Bildirim
Leyl ü Nehar ve Holythoth Aces High Esports Club'te
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Lethi > Holythoth
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aman allahım olaylar olaylar şu zamanlar _____________________________ -
Leylu is yapar
vakti zamanında beğenmeyip göndermemiş miydi holythothu? Bu ne küstahlık .Beyefendiye support dayanmıyor.Ace tüm sempatikliğini kaybetti.ReostA'nın champ poolu da dar değil.Adam Karthus bile oynadı.Yazık yazık... _____________________________ -
Nesini beğensin holythotun empati yap biraz.Feederın önde gideni bi supporttu holythoth.Lethi lowu bile daha iyidir belki:D _____________________________ -
Leyl-ü Nehar'ı çok severdim nickinden dolayı. Umarım iyi iş yaparlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olurHerkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olurSâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olurYâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur -
Daha 2 gün önce sadece yayın yapacağını söylemedi mi bu Kasım
BG Ace
_____________________________ -
leylü nehar çok yetenekli biri holythooth zaman göstericek bence _____________________________ -
Holythoot kötü bir support kabul edin işte.Adamı 2 ay sonra bir daha kovacaklar bune arkadaş.Koca serverda adam yok sanırım dönüp dolaşıp aynı kişileri alıyorlar takıma.Milletinde zoruna gitmiyor sanırım sürekli atılmak. _____________________________ Tanrı dağlarına kadar Türk, Hira mağarasına kadar Müslümanım. -
İyi olmuş kaliteli oyuncu iş yapar. _____________________________ -
kasım çöp. streamlerinde ne kadar kötü olduğunu görüyoruz bunun dışındada esporla alakası olmadğını kendide söylüyor bırakıcam vs diyen adamı takıma almaları çok komik. _____________________________ -
Holytooth dun aces çağırsa gitmem diyordu
_____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
Holythoth da akıllanamadı yine kovacaklar
_____________________________ -
Komik olaylar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down. -
Leylü nehar yetenekli bir oyuncu ama holytooth şuan için çok rezil oynuyor alacaklarını zannetmiyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Draven or Afk
BG Ace
Yavaş yavaş bırakıyorum demişti
holytoth azıcık adamsa gitmez _____________________________ -
Atlasdayken severdim Leylüyü umarım iş yapar,Kasım'da bi akıllanmadı gitti haftaya kovulursa şaşırmam _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: urf
quote:
Orijinalden alıntı: Draven or Afk
BG Ace
Yavaş yavaş bırakıyorum demişti
Çok net hatırlıyorum. Bir daha hiç bir takıma girmeyeceğini, ancak uzun süre sonra koç olarak bir takıma gidebileceğini ve sadece yayın yapıp üniye hazırlanacağını söylemişti._____________________________
Benzer içerikler
- duo isimleri
- lol system error a critical error has occurred and the process must be terminated hatası
- valorant duo isimleri
- shaco replikleri
- lol skin changer
- lol kaç gb
- afk ne demek oyun
- riot mmorpg
- cs2 ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler