|
Bildirim
|
Benim 1000 liralık laptoba 3 teneke bulgur ve 500 kg odunla takas teklif ettiler :D
|
Reklamlarındaki gibi düşüneceksin o uygulamayı, atsan atılmaz satsan satılmaz şeklinde bir şeyin varsa onu koyacaksın, o zaman satılıyor.
Şimdiye kadar bir sürü şey sattım letgodan, genel olarak harbiden işine yaramayacak ve gözden çıkarttığın şeyleri satmaya çalış. Mesela eski yatak odamı satmıştım, spotçu 250 TL vermişti ben 500 TL ye satmıştım. Ha ucuza mı satıldı diye bakarsan bence ucuza ama piyasası öyle. Başka türlü değerlendirmek istesem imkanım da yoktu. İllaki satmam gerekiyordu. Tam atsan atılmaz satsan satılmaz bir durumdu yani. (düğün paketçilerinin en ucuz versiyonu olan ürünler şeklinde almıştım. Koltuk takımına vs. kullanacak yer bulmuştuk. Toplam 3 ürünü 3 bine mi ne almıştım. ) Sen kalkıp ticaret yapıp para kazanıcam buradan diye düşünüyorsan orasının mekanı diğer sarı renkli site sanırım. |
gerizekalı dolu uygulama 650 ilan koydum 300 olurmu replika telefonla takas olurmu saçma sapan teklifte bulunuyorlar adamı delirtiyorlar üstüne birde açıklamayıda okumuyorlar
|
Yıllar once kullandığımız tüplü şofben vardı.Eve doğalgaz doşendiği zaman bodruma koymuştuk.Geçenlerde birşey bakmak için bodruma indim şofben gozume çarptı.150 liradan ilan verdim 10 dk da elemanın biri yazdı 80 lira vereyim diyor dedim gel 100 lira al git 90 dersen tamam dedi iyi dedim gel al.
![]() ![]() |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bimoid -- 5 Mart 2019; 22:47:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Mart 2019; 0:59:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 7 Mart 2019; 8:12:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |