Şimdi Ara

DUNGEON HUNTER 4 GEM HİLESİ (ARTIK ÇALIŞMIYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
26.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GÜNCELLEMELERDEN SONRA HİLE ÖZELLİĞİNİZ KAYBETMİŞTİR. KONU İÇİNDE BELİRTTİM AMA PEK OKUYAN YOK SANIRIM! DENEMENİZE GEREK YOK HİLE ARTIK ÇALIŞMAYACAKTIR!

merhaba. bu başlığı bu konu altında paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama yanlış ise admin arkadaşlar lütfen doğru yere taşısın. bu oyun zevkli harika lakin bir yerden sonra inanılmaz zor ve resmen sizi zorla item aldırmaya zorluyor. klasik gameloft mantığı. bende oyuniçi para harcamak istemediğimden baya bir araştırıp( yüzlerce survey ve reklam aldatmacısana kanıp:) geçerli bir yöntem buldum.

TELEFONUNUZ ROOTLU OLMALIDIR.

önceliklehttps://www.dropbox.com/s/hko1kiqlng2plw4/libDungeonHunter4HD.rar adresinden rar uzantılı doyayı indiriyoruz.

daha sonra rar ile sıkıştırılmış dosyayı açıp içindeki dosyayı çıkartıyoruz ve telefonumuza kopyalıyoruz.

daha sonra root explorer programı aracılığı ile çıkardığımız dosyayı /data/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftD4HM uzantısı içindeki lib klasörünün içine kopyalıyoruz.

lib klasörü içinde bu dosyanın orjinal hali bulunmakta. yedekleme adına ister kopyalayın isterseniz silin. ben sildim silmeme rağmen karakter savelerim silinmedi. siz genede yedek alın.

daha sonra oyuna girin. dükkanda 20000 altın isteyen bir kılıç var(20000 altınınız olmadığını varsayıyorum:)

onu almak istediğinizde 20.000 altın yok dilerseniz gem kullanın seçeneği çıkıyor. soldaki seçeneğin üstünde 1 milyon küsür gem yazılı. o seçeneği tıkladığınızda gem miktarınızın 1.6 milyon küsür geme fırladığını göreceksiniz.

ŞİMDİDEN İYİ OYUNLAR.

kahrol gameloft al sana bomba

https://store.donanimhaber.com/1f/92/2b/1f922b30a196e61f0c157bc153664f26.png
     DUNGEON HUNTER 4 GEM HİLESİ  (ARTIK ÇALIŞMIYOR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerlee -- 9 Mart 2014; 0:12:33 >

• yalnız verdiğiniz programla açıyorum dahili belleği gösteriyor benim oyun telefon belleğine kayıtlı orayı nasıl açabilirim
  • DaxAttack v2 varken bunlarla mı uğraşıyorsunuz. Gamecih yada gameguardianın aksine yakalanmıyorda. Hero defense oynuyorum altın elmas level ne varsa fulledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dungeon Hunter 4'ün hileli apk sını kurdum. Telefonum rootsuz. Sınırsız gem var. Ama bu sefer de oyundan zevk alamıyorum. Ulan gameloft adam gibi emek gerektiren oyun yap da biz de hileye başvurmayalım. Hilesiz 3-4 bölümden sonra geçmek imkansız gibi. Oyun bedava güya ama parayla gem satın almadan geçilmiyor. Ben de hile yaptım.
  • arkadaşlar ben de geçemıyorum kırıstal istıyo hıleyı yapmayı dusunuyorum telefonum htc one x root yapmak saglıklımı ve yapmak zorundamıyız 1 zarar vermek ıstemıyorum telefonuma yorum yaparsanız sevınırım tşkler paylaşım ıcın
  • Bu yaptığınız illegal bir paylaşımdır.
  • Nasıl yaptım bilmiyorum ama boşluk kılıcıyla boşluk göğüslüğünü ürettim.üret bölümünde gezerken hızlı hızlı dönüştüre filan bastım bi baktım envanterime gelmiş.lvl 13 tü hiç boşluk taşı filan yoktu yanlışlıkla bug buldum sanırsam.bide sadece göğüslükle kılıcı üretebildim diğerlerini yapamadım nasıl yaptığımı bilmedğimden.ipad 4 te yaptım bunu ama diğer tabletlerde olur mu bilmem yinede denemenizde fayda var 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukan.U -- 24 Nisan 2013; 15:13:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mount & Blade Bitiyor mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kahrol gameloft al sana bomba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yuzden clash of clans oyununun android e gelmesini istemiyorum , gelmeyecek de.

Aninda hile yaparak ust taraflara cikma cabasi , azcik ugrasin.
  • bu tarz oyunlarda telefonda hiç sarmıyo beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bu yuzden clash of clans oyununun android e gelmesini istemiyorum , gelmeyecek de.

Aninda hile yaparak ust taraflara cikma cabasi , azcik ugrasin.

Dediğin lafa bak, sanki iosta hiç hile yok.Hilelerin babaları iosta asılda sen farkında değilsin sanırım..Azıcık arat istersen.
  • arkadaslar benım telefonda sıyah ekran vermeye başladı ve donmaya başladı boyle bışey yok du oyun tekrar yuklıcem ama lvl20 yım sılınsın ıstemıyorum savelerı nasıl alabılırım yardımcı olursanız çok sevınırım
  • Arkadaşımda ios var bende de android var ve birbirimizi göremiyoruz yardımmm

• quote:

Orijinalden alıntı: mad2mad3

Arkadaşımda ios var bende de android var ve birbirimizi göremiyoruz yardımmm

hocam bildiğim kadarı ile ios ve android birbirini görmez. yani nasıl bir xbox 360tan ps3 e bağlanamazsan bir iostan androide bağlanamazsın maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerlee

quote:

Orijinalden alıntı: mad2mad3

Arkadaşımda ios var bende de android var ve birbirimizi göremiyoruz yardımmm

hocam bildiğim kadarı ile ios ve android birbirini görmez. yani nasıl bir xbox 360tan ps3 e bağlanamazsan bir iostan androide bağlanamazsın maalesef.

Benzetme biraz yanlış olmuş.Örnek olarak kelime avı aynı anda ios ve android eş zamanlı aynı oyunu oynuyor.Real Basketball'da facebook üzerinden ios android karşılıklı oynayabiliyor.DH4'de durum nedir bilmiyorum.
  • Cihazim rootlu s3 lib dosyasini attim oyun acilmadi simdi yeniden yukluyorum 3 tane normal emek vererek 30 lvl char yaptim hepsinin sonunda oyun coktu daha acilmadi simdi yeter bug yapicam oyle oyniyacagm nasil olsa cokuyo

• Oldu ya la :)

• canerlee kullanıcısına yanıt
    s.a kardes ben bu lip dosyasini bulamadim gitti nasil yapacam bunu bi ilgilenirsen sevinirim telefon samsung galaxy s4 sagol simdiden
  • Merhaba. Sırf bu oyunu oynamak için yeni aldığım tableti rootladım. Denildiği üzere dosyayı lib klasörüne atıyorum. Oyunu başlatınca açılmıyor. Tableti kapayıp açtığımda oyuna girebiliyorum. Büyücü karakterim ile 20.000 altın ile alınan staffı almak istediğimde, altının yetmemsi nedeni ile mavi elmas ile almak isteyip istemediğimi soruyor. Ben de mavi elmas ile almak istediğim yönünde cevap verince elmas alma sayfasına gönderiyor. Burada herhangi bir mavi elmas paketinden almak istiyorum ancak hiç bir şey olmuyor. Nerede hata yapıyorum acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetaydin

Merhaba. Sırf bu oyunu oynamak için yeni aldığım tableti rootladım. Denildiği üzere dosyayı lib klasörüne atıyorum. Oyunu başlatınca açılmıyor. Tableti kapayıp açtığımda oyuna girebiliyorum. Büyücü karakterim ile 20.000 altın ile alınan staffı almak istediğimde, altının yetmemsi nedeni ile mavi elmas ile almak isteyip istemediğimi soruyor. Ben de mavi elmas ile almak istediğim yönünde cevap verince elmas alma sayfasına gönderiyor. Burada herhangi bir mavi elmas paketinden almak istiyorum ancak hiç bir şey olmuyor. Nerede hata yapıyorum acaba ?

Kardesim sen bir tane warior ac ordan 20klik kilici almayi dene olmazsa karakteri silip o bicakci varsanirim ordan almayi dene
    Yine olmazsa mesaj at ben sana gerekli herseyi verebilirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.