Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
84
Favori
438.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • Beyler öyle ya da böyle o logo yanığını görücez zamanında da söyledim,hiç öyle uzun vadede falan da değil.Ben de oled sahibiyim ama korkarak kullanıyorum ve dikkat ederseniz son zamanlarda yanıklarla ilgili şikayetler gelmeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ben de aynı fikirdeyim ! bu bir tv ve tv izlemek için alınıyor... 55b7v kullanıyorum henüz bir sıkıntı yok ama olabilir diyerek de oled ışığı 40 kontrast 50 gibi değerlerde de kullanmam çünkü bu değerleri uygularsanız karanlık mat bir görüntü alırsınız ! bu görüntü kalitesi için de gidip bu paraları vermeye gerek yok zaten alırdık piyasadaki en dandik led tv yi kullanırdık... o nedenle çok rica ediyorum oled tv ler için çöp demeyelim fakat diğer taraftan da komik ekran ayarları da verip birde bu tv tv izlemek için değildir gibi komik önerilerde bulunmayalım.

Orijinalden alıntı: dkc44

evet ben de aynı fikirdeyim ! bu bir tv ve tv izlemek için alınıyor... 55b7v kullanıyorum henüz bir sıkıntı yok ama olabilir diyerek de oled ışığı 40 kontrast 50 gibi değerlerde de kullanmam çünkü bu değerleri uygularsanız karanlık mat bir görüntü alırsınız ! bu görüntü kalitesi için de gidip bu paraları vermeye gerek yok zaten alırdık piyasadaki en dandik led tv yi kullanırdık... o nedenle çok rica ediyorum oled tv ler için çöp demeyelim fakat diğer taraftan da komik ekran ayarları da verip birde bu tv tv izlemek için değildir gibi komik önerilerde bulunmayalım.
    Normal karasal yayınlarda zaten kalite bir görüntü hakim değil ki, tv'den en üst seviye ayarlarda olsun.O yüzden oled ışığının ve parlaklığın çok yüksek olmasının bir mantığı yok.Zaten diğer film vs içeriklerde ayarları full yapıyorum.Gerçi ben oled ışığını 40'da kullanmıyorum, 60 karasal yayınlar için gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: xyro

5.80.15 geldi sabah
    Ben de bu görünmüyor

Yok yahu lafım sana değildi :) ben oled çöp diyenlerle bu tv de tv izlenmez diyenlere takıldım ... evet hassas bir cihaz ve evet dinamik ayarlarda ya da ona yakın seviyede kullanmaya müsait değil bu da doğru haklılar ... adamlar bunu tv diye satıyor mu evet o zaman tv izlerim arkadaş acaip yorumlardan gına geldi :) varsa faydalı bilgi paylaşacak buyursun zevkle okur faydalanırız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kullanım hızlanmış gibi geldi bana

Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Ben standart ayar da

Oled isigi 60

Konsrat 85 civari kullaniyorum sizce nasil bu degerler baska bir ayar yapma geregi gormedim

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbuğ

Ben de bu görünmüyor

Alıntıları Göster
    USB İLEMİ YÜKLEDİNİZ.OTOMAtik olarak bulmuyorda.

MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Siz de güncelleme takıntısı var galiba? Merak etmeyin tv niz bozulmaz!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Her gelen güncelleme ile düzgün olan şeyleri bozduklarından ben de memnun olduğum güncellemede kalıyorum.

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Yazdığımdan böyle bir anlam nasıl çıkardınız? çok mu uğraştınız? yoksa sataşacak yer mi arıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 18 Aralık 2018; 22:34:28 >
    MacbookAir2015-LG65B7VOLEDTV-SamsungHTJ4550-TechnicsSL1200GR2-Lenco3808-DenonPMA720AE-DenonDCD720-TascamCD200BT-Tascam202MKVII-Onkyo6130-HecoVictaPrime702Espresso Misc:CowonD2-Sony DEJ1000-SonyWH1000XM3S-AirpodsPro-Miband4-AppleWatch6NikeSilver-IpadAir5
  • LG 55B8 uygun fiyata acil vereceğim arkadaşlar, ilgilenenler ulaşsın
  • Arkadaşlar bu güncelleme bir seferde yayınlanmıyormu herkese ayrı ayrımı yolluyorlar benim tv hala eski versiyonda duruyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.