ALLAH aşkına arkadaşlar birbirinize laf yetiştirmek için yazmayın artık lütfen rica ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: öztin
ALLAH aşkına arkadaşlar birbirinize laf yetiştirmek için yazmayın artık lütfen rica ediyorum
muahbet ediyoruz öztin hocam dert etme sen
quote:
Orjinalden alıntı: levent_yavuz
enteresan adamsınız burhan bey. nefis meselesine döndü bu kartı alamama durumunuz sanırım. hala saldırır nitelikte yazıp çiziyonuz.
şimdi ilk işiniz google levent_yavuz yazıp ENTER'a basmakolsun, kaç sitede bu ismi göreceksiniz sayın bakalım. bu forumda olan insanların o ilanı görmesini istemeseydim sizinle telefonla konuşmadan önce silerdim o ilanı kimseninde ruhu duymazdı.
bu forumda mallarını satıpta başka sitelerede ilan açan birsürü üye var. belki sizinde böyle başka hesaplarınız vardır ama inanın hiç ama hiç umrumda değil.
bugüne kadar bir sürü ilanın altında ben aynı kartı gittigiyordan daha yüksek fiyata, sahibindenden bu fiyata sattım yazıları gördüm. başka yerde yüksek fiyata satmak ne zaman suç oldu. bunu bu forumda birçok üyede yapar....
sanırım tek istediğiniz forum üyeleri yalnızca burda satış yapsınlar, sizde birkaç arkadaş gelin adamın ilanına "yok pahalı, yok bu fiyata satılmaz" diye yorumlarla fiyatları kırın, indirin, piyasayı istediğiniz gibi yönetmeye çalışın sonrada dükkanınıza gelenlere yada başka sitelerde yüksek fiyatlara satın. ona kimsenin de lafı olmasın değil mi? bir insan bugüne kadar neden 8-9 tane gts değiştirir. aldığınız onca kartı ne yaptınız. bu işlerden ne kadar karınız oldu anlatında herkes bilsin. iyi para varsa herkes buna benzer işlerle uğraşsında işsizlik sorununa bir nebzede olsa katkınız olsun bari.....
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
ordaki amaç o ilanı açıp ordan yüksek fiyataa satmandı ve bu yalanları uydurman sadece onu görmelerini istededim burdakilerin ve o sahibiden com satış ilanınınıda ben değil *AXI* nikli arkadaş bulup koymuş buraya her şey ortada
bu arada ben gülmüyorum
8-9tane sadece 2.el adı üstünde 2.el uygun fiyatlı ürün zaten ben sıfır satıyorum yüzde 90satışım zaten sıfırdır ayrıca şu saatten sonra benim aldığım vgayı ne yaptığım ne ettiğim seni ilgilendirmez ki senden vgayı alsam bile ne yapcağım seni ilgilendirmez şu kart bu fiyatı etmez diye zaten burdaki piyasayı bilenler söylüyorlar bana gerek yok ha olur bilmeyen arkadaş fiyatta uçar yüksek fiyat verir bizde doğrusunu söleriz
birde ben birşey sitemiyorum isteyen istediği fiyata istediği yerde ilan açar ama o ilanı tesadüfen gördüm başka biri zaten copyledi ama burda 140a ilan açıp orda 200açmışsa balık baştan kokar derler ya neyse seni vganla başbaşa bırakıyorum çoğu kişi zaten tanıdı seni
verilen sözler tutalmassa ticaretin ne anlamı kalır herkes kendini buna göre ayarlıyor bir tarih verilmişse ne olursa olsun o malın isteyenin elinde olması gerekir arkadaşın veya kim olursa olsun durumu düzgün bir şekilde izah etmen yada bu işe hiç girmemen gerekirdi benim düşüncem bu.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: levent_yavuz
enteresan adamsınız burhan bey. nefis meselesine döndü bu kartı alamama durumunuz sanırım. hala saldırır nitelikte yazıp çiziyonuz.
şimdi ilk işiniz google levent_yavuz yazıp ENTER'a basmakolsun, kaç sitede bu ismi göreceksiniz sayın bakalım. bu forumda olan insanların o ilanı görmesini istemeseydim sizinle telefonla konuşmadan önce silerdim o ilanı kimseninde ruhu duymazdı.
bu forumda mallarını satıpta başka sitelerede ilan açan birsürü üye var. belki sizinde böyle başka hesaplarınız vardır ama inanın hiç ama hiç umrumda değil.
bugüne kadar bir sürü ilanın altında ben aynı kartı gittigiyordan daha yüksek fiyata, sahibindenden bu fiyata sattım yazıları gördüm. başka yerde yüksek fiyata satmak ne zaman suç oldu. bunu bu forumda birçok üyede yapar....
sanırım tek istediğiniz forum üyeleri yalnızca burda satış yapsınlar, sizde birkaç arkadaş gelin adamın ilanına "yok pahalı, yok bu fiyata satılmaz" diye yorumlarla fiyatları kırın, indirin, piyasayı istediğiniz gibi yönetmeye çalışın sonrada dükkanınıza gelenlere yada başka sitelerde yüksek fiyatlara satın. ona kimsenin de lafı olmasın değil mi? bir insan bugüne kadar neden 8-9 tane gts değiştirir. aldığınız onca kartı ne yaptınız. bu işlerden ne kadar karınız oldu anlatında herkes bilsin. iyi para varsa herkes buna benzer işlerle uğraşsında işsizlik sorununa bir nebzede olsa katkınız olsun bari.....
quote:
ordaki amaç o ilanı açıp ordan yüksek fiyataa satmandı ve bu yalanları uydurman sadece onu görmelerini istededim burdakilerin ve o sahibiden com satış ilanınınıda ben değil *AXI* nikli arkadaş bulup koymuş buraya her şey ortada
bu arada ben gülmüyorum
8-9tane sadece 2.el adı üstünde 2.el uygun fiyatlı ürün zaten ben sıfır satıyorum yüzde 90satışım zaten sıfırdır ayrıca şu saatten sonra benim aldığım vgayı ne yaptığım ne ettiğim seni ilgilendirmez ki senden vgayı alsam bile ne yapcağım seni ilgilendirmez şu kart bu fiyatı etmez diye zaten burdaki piyasayı bilenler söylüyorlar bana gerek yok ha olur bilmeyen arkadaş fiyatta uçar yüksek fiyat verir bizde doğrusunu söleriz
birde ben birşey sitemiyorum isteyen istediği fiyata istediği yerde ilan açar ama o ilanı tesadüfen gördüm başka biri zaten copyledi ama burda 140a ilan açıp orda 200açmışsa balık baştan kokar derler ya neyse seni vganla başbaşa bırakıyorum çoğu kişi zaten tanıdı seni
satışınızın yüzde 90ı sıfır kalan yüzde onunda ne oluyor??cerez mi satıyorsunuz gelenlere?? Allah aşkına bırakın bunları burhan bey. forumda sizinde ne yaptığınız açıkça ortada işte. hem ne demek aldığım vga seni ilgilendirmez? sizin aldıklarınız beni ilgilendirmediğini düşünüyorsanız benim kartımda sizi ilgilendirmez. satıştan vazgeçmek hakkımdır (haksızda olsam,bunu kabulde ettim) ama size ulaşabilmek başka bir handikap. madem acil durumda ulaşamıyorum neden irtibat olarak bana o cep numarasını veriyorsunuz. satışta tek hatalı taraf benim sanki. buraya yazılanlarrla herkes sizinde nasıl biri olduğunu gördü zaten. benim içim rahat artık. iyikide sizin gibi biriyle alışverişimiz olmamış. sağda solda "bak banim başıma neler geldi imzanda var oku" laflarınız yarın öbür gün ters döner, sizi zor durumda bırakır bütün forum bu laflarınızdan sonra güler size. bana dolandırıcı muamelesi göstermeyi bırakın artık. forum sakinlaeri olayın sizin bu kadar yaygara kopartacak kadar büyük bir mesele olmadığının farkında.
sahibinden com da verilen ilan ile dh de verilen ilanların tarihi aynı ne gariplik var ki bunda?
dürüst olacaksın satmayacaksan veya almayacaksan güzelce söyleyeceksin benim için bu önemlidir diger arkadaşlar için ne önemlidir bilemem
Satıcının cayma hakkı her zaman vardır bu tür şeyler ilk defa olmuyor. Üstelik adam ulaşmaya da çalışmış cep telefonu kişilere ulaşmak içindir ulaşılmamak için değil. Ben bile dükkanımda adamın hareketlerinden hoşlanmayıp olan mala yok demişimdir. Millet dolandırıldığı için topic açar arkadaşımız " mağdu rtedildiğini" iddia ettiği için topic açıyor anlamadım gitti.... En kötü sorunlu alışverişlerine eklersin o kadar basit. Büyütecek bir şey yok bence. AYrıca şu da bir gerçek ki bu işin neden bu kadar büyüdüğünü de merak etmiyor değilim. Ayrıca bu topicteki tavırları ile öztin ile demirci bu ile de benim işim olmaz ne olacak şimdi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme