Şimdi Ara

levent_yavuz TARAFINDAN MAĞDUR EDİLDİM ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Levent_yavuz'dan durumu öğrenince zannettiğim gibi olmadığını gördüm. burhan ile alışverişimiz ve muhabbetimiz olduğundan ötürü biraz tarafgirce davranmış olabilirim. bytepire'nin ifadelerine katılıyorum.

• öztin hocam nedir bu insanlara laf yetiştirme arzunuz anlamadım.
    bi sorunumuz varsa söyleyinde bilelim
    sanki burhan beyin avukatı gibisiniz maşallah
    yazdıklarmı bir daha okuyun isterseniz. ben arkadaşıma vermek düşüncesinde olsaydım ilan alıçmazdı zaten.
    ilandan önce teklif ettimü,kendisine göre mazeretler söyledi almak istemedi. bende satılık ilanını açtım. ertesi sabah fikrini değiştirmiş kartı istedi.

anlaşılmadıysa bir kere daha okuyun lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: öztin

quote:

Orjinalden alıntı: levent_yavuz

benim bugüne kadar sorunsuz birsürü alışverim oldu.

insanları dolandıran çalan şerefsizleri eleştitir bir üslüple buraya yorum yazamazsınız.

buradaki maduriyet farklı

quote:

yani bakıyorumda forumda bu tip olaylar ne kadarda çoğaldı yönetimin acil bir şeyler yapması gerek adam ve bu tip adamlar insanları bi şekilde mağdur ediyorlar ve ertesi gün yeni ilan açıp hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam edebiliyorlar tamam illaki ben kafama esince milleti mağdur ederim diyorlarsa bu forumdanda defolup gitsinler geçmiş olsun

bende buradakini kasdederek bu şekilde yazdım o dediklerinden olsaydınız inanın daha ağırını yazardım sizin özür dilemeniz karşı tarafın mağduriyetini gidermez hem o arkadaş ne niyetle sizin kartı alıp almayacağı kendisine kalmış size bunu ne niyetle aldığını sorguluyamazsınız madem kartı arkadaşınıza verecektiniz neden forumdaki bir sürü insanı gereksiz yere ilan açarak meşgul ediyorsunuz he bide demişsinizki 15yıllık arkadaşım kıramadım sizin yerinizde ben olsam bu duruma düşmemek için 50yıllık arkadaşımı bile tanımazdım (söz ağızdan çıkana kadar O senin esirindir söz ağızdan çıktımı Sen Onun esiri olursun)

• 2.el piyasasında bu forumda bilhassa bunlar sürekli yaşanan şeyler kimse alınmasın bence terbiyesizliğin daniskası..dolandırmak kadar olmasada karşı tarafa verilen bir zarar var sonuçta..bir ürün için anlaşıyorsun belki benzer diğer fırsatları redediyorsun sonra satıcısı veya alıcısı yan çiziyor.. Banada bu forumun ikinci elinde ekran kartı alıp satmayı meslek edinmiş edepsizin birisi kart satıyordu anlaştık kartı için...5-6 kere cepten aradım grüştük....ertesi gün kendisini vazgeçti, hani o an elme geçseydi çok güzel bir şekil yapacaktım kendisine ama değmeyeceğini düşündüğüm için bir tek bile mesaj atmadım ..iyide oldu kaç liralık birisi olduğunu öğrendim şimdi arada görüyorum kart alıp satıyo, ama yakınından geçsem adam yerine koyup suratına bile bakmam artık..300-400 2.el mesajı olan insanların haala neyin etik olup olmadığını bilmemesini kabul etmiyorum ben.

söz veren arkadaşlar verilen sözün bir şeye benzemediğini söz tutmanın erdem olduğunu kişiliğinizi yansıttığınızı unutmayın..madur etmeyin kimseyi milletin sinir katsayısını yükseltmeyin boşyere

• evet aynı ilanı aynı anda orayada vermiştim. hatta onunla beraber sattığım ikiş parça daha var. ilanlara bakabilirsiniz. ama kart artık elimde olmadığı için ilanı pasfi yapıyorum. bunun yanında elimde olan psu da forumdan bir arkaşa sattım. onunda ilanını sahibinden den kaldırıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: *AXI*

http://www.sahibinden.com/oyun_canavari_ozel_tasarimli_sparkle_calibre_8800gtsWQQaXQQ10532430WQQpXQQdisplayitem

aynı arkadas sahıbınden.com satıyor kartı 200ytl ye

• bence levent_yavuz arkadaşımız suclu degilbe .Adam telefon etmış satamıyorum dıye illada sat bana dıyemesssınki ha satsaydı daha iyi olur duda.Ama adam senın paranı alıp dolandırmamışki.Telefonda acmış duruu izah etmiş .Bence senın o karta ıhtıyacın oldugu icin ve cok ıstedıgın icin o kartı bıraz sınırlenmişsın bence büyütülcek bir durum degil.Adamlara 1 mılyar kapora verıp adamlar arabayı almıyınca 1 yarı yıyen bıle var.Bu kadar sınırlenmeye gerek yok levent arkadaşımız bence iyi niyetli telefon bile tmiş karşı tarafa
  • Bence bu konunun açılmaması gerekiyordu. Olabilir adam sözünden de dönebilir ki bu forumda baya görülen bir durumdur. Her sattım deyip daha sonra satmaktan vazgeçen insanlar için konu açılırsa burada sağlam adam kalmaz. Bunu yapan çok insan var burada..

• beyler arkadaşa sadece cay mış paraya el koyma vb. bişi yok 2 yavuz hocamla mhabbetim oldu . burhan hocamlada temasım oldu 2kide rütbeli güvenilir tanılmış insandır böyle küçük sorunları foruma taşımak yerine oturupda çözmeyi tercih ederdim yinede siz bilirsiniz iyi ramazanlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: themafıa

beyler arkadaşa sadece cay mış paraya el koyma vb. bişi yok 2 yavuz hocamla mhabbetim oldu . burhan hocamlada temasım oldu 2kide rütbeli güvenilir tanılmış insandır böyle küçük sorunları foruma taşımak yerine oturupda çözmeyi tercih ederdim yinede siz bilirsiniz iyi ramazanlar....

imzanı değiştir bence mesela söz önemsizdir kıvırma payı her zaman vardır gibi bir şeyler daha uygun olur yazdıklarına

• quote:

quote:

beyler arkadaşa sadece cay mış paraya el koyma vb. bişi yok 2 yavuz hocamla mhabbetim oldu . burhan hocamlada temasım oldu 2kide rütbeli güvenilir tanılmış insandır böyle küçük sorunları foruma taşımak yerine oturupda çözmeyi tercih ederdim yinede siz bilirsiniz iyi ramazanlar....

imzanı değiştir bence mesela söz önemsizdir kıvırma payı her zaman vardır gibi bir şeyler daha uygun olur yazdıklarına

• başlıkta bu yüzden açıldı zaten muhtemelen, bizlerde senin gibi düşündük yıllardır ama çivisi çıktı iyice, herkes aynı muhabbeti tekrarlıyor, herşeyin bir adabı kuralı var..söylememek bizim elimizde öyle değilmi...

monitör alacağım biri vardı izmirli nicki lazım değil onunda okurken hatırlayacaklar muhtemelen, heriften 22" samsung alacaktım..sıfırı 650 iken 500 gibi alacaktım kendisinden açıkçası sıfır almayada gücüm yoktu o aralar... sattım hemen 19"imi üzerine para ekledim arkadaşı aradım alayım diye, eleman ya dedi kusura bakma ben bursadayım gelicem pazartesi salı oldu yine aradım hocam ne yapıyosun neredesin bak benim işim gücüm var seni bekliyorum haala diye, eleman dedi ya bilader kusura bakma benim işim bitmedi bursada haftaya gelicem dedim ozaman güzel kardeşim ara akrabalarını vs alayım ellerinden yok öylede olmaz...yan çiziyo ne yapacak monitörü kimbilir...

benim düştüğüm durumu düşün... birinin sözüne güvenip monitörümü sattım monitörsüz kaldım...sonrada cayınca ortada kala kaldım öyle kuş gibi.. sonra kızdım gidip aldım sıfırını bir süre sonra ayrı..ama böyle başlık açmaya açmaya bu hallere geldik zaten anlıyomusun...söz vermeyecekler ozaman kardeşim bukadar basit...silah dayamıyo kimse kimsenin kafasına..

quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Bence bu konunun açılmaması gerekiyordu. Olabilir adam sözünden de dönebilir ki bu forumda baya görülen bir durumdur. Her sattım deyip daha sonra satmaktan vazgeçen insanlar için konu açılırsa burada sağlam adam kalmaz. Bunu yapan çok insan var burada..

• quote:

quote:

ewy hocam saol ama bnm için söz senettir:D ama siz istediniz diye onuda yazayım

• iyi veya kötü herkese yazdıkları için teşekkür etmek istiyorum.

kimin neler düşündüğünü ve forumda nasıl ortamlar olduğunu görme inkanımızda oldu. bu şekilde belkide birçok kişi hakkında bilgimiz oldu.

bu konunun başından beridir anlatmaya çalıştığım şeyi özetlemek isterim.

ben hatamı kabul ettim. hiçbir zamanda üste çıkmayı denemedim ve hala da kabul ediyorum.
    kişiler öyle yorumlar yazmışlarki sanki ben hatamı kabul etmemişim gibi. onlarda sağolsunlar

anlaşılan bir ürün için sözümden caymış(caymak zorunda kalmış) olabilirim. bunu gün içinde burhan beye ulaşmaya çalışırak izah etmeye çalışmışım.
    burhan bey hakkını helal etmez onun kararıdır saygı duyarım. hakkı var üzerimde. helalleşebilirsek onun erdemi dir.

ama şu konuda içim rahat:
    hatamı kabul edip madur ettiğim kişiden özür dileyebilecek kişiliğe sahibim ve bunu tüm forum önünde, beni tanıyan tanımayan herkesin önünde de açıklayacak kadar özgüvene de sahibim.
    çekip gidebilirdim kale almayabilirdim, haber verebilmek uğraşmaya bilirdim ama yapmadım.
    yalnızca biraz anlayış bekledim okadar.
    benim başıma buna benzer birkaç olay geldi ve bundan sonrada gelirse ben haketmiş olurum, boynumu eğer olanları kabullenirim.
    ama anlayış göstermeyenler gösteremeyler inşallah bu şekilde karşılık almazlar.... zor durumda kalmak kimsenin istemeyeceği birşeydir.

kim ne istersen hakkımda düşünebilir. alışveriş yapmak istemeyenlerede saygı duyarım.
    bugüne kadar sorunsuz birçok alışverişim var. bir tanesinde sorun yaşandı ama Allaha şükürler olsunki boğazımızdan haram geçmedi Allah ta nasip etmesin böyle birşeyi.

bu konudan sonra elimde bulunan cpu ve psu şatışlarını gerçekleştirdim. alan arkadaşlara sağduyulu yaklaşımı ve samimi tavırlarından dolayı teşekkür etmek isterim.

alışveriş listeme iki isim daha eklemiş oldum böylelikle

harkese iyi forum hayırlı alışverişler

• quote:

http://www.sahibinden.com/oyun_canavari_ozel_tasarimli_sparkle_calibre_8800gtsWQQaXQQ10532430WQQpXQQdisplayitem

evet olay anlaşıldı neden burda ilan açıp bana vermediği...
    yok arkadaşıma verdimde bilmem ne mış mışş al işte burda 140ytl ilan aç müşteri çıksın sonra ordan ilan açıp fiyatı 200e çek şaşırmadam sana ben ama burda hala snein doğru söylediğine inanlara lafım görün işte...

200 YTL
    İstanbul (Avrupa Yakası) / Beşiktaş
    İlan Tarihi 01 Eylül 2008
    Tipi Bilgisayar Donanımları
    Kategori Ekran Kartları
    Marka Sparkle
    Model CALIBRE
    Bellek Kapasitesi 257 MB - 512 MB
    Türü PCI Express
    Durumu İkinci El
    Kimden Sahibinden

Satılmış / Kiralanmış olduğunu düşünüyorsanız.
    İlan bilgilerinde hata olduğunu düşünüyorsanız.

Kullanıcı Bilgileri
    leventtyavuz
    Ad levent yavuz
    Soyad yetimoglu
    Telefon (Cep) +90-535-3570337
    Üyelik Başlangıcı : 03 Mayıs 2008

yorumsuz.....

• quote:

iyi veya kötü herkese yazdıkları için teşekkür etmek istiyorum.

kimin neler düşündüğünü ve forumda nasıl ortamlar olduğunu görme inkanımızda oldu. bu şekilde belkide birçok kişi hakkında bilgimiz oldu.

bu konunun başından beridir anlatmaya çalıştığım şeyi özetlemek isterim.

ben hatamı kabul ettim. hiçbir zamanda üste çıkmayı denemedim ve hala da kabul ediyorum.
    kişiler öyle yorumlar yazmışlarki sanki ben hatamı kabul etmemişim gibi. onlarda sağolsunlar

anlaşılan bir ürün için sözümden caymış(caymak zorunda kalmış) olabilirim. bunu gün içinde burhan beye ulaşmaya çalışırak izah etmeye çalışmışım.
    burhan bey hakkını helal etmez onun kararıdır saygı duyarım. hakkı var üzerimde. helalleşebilirsek onun erdemi dir.

ama şu konuda içim rahat:
    hatamı kabul edip madur ettiğim kişiden özür dileyebilecek kişiliğe sahibim ve bunu tüm forum önünde, beni tanıyan tanımayan herkesin önünde de açıklayacak kadar özgüvene de sahibim.
    çekip gidebilirdim kale almayabilirdim, haber verebilmek uğraşmaya bilirdim ama yapmadım.
    yalnızca biraz anlayış bekledim okadar.
    benim başıma buna benzer birkaç olay geldi ve bundan sonrada gelirse ben haketmiş olurum, boynumu eğer olanları kabullenirim.
    ama anlayış göstermeyenler gösteremeyler inşallah bu şekilde karşılık almazlar.... zor durumda kalmak kimsenin istemeyeceği birşeydir.

kim ne istersen hakkımda düşünebilir. alışveriş yapmak istemeyenlerede saygı duyarım.
    bugüne kadar sorunsuz birçok alışverişim var. bir tanesinde sorun yaşandı ama Allaha şükürler olsunki boğazımızdan haram geçmedi Allah ta nasip etmesin böyle birşeyi.

bu konudan sonra elimde bulunan cpu ve psu şatışlarını gerçekleştirdim. alan arkadaşlara sağduyulu yaklaşımı ve samimi tavırlarından dolayı teşekkür etmek isterim.

alışveriş listeme iki isim daha eklemiş oldum böylelikle

harkese iyi forum hayırlı alışverişler

bizde eleştiride aşırıya kaçıp haddimizi açtıksa sizde bize hakkınızı helal edin lütfen siz hatanızı kabul edip özür diledikten sonra ve keşke böyle bir hata ya düşmese idim dedikden sonra bence demircibu size hakkını helal etmeli tabi kendileri bilir benim düşüncem bu inşaAllah sizde bundan sonra böyle pozisyonlara düşmemeye gayret edersiniz

• quote:

evet aynı ilanı aynı anda orayada vermiştim. hatta onunla beraber sattığım ikiş parça daha var. ilanlara bakabilirsiniz. ama kart artık elimde olmadığı için ilanı pasfi yapıyorum. bunun yanında elimde olan psu da forumdan bir arkaşa sattım. onunda ilanını sahibinden den kaldırıyorum.
    quote:

Burhan adam gerekli açıklamayı yapmış. daha da üstelemenin bence bir anlamı yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

evet olay anlaşıldı neden burda ilan açıp bana vermediği...
    yok arkadaşıma verdimde bilmem ne mış mışş al işte burda 140ytl ilan aç müşteri çıksın sonra ordan ilan açıp fiyatı 200e çek şaşırmadam sana ben ama burda hala snein doğru söylediğine inanlara lafım görün işte...

200 YTL
    İstanbul (Avrupa Yakası) / Beşiktaş
    İlan Tarihi 01 Eylül 2008
    Tipi Bilgisayar Donanımları
    Kategori Ekran Kartları
    Marka Sparkle
    Model CALIBRE
    Bellek Kapasitesi 257 MB - 512 MB
    Türü PCI Express
    Durumu İkinci El
    Kimden Sahibinden

Satılmış / Kiralanmış olduğunu düşünüyorsanız.
    İlan bilgilerinde hata olduğunu düşünüyorsanız.

Kullanıcı Bilgileri
    leventtyavuz
    Ad levent yavuz
    Soyad yetimoglu
    Telefon (Cep) +90-535-3570337
    Üyelik Başlangıcı : 03 Mayıs 2008

yorumsuz.....

bu yoruma hiç şaşırmadım

sanki aynı malı başka başka yerlerde satmaya çalışan tek forum üyesi benim

• ordaki amaç o ilanı açıp ordan yüksek fiyataa satmandı ve bu yalanları uydurman sadece onu görmelerini istededim burdakilerin ve o sahibiden com satış ilanınınıda ben değil *AXI* nikli arkadaş bulup koymuş buraya her şey ortada

bu arada ben gülmüyorum
  • Ticarette söz ağızdan bir kere çıkar.. Caymak dönekliğe girer. (bu kelime için üzgünüm ama durum bunu ifade ediyor)
    İsterse 15 yıllık arkadaşın olsun, istersen silah arkadaşın olsun.
    Eğer birine söz verdiyse olay bitmiştir.
    Ancak bunun forumda teşir edilmesi, imzalarda bu kişiye güvenmeyin gibi kelimeler yazmanın doğru oldugunu dusunmuyorum.
    O kişiyle bir daha alışveriş yapmazsın olur biter.
    Sonucta durumun bu hali alacağını levent beyinde bileceğini sanmıyorum. En azından bir daha bu duruma düşeceğini düşünmüyorum.

Her insan hata yapar.
    Hatayı kabullenmek erdemdir.
    Mevzunun uzatılması zaman kaybıdır.
  • enteresan adamsınız burhan bey.
    nefis meselesine döndü bu kartı alamama durumunuz sanırım. hala saldırır nitelikte yazıp çiziyonuz.

şimdi ilk işiniz google levent_yavuz yazıp ENTER'a basmakolsun, kaç sitede bu ismi göreceksiniz sayın bakalım.
    bu forumda olan insanların o ilanı görmesini istemeseydim sizinle telefonla konuşmadan önce silerdim o ilanı kimseninde ruhu duymazdı.

bu forumda mallarını satıpta başka sitelerede ilan açan birsürü üye var. belki sizinde böyle başka hesaplarınız vardır ama inanın hiç ama hiç umrumda değil.

bugüne kadar bir sürü ilanın altında ben aynı kartı gittigiyordan daha yüksek fiyata, sahibindenden bu fiyata sattım yazıları gördüm. başka yerde yüksek fiyata satmak ne zaman suç oldu. bunu bu forumda birçok üyede yapar....

sanırım tek istediğiniz forum üyeleri yalnızca burda satış yapsınlar, sizde birkaç arkadaş gelin adamın ilanına "yok pahalı, yok bu fiyata satılmaz" diye yorumlarla fiyatları kırın, indirin, piyasayı istediğiniz gibi yönetmeye çalışın sonrada dükkanınıza gelenlere yada başka sitelerde yüksek fiyatlara satın.
    ona kimsenin de lafı olmasın değil mi?

bir insan bugüne kadar neden 8-9 tane gts değiştirir. aldığınız onca kartı ne yaptınız.
    bu işlerden ne kadar karınız oldu anlatında herkes bilsin. iyi para varsa herkes buna benzer işlerle uğraşsında işsizlik sorununa bir nebzede olsa katkınız olsun bari.....

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

ordaki amaç o ilanı açıp ordan yüksek fiyataa satmandı ve bu yalanları uydurman sadece onu görmelerini istededim burdakilerin ve o sahibiden com satış ilanınınıda ben değil *AXI* nikli arkadaş bulup koymuş buraya her şey ortada

bu arada ben gülmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_yavuz -- 4 Eylül 2008; 22:37:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.