< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 13 Eylül 2026; 1:10:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 13 Eylül 2026; 1:10:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 13 Eylül 2026; 0:51:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Boris (@MarcaGala1905) on X https://x.com/MarcaGala1905/status/2098731366842028423 |
|
Yedirmeyiz. saykofutbol (@saykofutboll) on X https://x.com/saykofutboll/status/2099040443174420664?s=20 |
|
Galatasaray 1-0 Kocaelispor | 13 Eylül 2026 Leroy Sané | 77'de Deniz Gül'ün yerine girdi | Sağ kanat Dakika: 17' Gol / Asist: 0 / 0 Sofascore puanı: 7.0 xG / xA: 0 / 0.20 Şut: 0 Dribbling: 0/0 Kilit pas: 2 Kaçan net pozisyon: 0 Pas: 3/4 (%75) Topla buluşma: 6 Top kaybı: 2 İkili mücadele: 1/1 Top kazanma: 1 Olumlu: 2 kilit pas, 1/1 ikili mücadele, 0.20 xA Olumsuz: Şut ve dribbling yok, 2 top kaybı Genel maç notu: Kısa sürede skor katkısı yapamadı ama 2 kilit pasla üretkenlik gösterdi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sane, sahaya kendisini eğlendirmek için çıkan, gamsız, laubali bir halı saha topçusudur. |
|
Kötü performans verdiğine katılıyorum fakat profesyonelliği açısından bu ağır bir eleştiri. Sane şu anda sadece kötü oynayan bir atlet. Durum bu. Vücut dilini ben de beğenmiyorum fakat gamsız ve laubali bir halı saha topçusu olduğuna ya da Zaha ile aynı kefeye koyulmasına katılmıyorum |
|
büyük hayal kırıklığı tutmayabilir ama geçen yıl dünya kupası motivasyonu varken oynadığı top ortada olan adamı göndermek için en ufak çaba sarf etmemiz skandal asıl gerçi şampiyon takım bozulmazdı değil mi |
|
|
|
|
büyük bir hayal kırıklığı, city ve bayern'de esip gürlerken galatasaray'ı ciddiye almaması üzücü... |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
Uzun süredir gördüğüm en kötü ilk yarı performansı Sane'den geldi. İkinci gol tamamen oyuncunun kaçırdığı rakip kanadın savunmaya sarkmasıydı. Üçüncü gol Davinson'un hatası fakat ilk golden itibaren vücut dili ve her şeye el kol yapması çok iticiydi. Tamamen takımı demotive eden bir yapısı vardı. Arka tarafa desteğe gelmemesi de Sallai'nin çok hata yapmasına neden oldu. Devre arası itibariyle korkunç bir maç ve hiç iyi olmayan bir vücut dili. Profesyonellik konusundaki saygımı da bu maç itibariyle kaybetti kendisini |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam futbolu kesinlikle biliyorlar ama gereksiz özgüven var . Ve en önemlisi umursamamazlık . Bu kadar top kayıp edip hırslanıp hiç mi birşey yapmazsın ? Takımın da düzenini bozduğunu düşünüyorum . |
|
Bro ben Okanada akıl sır erdiremiyorum. Müthiş bir akıl tutulması yaşıyor. Kötü oyununun sebebi sane sara ikilisi olduğunu bir türlü idrak edemedi hala bunlardan medet umuyor. Lemina bile torrikin yanına geldiğinde oyunumuz değişiyor. Bu sara sane ikilisi yerine sağlam iki yabancı olsa çağ atlardık. Şut çekemez orta açamaz assist yapamaz adamlar doldu takıma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende bazen erdiremiyorum ama Okana da çok yüklenmemek gerekiyor . Bu adam akhisar da başakşehirde ve bizde 4 senedir kendisini kanıtlıyor. O kadar oyuncuyu kime versen kazanır demelerine bakma . Fatih Terimi severim fakat onun dönemlerinde de çok sağlam takımlar kurduk uzun uzadıya sürmedi ama . Yüklenilmesi gerekenler başta sane ve diğer tüm oyuncular . Herkes ayağını denk alacak adam akıllı futbolun hakkını verecekler. Biz galibiyete başarıya lig de doyduk , güzel futbol izletsinler razıyız . |