Şimdi Ara

Cognac HWA'dan atıldı! Revanche HWA'da.[HWA'dan açıklama geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HWA adına çok ilginç bir karar olmuş. 4 aydır gaming houseta olmakla övünen takımın , bir oyuncusunu böyle çat diye atması çok komik. Trolleme ihtimalleri var mı bilmiyorum ama HWA'da henüz bi cevap gelmedi.

Linkteki yazı :Oncelikle bu post kirginligimi aktarmak ve durumu detaylica anlatmak icindir, postlarimin altinda kufurlu hakaret iceren yorumlari kimseye yapmazsaniz sevinirim bu insanlarin bana cok iyiligi dokundu herseye ragmen

Uyuyup uyandigimda Hakkimda ileri geri sallanmasin diye hem negatif hem pozitif yonlerimle durumu aciklayayim. Kendi eksigimi kendi yapip sizin gormediklerinizi herseyi ben yazayim benden duyun istedim, asagisi baya uzun meraklisi okusun.

AUR macindan sonra onceden haber verdigim uzere konsere gitmistim, gece takim toplanip oyunu Zilean alip benim kaybettirdigimi, scrimlerde tilt oldugumu, cok kotu oynadigimi, az oyun attigimi calismadigimi, oyunu sevmedigimi birbirlerine ileterek beni atip hemen baska bi supportu arayip biletini satin alip ev yolculuguna baslatmislar.

Son 2 haftadir oyun disi sikintilarim oldugu icin surekli soloq spamleyecek mental gucu kendimde bulamiyordum, kendi hayatimda ugrastigim cok sey vardi cozemiyordum bunu da takima iletip kendilerinden anlayis rica etmistim.

Bu takima geleli 4 ay oldu, takim sahibiyle gizli konusmalarimizda karakterimden dolayi bana takimi organize etme ve gizli kaptan olma gorevi verilmisti;
    Pankynin takim ici konusmalara katilmasi calismak icin motivasyon verilmesi
    Trixin oyunda kotu bisey gittigi anda oyundan dusup konusmayi birakmasi
    Xiconun asiri agresifligi ve egosundan kaynaklanan kaybedilen oyunlar ve takimla arkadasligi
    Emtestin son 2 haftadaki kotu oyunu
    Bu 5 madde uzerine gizlice herkese farkli sekilde davranarak onlarin daha iyi insanlar ve daha iyi oyuncular ve daha iyi bi takim olmasi icin hepsine calismalar yaptim

Takimin 3 hafta once koclugunu ustume aldim cunku takim , kocun yetersiz oldugunu dusunuyordu, kisisel ve taktiksel eksikliklerimize gore ozel calismalar hazirladim

Tum bunlari yaparken takimdan ustume bi kredi almadim, hep baskalarini parlattim one cikardim, kendimden odun verdim, kiz arkadasimla olan sikintilarim sonucu ayrilmamizin yukuyle beraber takimin tum yaptigi hatalari uzulme halledersin diyerek bazen ortbas ederek takimin takimligini koruma gorevimi yaptim.

Tum bunlarin uzerimde olusturdugu yukle surekli SoloQ atma gucunu kendimde bulamadim, fakat 3 gun once takim toplantisinda herkes her gun en az 5 soloq atacak kurali geldiginde kurala uygun sekilde davranmaya basladim eksik birakmadim.

Scrimlerde tilt oluyordum cunku takim stratejiye uygun oynamiyordu, cunku sampiyon olmak istiyordum, cunku bunun icin cok seyi arkamda birakmistim, cunku ayni hatalari insanlar duzeltmeden tekrarliyordu,sonunda uzerime yapisan yafta SUP fanboyu oldu, tilter oldu, tum o aldigim gizli kaptanlik yukuyle ve hayatimda yasadigim seylerle birlikte az soloq atisimda oyunu sevmiyo , nefret ediyo , oyunu sevmek zorundasin gibi cumleler duymama yol acti.

Sonucunda bu kadar emekten ugrastan kredi almadan kendimi one cikarmadan cabalamaktan sonra, bana tek kelime soylenmeden evde degilken atildim ve yerime adam alindi bileti alindi getirildi.

Isterdim ki bu kadar onemsedigim sevdigim arkadas abi dedigim insanlar en azindan ertesi gun benimle oturup, boyle davranmaya devam edersen seni aticaz deseydi yada direk orda atsaydi, ki ben bu yonde cabalayip kendi uzerime takimim icin ugrasmaya devam etseydim, dusunun ki gece haberim olmasa sabah eve dondugumde masamin dolu oldugu bi durumla karsilasicaktim.

Guzel insanlar dedigim insanlar, baska kisilere yuzlerce kez alttan alip musamaha gosterirken, takimdan atarken yuzume bakmadiginiz haber vermediginiz icin, sonrasinda bazisinin da beni gormemek icin evden kactigi icin sizlere cok kirginim, kalbimi cok kirdiniz , kendimden once sizleri dusundugum icin, karakterinizi oyununuzu ozguveninizi gelistirdigim ve size farkettirmeden bunu yapabildigim icin kendimden ozur dilerim.

HWA'dan Açıklama:

Merhaba HWA Takipçileri,
    Cognac, performansındaki düşüş ve oyuna adaptasyondaki sıkıntıları nedeniyle yedeğe çekilmiştir. HWA Gaming yönetim ve oyuncuları ile Cognac arasında herhangi bir tartışma olmamıştır. Cognac, oyuncumuz olarak ailenin parçası olmaya devam edecektir.
    Dün gece yaşanan olay, iki tarafın iletişim kopukluğu nedeniyle karmaşık bir hal aldı ve Cognac ile yapılan görüşmeler sonrasında iletişimden yaşanan sıkıntılar giderildi.
    Bu durumdan yanlış anlaşılmaya mahal verecek haberlerden ve yorumlardan kaçınılmasını rica eder, kendine fayda sağlamaya ve popüler olmaya çalışanlara da dikkat etmenizi öneririz.
    #CognacBaba #HWA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 14 Şubat 2017; 0:27:28 >

• neden atılmış? biri özet geçsin plz.
  • özet : çok emek vermiş takıma ama bunu dinlemeden atmışlar ve unutmadan kırgınmış.
  • Haber vermeden başka oyuncu nasıl getiriyorlar? Dün Şampiyonluk Ligi konusuna yazdım her an oyuncu alınıp, gönderilmeli diye ama bu demek ki bizim ülkemizde olmuyor. İnsanlar hep bir açıklıktan istifade etmeye çalışıyor. Tahmin etmeliydim.
  • Yalan yok kötü oynuyor atmakta haklılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revanche'ı almışlar
  • ligde neden oynadığı bilinmeyen tiplerdendi iyi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 kere okudum yazıyı ama anlayamadım. Çok fedakarım çok böyle yaptım şöyle yaptım herkesi mutlu ettim diyor, yazının ilerleyen kısımlarında adamlarla 2 oyun atıp tilt olup flame yaptığını belirtiyor. Abi demoralize mi ediyorsun, yoksa moral mi pompalıyorsun takıma, cidden anlayamadım
  • En başından beri lig de ne işi var dediğim bir tip. Hakediyordu atılmayı ama bu şekilde olması üzücü olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HWA'nın yaptığı şey değil yapış şekli yanlış.Şöyle oyuncudur böyle oyuncudur oralarına girmek istemiyorum ama bu çocuk çileklerden sonra zaten okulunu okuyacaktı bırakmıştı e-sporu falan aklına girip HWA'nın kötü dönemindeyken getirdiler takıma okulunu dondurttular o kadar vaktini yediler sonra da hiç bişey söylemeden takımdan attılar.Neden?Çünkü bu konuyla ilgili bi twit atma gereğinde bile bulunmayan hwa sahibinin akrabası olan trix bey öyle istedi Herşeyi geçtim adam sevgilisinden ayrılmış bunalım döneminde kafa dağıtmak için konsere falan gidiyor konser çıkışı bi telefon; "atıldın" HWA'da sanki SKT anasını satayım zaten ya üçüncü yada dördüncü bitireceksin yine niye kalp kırıyorsun eğlencene baksana ne çiğ gözü dönmüş insanlar var ya 3-5 kuruş fazla para kazanıcam diye insanların seyir zevkini bitiriyorlar şöyle manzaralarla

• Ne desem bilemedim. Yukarda bi çoğunuz zaten ligde olmamalı falan yazmış ama cognactan daha beter oyuncular var ligde hala da oynuyor. Bu şekilde takımdan "atılması" çok yanlış olmuş bence.
  • Konuda bazı arkadaşlar şaka gibi şu an ligde cognactan daha kötü en az 3 support sayabilirim.

Ki kötü olsa da kişinin arkasından iş yapılmaz sen bizim istediğimizi veremiyorsun denir hayırlı uğurlu olsun sözleşmeler feshedilir herkes kendi yoluna gider.

Sonra da resmi açıklamanı yaparsın yollarımızı ayırdık diye.

Dark passage daha geçen gün oyuncuları ile yollarını ayırdı ama öyle arkadan iş yapmadılar, biraz profesyonellik gerekli, bir takım yönetiyorsunuz bakkal işi değil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş gitsin okulunu bitirsin boş işlerle uğraşmasın
  • Trix'den bunu beklemezdim :D
    Acımasızca yapılmış birr şey.İyice morali de bozulmuştur.
    Neyse gerçek hayata devam etsin.
  • Trix neden attırsın ki takımdan ne alaka onu anlamadım. Cognaca gelince bence gayet iyi bir oyuncuydu ve hwa için okulunu dondurmuştu. Yazık oldu

• morganaya targonun üst totem eşyasını çıkan cognac reyizi yedirmeyiz !!1!!!!11

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmayabilir fakat bu şekilde yapılışı yanlış iyice futbola çevirdiler bu hafta iyi değilmisin hop yedeğe sonrada bay bay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.