Şimdi Ara

LETGO İLE ÜRÜN SATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu nasil bir uygulama arkadas. 2000 tl ye ürün koyuyoruz 1500 olur mu diye mesaj atanlar var. bir de bazilari mesaj atiyor "hala satilik mi" diyor evet diyorum bir daha cevap vermiyorlar:D elimde sifiri yaklasiık 2500tl bir ürün var cabuk satilsin diye 800 liraya koydum. birisi mesaj atti tel istedi verdim aradı 400e gelip alayim diyor:D ölücü dolu bu uygulama

• Reklamlarındaki gibi düşüneceksin o uygulamayı, atsan atılmaz satsan satılmaz şeklinde bir şeyin varsa onu koyacaksın, o zaman satılıyor.

Şimdiye kadar bir sürü şey sattım letgodan, genel olarak harbiden işine yaramayacak ve gözden çıkarttığın şeyleri satmaya çalış. Mesela eski yatak odamı satmıştım, spotçu 250 TL vermişti ben 500 TL ye satmıştım. Ha ucuza mı satıldı diye bakarsan bence ucuza ama piyasası öyle. Başka türlü değerlendirmek istesem imkanım da yoktu. İllaki satmam gerekiyordu. Tam atsan atılmaz satsan satılmaz bir durumdu yani. (düğün paketçilerinin en ucuz versiyonu olan ürünler şeklinde almıştım. Koltuk takımına vs. kullanacak yer bulmuştuk. Toplam 3 ürünü 3 bine mi ne almıştım. )

Sen kalkıp ticaret yapıp para kazanıcam buradan diye düşünüyorsan orasının mekanı diğer sarı renkli site sanırım.
    Yıllar once kullandığımız tüplü şofben vardı.Eve doğalgaz doşendiği zaman bodruma koymuştuk.Geçenlerde birşey bakmak için bodruma indim şofben gozume çarptı.150 liradan ilan verdim 10 dk da elemanın biri yazdı 80 lira vereyim diyor dedim gel 100 lira al git 90 dersen tamam dedi iyi dedim gel al.Yıllardır bodrumda farelerin yuva yaptığı şofben 15 dk ya 90 liraya gitti
  • gerizekalı dolu uygulama 650 ilan koydum 300 olurmu replika telefonla takas olurmu saçma sapan teklifte bulunuyorlar adamı delirtiyorlar üstüne birde açıklamayıda okumuyorlar
  • Reklamlarındaki gibi düşüneceksin o uygulamayı, atsan atılmaz satsan satılmaz şeklinde bir şeyin varsa onu koyacaksın, o zaman satılıyor.

Şimdiye kadar bir sürü şey sattım letgodan, genel olarak harbiden işine yaramayacak ve gözden çıkarttığın şeyleri satmaya çalış. Mesela eski yatak odamı satmıştım, spotçu 250 TL vermişti ben 500 TL ye satmıştım. Ha ucuza mı satıldı diye bakarsan bence ucuza ama piyasası öyle. Başka türlü değerlendirmek istesem imkanım da yoktu. İllaki satmam gerekiyordu. Tam atsan atılmaz satsan satılmaz bir durumdu yani. (düğün paketçilerinin en ucuz versiyonu olan ürünler şeklinde almıştım. Koltuk takımına vs. kullanacak yer bulmuştuk. Toplam 3 ürünü 3 bine mi ne almıştım. )

Sen kalkıp ticaret yapıp para kazanıcam buradan diye düşünüyorsan orasının mekanı diğer sarı renkli site sanırım.
  • Benim 1000 liralık laptoba 3 teneke bulgur ve 500 kg odunla takas teklif ettiler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek hayata hoşgeldin
  • lol ne alaka :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Letgoyu aktif olarak kullanıyorum. Bence herşeye rağmen kullanışlı.
    Ürün hala satılık mı muhabbeti eğer geri dönüş olmazsa bilgi yanlışlıkla dokunuyor o bölüme.
    Donanım haberin ölücülerinden daha ölücüdür çoğu kullanan (bende dahilmiyim bilmiyorum)

İlanların bir kısmında pazarlık olur yazıyor fiyat bölümünde işime yarasa bile muhatap olmuyorum.
    Birde ücretsiz olayı var letgonun insanlar suistimal ediyor o bölümü. Adam araba koymuş son model ücretsiz yazıyor.

Ürün için anlaşıyorsun telefon numaralarınızı falan alıyorsunuz karşılıklı. Sonra araki adamı bulasın. Adam ya telefonunu açmıyor ya ürünü başkasına satıyor. vs. vs. Ben vazgeçtim demiyor.

Alakasız takas teklifleri oluyor. Adam bilgisayar koymuş ağaç motoruyla takas olurmu diyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O hala satılık mı mesajları büyük ihtimalle yanlışlıkla atılıyor. 1 2 defa benim de elim çarpmıştı zamanında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salak dolu uygulama. 2.eli 500lük şeyi 200den almaya çalışıyorlar. Ayrıca 13 yaşındaki çocuğu satıcı yapmışlar detayları soruyorum, beğenmiyorum. alacak mısın diyor hayır diyorum bu sefer hakaret ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bimoid -- 5 Mart 2019; 22:47:4 >
  • Yıllar once kullandığımız tüplü şofben vardı.Eve doğalgaz doşendiği zaman bodruma koymuştuk.Geçenlerde birşey bakmak için bodruma indim şofben gozume çarptı.150 liradan ilan verdim 10 dk da elemanın biri yazdı 80 lira vereyim diyor dedim gel 100 lira al git 90 dersen tamam dedi iyi dedim gel al.Yıllardır bodrumda farelerin yuva yaptığı şofben 15 dk ya 90 liraya gitti
  • Bide ürünün kutusu faturası var mı (resimlere eklediğim halde) diye sorup cevap vermeyenler var
  • otomatik mesajlarda pazarlık payı var mı olduğu sürece pazarlık payı var mı sorusu gelecektir maalesef. evdeki 3-4 parça bibloyu forma kolleksiyonunu falan koymuştum 1 defa bile pazarlık etmeyen çıkmadı.
    10 TL fazla yaz inersin adamlar böyle mutlu oluyor demek ki
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Evet, hazırdaki mesajlara elin değince hemen gönderiyor, bana da birkaç defa oldu.
  • bot var bot,bakmayın dolu gözüksün diye geliyor o mesajlar
  • Bikaç ilanımın açıklamasına 'hala satılıkmı ' gibi hazır kalıp soru atanlara cevap verilmez yazdım biraz azaldılar. Telefon numarası isteyip aramayan bikaç kişide oldu ama yinede 7-8 ürün sattım. Tek tük de olsa gerçek alıcılarda var. Ama %90ı boş beleş parasız insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Mart 2019; 0:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: detone74

Letgoyu aktif olarak kullanıyorum. Bence herşeye rağmen kullanışlı.
    Ürün hala satılık mı muhabbeti eğer geri dönüş olmazsa bilgi yanlışlıkla dokunuyor o bölüme.
    Donanım haberin ölücülerinden daha ölücüdür çoğu kullanan (bende dahilmiyim bilmiyorum)

İlanların bir kısmında pazarlık olur yazıyor fiyat bölümünde işime yarasa bile muhatap olmuyorum.
    Birde ücretsiz olayı var letgonun insanlar suistimal ediyor o bölümü. Adam araba koymuş son model ücretsiz yazıyor.

Ürün için anlaşıyorsun telefon numaralarınızı falan alıyorsunuz karşılıklı. Sonra araki adamı bulasın. Adam ya telefonunu açmıyor ya ürünü başkasına satıyor. vs. vs. Ben vazgeçtim demiyor.

Alakasız takas teklifleri oluyor. Adam bilgisayar koymuş ağaç motoruyla takas olurmu diyor :)
    İnsanlar özgür . istediğine satar. Cevap vermek zorunda da değil
    Etik açıdan yanlış sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala satılık mı konusuna açıklık getireyim, o genelde insanlar ilanlarda gezerken parmak dokunuşuyla gönderiliyor.İstemli değil,ben birkaç ilana bu şekilde yanlış mesaj attım farketmeden.Yanlışlıka sordum demek yerine yanıt vermemek daha kolay geliyor tabi :).

• Yeni bir düzen kurmamdan dolayı sıkça kullanıyorum şu sıralarda. Koktuk takımı + orta sehpayı 100tl gibi saçma bir rakama aldım. Keza neredeyse kulkanılmamış ps4 1tb 1350TL ye aldım. Vesselam bir kaç parça ürünümü de beni üzmeyecek tutarlara sattım. Ben memnunum bu uygulamadan. Birkaç mesaj veya pazarlıklarla nefret edeceksen programın adının ne olduğunun önemi yok, sen her türlü programdan gıcık alabilirsin çünkü şikayet ettiğin şey program değil insanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 7 Mart 2019; 8:12:56 >
  • Kendini akıllı zanneden çok fazla kişi var. Fiyati ne koydugunun bir onemi yok o sitede cunku adamlarin derdi satin almaktan ziyade kafalarindaki fiyati sana kabul ettirmek 500 e satacagin urunu 550 ye koy pazarlikla 500 e satarsin karsindaki da memnun olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.