Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.826
Cevap
84
Favori
438.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • 55c7 de çoklu ekran özelliği var mıydı? Sanki bir ara görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpman

55c7 de çoklu ekran özelliği var mıydı? Sanki bir ara görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
    Bu YouTube Netflix twitch’i açtığın menü de çoklu ekran ikonu’da mevcut sonlara doğru.. çok kullanacaksanız bu özelliği başlara taşıyabilirsiniz, bir yandan ps4 menüsüne bakarken öte yandan tv izlenebiliyor..(çoklu ekran dediği sadece iki ekrana bölüyor daha fazla ekrana bölünüyorsa bilmiyorum bilen varsa yazsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 29 Temmuz 2018; 23:26:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Bu YouTube Netflix twitch’i açtığın menü de çoklu ekran ikonu’da mevcut sonlara doğru.. çok kullanacaksanız bu özelliği başlara taşıyabilirsiniz, bir yandan ps4 menüsüne bakarken öte yandan tv izlenebiliyor..(çoklu ekran dediği sadece iki ekrana bölüyor daha fazla ekrana bölünüyorsa bilmiyorum bilen varsa yazsın)

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler. Aynen dediğiniz gibi başlara taşıdım. Böylece netflix teyken filmi kesmeden diğer tarafta maçın sonucunu takip edebileceğim

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Olayı neden kişisel hale getirdiginizi anlamadım,herkez kendine uygun gelen ve begendigi tv almış ama sizin gibi konuya hakim birinin evine Samsung sokmasını anlamadım,gercekten işi bilen biri sahte parlaklıkla ve gercekten uzak bir görüntüyü anlar,konu Sony olsa belki gercekten hak verebilirim ama samsung ve philips malesef.
    Konu led Lg olsa yine tartışılır ama konu oled.
    Zamanında gercekten yapmışsınız bir hata ve bu kadar parayı samsung lede vermişsiniz.
    Gerci imkan meselesi yeri geliyor 500 tl bile düşünüyorsunuz alırken ama sizin gibi biri keşke Sony üst model bir ledini alsaymış.
    Bence bilginizi ve tecrübenizi Samsung konularında paylaşın.Muhakkak destek isteyen birileri vardır.
    Oled almak isteyenlen arkadaşlar bulurlarsa c6,c7,b7,c8 hangisi bütceye uygunsa alsınlar cünkü tvler verilen bütün parayı hakediyor.
    Bütce uygun degilse de Sonyden şaşmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angoras1

Selam,
    Olayı neden kişisel hale getirdiginizi anlamadım,herkez kendine uygun gelen ve begendigi tv almış ama sizin gibi konuya hakim birinin evine Samsung sokmasını anlamadım,gercekten işi bilen biri sahte parlaklıkla ve gercekten uzak bir görüntüyü anlar,konu Sony olsa belki gercekten hak verebilirim ama samsung ve philips malesef.
    Konu led Lg olsa yine tartışılır ama konu oled.
    Zamanında gercekten yapmışsınız bir hata ve bu kadar parayı samsung lede vermişsiniz.
    Gerci imkan meselesi yeri geliyor 500 tl bile düşünüyorsunuz alırken ama sizin gibi biri keşke Sony üst model bir ledini alsaymış.
    Bence bilginizi ve tecrübenizi Samsung konularında paylaşın.Muhakkak destek isteyen birileri vardır.
    Oled almak isteyenlen arkadaşlar bulurlarsa c6,c7,b7,c8 hangisi bütceye uygunsa alsınlar cünkü tvler verilen bütün parayı hakediyor.
    Bütce uygun degilse de Sonyden şaşmasın.
    bizim tartıştığımız benim anlatmak istediğim konunun sizin söylediklerinizle uzaktan yakından alakası yok boş yere sizinlede tartışmayalım :)

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Samsungcular iPhone forumuna :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C7 serisi kapalı kalmamış, 55B7V aldım hemen hemen aynı C7 ile fiyatta gayet uygun, iyi bir fhd uydu alıcı ile kullanıldıgında 4k uydu alıcı olmasada çok iyi görüntü veriyor, vu uno4k se ile formuler f1 fhd görüntü kıyası yapıldıgında formulerin çok daha basarılı görüntü verdiğini söyleyebilirim,

Tv nin DLNA sı tüm formatları destekliyor, tekrar deneme yaptım herşey ok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 30 Temmuz 2018; 13:48:12 >

"Senin Almaya Cesaret Edemediğin Riskleri Alanlar, Senin Yaşamak İstediğin Hayatı Yaşarlar"
  • Arkadaşlar biraz acil.

C7 kapalı kutu ve B7 kapalı kutu buldum. C7 biraz daha pahalı.

Ancak her ne kadar aralarında ki farkın kasa ile ilgili olduğu aöylensede ses sisyrmi ve işlemci farklılıkları olduğu söyleniyor.

Hangiaini tercih edeyim? 2 saat içinde alacağım lütfen ikna olmama yardım edin.

Orijinalden alıntı: thekinger

Arkadaşlar biraz acil.

C7 kapalı kutu ve B7 kapalı kutu buldum. C7 biraz daha pahalı.

Ancak her ne kadar aralarında ki farkın kasa ile ilgili olduğu aöylensede ses sisyrmi ve işlemci farklılıkları olduğu söyleniyor.

Hangiaini tercih edeyim? 2 saat içinde alacağım lütfen ikna olmama yardım edin.
    Hocam arada iki fark var:Biri kasa, diğeri ise daha güçlü speaker hepsi bu. İşlemci, panel tamamen aynı, sana kim farklı dediyse sağlam sallamış

Ses farkı USA daki modeli ile farklı TR dekiler aynı hangisi daha ucuz ise onu al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C7 için hevc codec 4k/60p, 10 bit B7 de 10 bit yazmıyor.

Dolby atmos b7 de yok gibi ama yerine ne var yazmamış.

C7 de sound sync/bluetooth var b7 de boş geçmişler.

C7 de işlemci dört çekirdekli B7 de Quad yazıyor.

Birde boyut ve ağırlıl farkları var.

Bu yazdığım farklar sonucu değiştirirmi hangisini alayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zerathull

Speaker farkı yok sadece kasa farkı var.
    Bendeki Almanya sürümü D serisi o vakit var dedim hocam ama V serilerinde yok. TR de ki V ise problem yok.

C7 Dolby atmosu,tv nin kendi hoparlörlerinde destekliyor, b7 desteklemiyor.ayrıca ikisinin hoparlörleri farklı rtings de bile c7 daha çok puan almış.bu arada ses farkı tr dekilerin aynı olduğunu söyleyen arkadaş bana bunun ispatını atabilirmi.o atmadan ben bir tane attımda. ☺

TechRadar
    LG OLED B7 (OLED55B7, OLED65B7) review
    https://www.techradar.com/reviews/lg-oled-b7-oled55b7v

Bir de kasa ve stand farkı haricinde tıpatıp aynı tv lerdir.Doğru bilgi vermelisiniz.

İyi forumlar

• Merhaba arkadaşlar.

Oled im kuruldu ilk izlenimlerim renkler çok sıcak ve hoş göze daha gerçekçi gözüküyor daha doygun vallahi ben çok sevinçliyim çok güzel bir karar vermişim tavsiye de bulunanların hepsine teşekkürler.

Samsung un en üst segmenti diye sattıkları 55ks9500 ü de kutusuna kaldırdım salonda bekliyor servis gelsin alsın ayıplı ürünü nü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 30 Temmuz 2018; 20:8:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FCKöln F kullanıcısına yanıt
    Türkiye'dekiler V serisi hocam.
    Öncelikle böyle bir üsluba normalde cevap vermezdim ama vereyim. Rtings'in incelediği TV B7A'dır ve ses sistemi C7'den kötüdür evet. Ancak Türkiye'ye gelen model B7V'dir ve ses sistemi C7 ile birebir aynıdır. İkisi de 2.2 kanal 40w hoparlör 20w wooferdır. Ben zaten kasa dışında birebir aynı dedim. Doğru bilgi vermesi gereken sizsiniz. Kaynağıda direk LG sitesini veriyorum ki tartışma uzamasın. Dolby Atmos ses desteği olduğunu sağ köşeden görebilirsiniz.
    www.lg.com
    LG OLED65B7V 4K OLED TV | LG Electronics Türkiye
    https://www.lg.com/tr/tv/lg-OLED65B7V

www.lg.com
    LG OLED55C7V 4K OLED TV | LG Electronics Türkiye
    https://www.lg.com/tr/tv/lg-OLED55C7V

Amerika sitesinde linkler bozulmuş, bir de şöyle UK linklerini vereyim.
    www.lg.com
    65 LG OLED TV - B7 | OLED65B7V | LG UK
    https://www.lg.com/uk/tvs/lg-OLED65B7V

www.lg.com
    65 LG OLED TV - C7 | OLED65C7V | LG UK
    https://www.lg.com/uk/tvs/lg-OLED65C7V
    Burada da her 2 TV'nin de 2.2 kanaldan ses verdiğini ve Dolby Atmos desteklediğini görebilirsiniz. Gönderdiğiniz sitedeki gibi mono ses olması için 2.0 olması gerekiyor ki 2.2 olduğu LG sitesinde de belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 30 Temmuz 2018; 19:16:15 >

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Tribi ergenler atar onu da sizde görmekteyim.anlamayacağınız nokta Lgb7v nin dolby atmosu desteklemediğini söylemeyip, kendi üzerindeki hoparlörleriyle desteklememesini söylemem..sound bar ile desteklendiğinden bahsediyor.ayrıca linkini attığım sitenin incelediği b7a değil b7v dir.
    bu sitede ayrıca c7 nin kendi hoparlörleriyle desteklediğinden bahsetmesi. ayrıca burada b7 nin sesinin kötü olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı.tv yi kullanan ..şu an mesajı bulamadım.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.