Şimdi Ara

LETGO İLE ÜRÜN SATMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pazarlık için ücretsiz ilan veren geri zekalılar var sizin bahsettiğiniz çok basit bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ofis malzemelerini satmak için satışa koymuştum "hala satılık mı?" diyen en az 10 kişi vardı.Bunların bot olduğunu düşünüyorum.Cevapta vermiyorlar.2 hafta zor dayandım sonra sildim telefondan.Akıl işi değil.
  • Kilosu 2TL'den odun satılmaz kardeşim :) Ufak salla ;)

• alan da satan da karşısındakiini ütme peşinde çünkü
  • Başlığa sıfırdan farksız yazmışım, ilan içeriğine sıfır gibi yazmışım, pazarlık Yok yazmışım. Mesaj atıyor, cihaz temiz mi en son ne olur diye.

Bende yazdım telefonun haşatı çıktı temiz değil. Pazarlık yok.

Bol şans diye cevap atmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çepik -- 7 Mart 2019; 22:9:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadığım sırt çantamı satmak için koydum ilana, ihtiyacım var durumum yok diye istediğim ücretin 3'te 1'ini teklif etti biri. "Az paran varsa git 40 liraya da çanta var onu al." diyemedim.
    Bilgisayarıma ram almıştım. Onun dışında alışverişim olmadı.
    Çok yakınınızda bazen güzel mobilyalar oluyor. Nakliye ve hamaliye parası vermeden ucuza ev düzülür onu farkettim.
  • 600 liralık gerçekten çok ucuza koyduğum bir ürün ilanım var Adamın attığı mesaj, " pazarlık var mı?"
    diyorum pazarlık yok ama fiyat konusunda biraz yardımcı olabilirim
    Adamın attığı mesaj " hayır pazarlık var mı onu soruyorum"
    He dedim var kaç verceksin
    Saniyesinde gelen mesaj "100" :D

• bilgisayar parçası, kulaklık vs satışlarda ilk mesaj atan genellikle ya oğluma alacamcılar ya da öğrenciyim abi şu kadar olurmucular

4k ya mal koyuyorsun adam 1.5k olur mu oğluma alacağım diyor.

başka yerde 1500 den aşağı satılmayan malı 1100 e mal koyuyorsun 1000 lira olur mu öğrenciyim diye mesaj geliyor olmaz diyorsun 1050 var son diyor yok gene olmaz diyorum iyi ben arkadaşlardan borç para alayım diyor 10dk sonra borç aldım diye mesaj atıyor.

geçen ay 1060 6g koydum 1100 liraya bende zamanında 1333 liraya almıştım 1100 e koydum pazarlık yok da yazdım gelen mesajlar 1000 lira, 850 lira, ddr2 sistem var 19inc monitorle takas olur mu vs iyice dellendim sildim ilanı 1400 e koydum 3 liraya da boost aldım aynı gün içinde 1350 liraya sattım.

birkaç sene önce ps4pro ya şarkı sözü teklif eden de oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 8 Mart 2019; 5:30:50 >

• aynı ürün malum iki siteye koydum. Letgo üzerinden en az 30 kişi yazdı. Şu olurmu botla takas olur mu gibi. Diğer siteye 3 kişi yazdı. sonuç diğer siteye yazana sattım. Bir de letgo arama yapmak tam işkence. aynı ürünü kim kaça satıyor anlaşılması güç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • La bedavadan program kullanıyorsunuz para ödemiyorsunuz hala bunları yazıyorsunuz. Bela mı arıyorsunuz bir ürün sattım ve 2 3 ürün aldım. Hem de garantisi olan Asus Dsl - 17U 'yu 200 tl ye satın aldım 363 tl idi sıfırı.
  • Kadın avcıları da türemiş vaziyette olan uygulamadır. Devir çok bozdu çok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacı günaydın kaç senedir kullanılıyor uygulama ben kelepir çok ürün aldım alıcı ol satıcı değil :D
  • Ölücü değil mezarcı hocam. Direk gömüyorlar
  • yakındığınız herşeyi yaptığımı farketttim
    ölücülük kanımızda var
  • Çocukların kullanmadığı esyalari çok hızlı bir şekilde sattik hatta bezler bile.Kosubandi benzeri spor aletleri de çok hızlı satılıyor.Ama Facebook marketplace ile letgo inanılmaz garip tip barındırıyor.1 ayda 3-4 kişiyi şikayet edip banlamak zorunda kaldım letgo dan.Yardim dilenen bir sürü insan var.İhtiyacimiz var lütfen bize hediye edin dedi adamın biri kızımın emzikleri ile biberonunu tamam dedim gel al.Adam buluşmaya 2017 i20 yle gelince şok oldum.

• satıcılar da çok ilginç ütü alayım dedim. 99 tl lik ütüyü 250 tl istiyor. bütün ütü markalarına baktım hepsi ikinci el ütüleri sıfır ürün fiyatına satışa çıkarmış.

daha öncesinde de bir çok ürünün ikinci el olmasına rağmen sıfır ya da sıfırdan daha pahalıya satıldığına şahit oldum. tok satıcıyla dolu...
  • Dr_driver kullanıcısına yanıt
    aynen öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 9 Mart 2019; 4:29:0 >
  • Konudaki yorunlara güldüm.Bir ara fake ilan acip gelen tekliflere gulerim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Konudaki yorunlara güldüm.Bir ara fake ilan acip gelen tekliflere gulerim artık
    yarı fiyatına yada uygun fiyata ilan koyup satmanız imkansız. 10 da 1 fiyata koyarsan mesaj yağıyor. o fake ilan muhabbetini yapıyorum i7 7700k işlemci yazıyorum 700 TL gtx1070 yazıyorum 900 TL arkası kesilmiyo mesajların. he içlerinden bazıları onada 500 olurmu 400 olurmu yazıyo Allah düşürmesin. dh ölücüleri felan bunların yanında melek
  • Kimse kusura bakmasın şahsi fikrim tam bir yamyam cı mekanı..

Herkes malı öldürmeyi bırakın öldürüp üstüne çiğ çiğ. Yeme derdinde.. Hani utanmasa bazıları alacağı malın üstüne para istiycek şaka etmiyorum ciddi samimi diyorum..

Airpod 2 orjinal koydum arkadaş insanda biraz yüz olur edep olur ilanda orjinal kutusu turkcell faturası hepsi var garanti belgesi falan.. Sıfırı belli ikinci eli belli ölücü olsan dersinki 600-700 tl adamlar 100tl veririm 200 tl veririm diye mesajlar çekiyor..

Bir tane Motorola telsiz satışa koymuşdum amerika sıfır satış fiyatı 30 dolar. Türkiye de kolay kolay bulunucak telsiz değil banada zamanında yurtdışından gelmişdi.. Neyse 200 tl fiyat çekdim.. Yok efendim amerikada 30 dolarmış üstelik ikinci elmiş 50 tl veririm falan yazdı herif. Hani ticaretinde bir ayarı. üslubu olması lazım..

İyi kardeşim git 30 dolar + 30-40 dolarda kargo öde üstüne gümrük de öde sana gelsin 400-500 tl ye benden alma sen o para yada git kendine tavuk.döner ısmarla dedim.. Cevap yazmamış.

Hani ölücülüğü.geçdim ölücüler yanlarında melek kalır...

Tam insana cinnet geçirecek uygulama... Millet bile artık illallah etmiş ilanlarda çok sık şu açıklamayı göre bilirsiniz ölücüler uzak durun çok ağır küfür ederim altından kalkamassınız tarzı...

Uygulamanın kendiside sıkıntılı araması rezalet aradığını bulmana imkan yok coupe yazıyorsun tencere tava falan çıkıyor karavan parçası arıyalım dedik karavan parçası dışında ne kadar aramamızla ilgili gereksiz şey varsa çıkdı..

Kısaca sildim gitti.

İnşallah uygulamaya bir ayar çekilir gerek ilan verirken detaylandırma gerek aradığını rahat bulabilme.. Daha detaylı arama falan.. Birde şu yamyam lara bir çözüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 24 Mart 2020; 15:28:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.