyledi.Umarım bu hafta güzel bir sonuç alırız inşallah.
-
Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz kardeşim benim süreç uzun olsun önemli değil sonuç inşallah güzel olur çünkü resmen kocaman çizgi oluştu TV de oynadığım oyunun tüm logoları kaldı :) olumsuz yanıt gelirse gitti güzelim paramız güzel haberlerini bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler
Teşekkürler
Ekran her gün daha da kötüye gidiyor, şimdi de nick Jr logosu kaldı
arkadaşlar merhaba burayı yeni keşfettim 4-5 sayfa okudum geçmiş olsun hepinize ben oledlerin böyle bir probleminin olduğunu bilmeyerek aldım henüz 14 günlük süre geçmedi iade etmeli miyim yoksa garanti uzatıp bir sorun çıkarsa uğraşmalı mıyım (garantisi olduğu sürece uğraşırım bu arada:) televizyonum 48c1,psikolojim bozuldu bu arada televizyonu nasıl kullanacağımı şaşırdım yok renkleri değiştir yok sayfayı değiştir kafayı yedim bir şey olur diye az buz değil 10 k para verdim yıllardır biriktirdim bu parayı ben burak bey yeni modeller de bir sorun olmadığını söylüyor fakat 2021 de çıkmış bir televizyonun zaten problem olarak gelmesi için bir sürenin geçmesi gerekiyor artık problem çıkmıyor lafları bana pek inandırıcı gelmiyor ne yapayım bir akıl veren olur mu
-
Hocam kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Eğer tv yi kullanacağınız yıllar boyunca sürekli pinpirikli kullanacaksanız ne manası var ki? Oled teknolojisi şu anda hala yanma riski olan bir teknoloji. Kullanımınıza bağlı biraz da ancak televizyonu 4-5 sene kullandığınız zaman sıkıntılar görmeye başlamanız muhtemel bu teknolojide. He tabi tv yi çok ağır kullanırsınız 2 yılda da yakarsınız kullanım şekli önemli burada. Ama sürekli kafanıza takılacaksa tv yi kullanırken sürekli kendinizi rahatsız hissedecekseniz acaba yanacak mı diye sürekli düşünecekseniz iade edin bence. Led tv alarak görüntü kalitesinden biraz feragat edeceksiniz ancak oled e kıyasla en azından kafanız rahat edecek. Bunu sizin özelinizde söylüyorum kafayı yedim psikolojim bozuldu yanar mı diye düşünmekten dediğiniz için. Bu teknoloji size uygun değil bana kalırsa. Led modellerde de çok güzel görüntü kalitesi olan tv ler var onlara bakın bence siz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 9 Kasım 2021; 11:30:37 >
-
Lg nin Nanocell tv si var,oled almadan evvel aslında onu alacaktim ama şeytana uyup almadım. Size Nanocell tavsiye ederim. Görüntüsü gayet net ve ekrani canli
nanocell in 120hz 1ms tepkime süresi olan seçenekleri var mı?
-
Arkadaslar bir onerim olacak konu sahibine. Tv panellerinin degisimi yapilmadan konunun basligini degistirmek isi bitirmeden boyaciya para vermeye benziyor. Onerimdir konu basligini tekrar lg oled magdurlari olarak degistirelim.
Son durum nedir baya zaman geçti? Biri açıklama yapsa çok iyi olur baya uzadı süreç yine.
Bir gelişme oldu mu? Mesajınızın üzerinden 2hafta geçti de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X