Şimdi Ara

Level Atlama Eventi.(EUKO)==ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Euko yönetimi belirli şartlarda 12 Nisan 3 Mayıs arasında oyuncularına hızlı level atlama olanağı sunan oyun için aktiviteyi buğün yayınlıyor.

Euko ya başlamak isteyen işim var char kasamıyorum oyunda Party bulamıyorum gibi bahaneler artık geride kalıyor.
    NttGame yöneticileri bu bahaneleri sonlandırıyor.

Level Atlama Eventi.(EUKO)==ANA KONU

KAYNAK

• o nasıl bir event la.. coşkuya bak.. ooooo eller havaya haydi ^^
  • iyimiş. adamlar akıllı :)
  • user çekmek için daha çoook event yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

user çekmek için daha çoook event yaparlar

beni çekti ne yalan söyleyeyim 76 asasım oldu :) eslant görevleri de duruyor.. şimdi ptye eleman lazım ^^
  • Nasıl birşey bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Nasıl birşey bu?

50 59 arası olanlar.. 73 preli 75

60 64 arası kasanlar 74 preli 76

65+ olanlar da 77 lvl oluyor moradonda karus gate yanındaki npcden açtırıyorsun lvli

77 üstüne birşey yok. user az diye böyle birşey yapmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

quote:

Nasıl birşey bu?

65+ olanlar da 77 lvl oluyor moradonda karus gate yanındaki npcden açtırıyorsun lvli

sürekli mi bu lvl elr?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 12 Nisan 2012; 14:09:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

quote:

Nasıl birşey bu?

72lv cahrım var premiumsuzda mı 77 lv olucam? Bilgilendirme için teşekkürler

Bakınca anladım şimdi 75premiumsuz 77 premiumlular için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéRo -- 12 Nisan 2012; 14:29:42 >
  • süpermiş ama ben 44 levelim event hangi levelden itibaren geçerli?
  • desene eukoda çarlar baya bi ucuzlayacak :) Buy > 80 lvl priest (20 tl verrim)
  • pvp server gibi olmuş bu nedir böyle önceden kasanlar enayi konumuna düşüyo o zaman
  • Callistodaki charlarımı 77 yapmalı biraz itemliler, yoksa en kalabalık serverda 0'dan mı başlamalı.. Harcayacağımız emek ve paranın karşılığı ne kadar olacak tamda dota'ya geri dönmüştüm
  • EUKO oynamak gibi bir niyetim yoktu ama char yapıp kenarda tutmaktan zarar gelmez
    Acaba biri en kalabalık server hangisi EUKO'da söyleyebilir mi 1 Mage,1 rogue,1 warrior 60 yapıp 74'e atlatmayı düşünüyorum hangisini oynarsam artık

edit: Hotspot shield ile 15-20dkda bir dc veriyor. Başka bir proxy yöntemi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 12 Nisan 2012; 17:29:33 >
  • quote:

Callistodaki charlarımı 77 yapmalı biraz itemliler, yoksa en kalabalık serverda 0'dan mı başlamalı.. Harcayacağımız emek ve paranın karşılığı ne kadar olacak tamda dota'ya geri dönmüştüm

Aynen bende oynamayalı kaç zaman oluyor, callistoya devam mı etsem yoksa europa serverında baştan mı oynasam diye düşünüyorum.
    Ayrıca böyle bir event yapmaları lazımdı çoğu kişi bırakmıştı,iyi oldu. Ama koxpu da engellemeleri lazım yoksa önüne gelen oto bp açıcak,czyi çok olumsuz etkiler.
  • cz yı kontrol etmesı daha kolay, ıyı yaptılar usko zaten öluyordu bunlarda hazır pk ımkanı sununca, bu ısın altındada mgame var
  • aynı id altında

europa da 77priest
    callisto da 76warrior
    troya da 75mage

• quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

aynı id altında

europa da 77priest
    callisto da 76warrior
    troya da 75mage

elemandaki keyfe bak.. :D

mage 3xe gel troyaya 1 hafataya 80 olalım çıkalım :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

quote:

Callistodaki charlarımı 77 yapmalı biraz itemliler, yoksa en kalabalık serverda 0'dan mı başlamalı.. Harcayacağımız emek ve paranın karşılığı ne kadar olacak tamda dota'ya geri dönmüştüm

Aynen bende oynamayalı kaç zaman oluyor, callistoya devam mı etsem yoksa europa serverında baştan mı oynasam diye düşünüyorum.
    Ayrıca böyle bir event yapmaları lazımdı çoğu kişi bırakmıştı,iyi oldu. Ama koxpu da engellemeleri lazım yoksa önüne gelen oto bp açıcak,czyi çok olumsuz etkiler.

En son geçen girmiştim bdw için 3e 3tü bende 72lv'im karşıda da 2bp vardı aynen dediğiniz gibi ikiside otoydu normalde çiğ çiğ yiyeceğim adamlara madara oluunca çıktım bidaha da girmemiştim.Arkadaşlarlada bir konuşup bakıcaz artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

EUKO oynamak gibi bir niyetim yoktu ama char yapıp kenarda tutmaktan zarar gelmez
    Acaba biri en kalabalık server hangisi EUKO'da söyleyebilir mi 1 Mage,1 rogue,1 warrior 60 yapıp 74'e atlatmayı düşünüyorum hangisini oynarsam artık

edit: Hotspot shield ile 15-20dkda bir dc veriyor. Başka bir proxy yöntemi yok mu?

Europe serverinda oynamani tavsiye ederim.En temiz ve en çok yabanci barındıran server.

Diğer soruna gelecek olursak...

Hotspot shield programi aç server seçme ekranina gelince alt tab yap hotspot shield programını kapat.Hepsi bu kadar artık normal bir şekilde dc olmadan rahat bir şekilde oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 12 Nisan 2012; 18:35:42 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.