Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.826
Cevap
84
Favori
439.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş

Arkadaş geçen sene sonlarında tanıtılmadı mı bu teknoloji konsollar destekliyor da tv de neden yok hayır b8 de de yok olabilir mi böyle bir şey eski teknolojiyi satıyorlar resmen bize ne demeye 7-10 k arası para ödüyorum o zaman 55 inç tv ye.

Normal led alalım bari daha ucuz olsun diyoruz 5k lık lg 55sj800v de de panel 8 bit.

55sj950v de 10 bit panel var ama oled fiyatına satıyorlar.

Bu nasıl sistem tv ye laf söyledik diye laf sokma çabasına girmeyin. Biraz da firmalara laf söyleyin siz o tv yi aldınız diye nedir bu tavırlar anlamıyorum sizden mi soruluyor b7 nin namusu sanki marka temsilcisi tövbe tövbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 27 Temmuz 2018; 14:41:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare belli, almayacaksın tv.Çünkü senin standartlarında bir tv dünya üzerinde yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tam Türk kafası en iyisi sizsiniz en akıllı sizsiniz en iyisini siz bilirsiniz siz bir şey aldıysanız o mükemmeldir eleştirilemez :)

İkincisi diyelim daha 2.1 destekleyecek bir cihaz yok 2020 gibi 2.1 destekleyecek bir oyun konsolu çıktı ben de bu konsolu satın almak istiyorum iki yıl da bir 7k ve üzeri televizyona paramı vereceğim?

Gayette eleştiririm b7 olmasa bile b8 de mutlaka olmalıydı.

Adamlar ne güzel alıştırmış son teknoloji diye sunuyorlar para verip alıyoruz iki sene sonra yenisini almak zorunda kalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 27 Temmuz 2018; 15:51:58 >
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    Hocam mevcut konsollar ve tv ler bir nevi ara cihaz gibi zaten konsollar deseniz birkaç oyun haricinde 4k 60fps verecek güçte değil, tv ler deseniz henüz 10bit ve statik hdr ile geliyorlar eğer hdmı 2.1 çıksaydı 12bit dinamik hdr 4k tv keri görürdük. Konsolcular neyse hadi zaten güçlü donanımları yok ama PC tarafına bakıyorsun adamda 5000₺ lik 1080ti ekran kartı var HDMI 2.0’in limitlerinden dolayı max 4k 60fps de oyun oynuyor adam. Sırf bu hdmı 2.0 yuzunden monitör üreticileri 4k 60hz de tıkandı kaldı mecburen 1440p (2k) 144-240hz monitör alıyor adamlar akıcı oyun oynamak için. Kısacası HDMI 2.1’i ben sizden daha cok bekliyorum ama yapacak bir şey yok beklemekten başka. İşin kötü tarafı cıkıs tarihi de vermiyorlar bunun için. Benim tahminim Q2 2019 da çıkacaktır en geç Q1 2020 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 27 Temmuz 2018; 16:14:44 >

2.1 ile ilgili bazı sorularınıza aşağıdaki link cevap olabilir
    auw bu firmalar niye 2.1 koymyor diye bağırmayın bahsi geçen iyileştirmelerin daha çalışan örnekleri yok ortada
    www.anandtech.com
    HDMI Forum Demonstrates HDMI 2.1 VRR Capabilities on Samsung TV
    https://www.anandtech.com/show/12997/hdmi-forum-demonstrates-hdmi-21-vrr-capabilities-on-samsung-tv

benim düşüncem anca 8k tv ler markete inince ulaşılabilir olur yani daha baya var
    yakın zamanda olmaz boşuna beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 27 Temmuz 2018; 16:54:41 >

• 55c7 dahili alıcı ile birçok hd kanal, trt4k vs hatta bazı normal kanallar çekmiyor, çanak antenden bağlanıyorum, servis kurulum yaparken antende sorun var baktırırsınız demişti ama son model lnb aldık bişey farketmedi, harici bir receiver önerir misiniz yoksa boşa masraf mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zerathull

Pc monitorleri hdmi kullanmiyorki. Dp 1.4’de 4k 144 hz icin yeterli zaten.

Hdmı kullanmıyor derken? Vatan da tam 195 tane monitör de hdmı portlu model var stokta ama kullanıcı dp dan bağlıyorsa bir şey diyemem ben hdmı 2.0 için yetmiyor dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 27 Temmuz 2018; 22:11:29 >

• İlk başta hdcp 2.2 (yanlış olabilir) teknolojisi ile HD’mi 2.1 i birbirine karıştırdım dürüst olmak gerekirse sonra hatırladım 2.1 i ama bence yine de olmalıydı 8 k görüntü olmasa da 4K 120 fps kağıt üstünde çok hoş gözüküyor :(

Geçen sene 55ks9500 ü aldığım zaman 2.1 teknolojisi tanıtılınca yeni tv ler de olur diye düşünmüştüm. Hdcp 2.2 muhabbeti de o zaman dan kalmış aklımda :)

Neyse bulutlanma ve ışık sızması sorunlarından kurtulmak çok güzel bir şey oled yarın gelir sanırım kurulum ne zaman olursa artık :)

Daha Samsung u iade de etmedim mediamarkt dan haber bekliyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 27 Temmuz 2018; 22:12:55 >
  • Evde ki herhangi bir cep telefonunun wi fi üzerinden bu tv ye

bağlanmasını nasıl engellerim ? Kazara tv ye bağlantı kuruluyor ; kapalı tv açılıyor ; haberimiz olmuyor.

Dp desteklediği hızları gösteren bir tablo var mı elinizde?

piyasada 4k 120hz oyun oynatacak be konsol var nede pc 1080ti sli yapayım dersen belki oda işlemcisi ssd si bilmem nesi araba parasına gelir o yüzden şuan için gereksiz beklemeye değmez diye düşünüyorum

Beklemek gibi bir niyetim yok aldık bakalım uygun da fiyata geldi zaten yeni nesil c8 10 k şu an b7 tam son deminde görebileceği en uygun fiyatlardan denk getirim aldım inşallah memnun kalacağımı düşünüyorum burada yanma olayından korkmamam gerektiğini öğrendim o da almam da çok büyük yardım oldu kafama takılıyordu çünki inşallah bir sıkıntı yaşamam.

Orijinalden alıntı: YavuzÇ.

Beklemek gibi bir niyetim yok aldık bakalım uygun da fiyata geldi zaten yeni nesil c8 10 k şu an b7 tam son deminde görebileceği en uygun fiyatlardan denk getirim aldım inşallah memnun kalacağımı düşünüyorum burada yanma olayından korkmamam gerektiğini öğrendim o da almam da çok büyük yardım oldu kafama takılıyordu çünki inşallah bir sıkıntı yaşamam.
    Normal kullanım ile sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben 1 senedir yoğun kullanmama rağmen herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu arada konu sahibi arkadaşın önceki sayfalarda paylaştığı planet belgeselleri vardı. Şiddetle tavsiye ederim. Mükemmel ötesi çekim kalitesi ile oled fena hakkını veriyor.

• Arkadaşlar bu tv yarın muhtemelen elimde olacak kurulum da yapman gereken testler vs neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz çok önemli biraz baktım ama 2015 den bir kaç video filan buldum yeni bir şey yok yardımcı olun lütfen.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.