Bildirim
LEPTOPA BAĞLAMAYI BAĞLAMAK İSTİYORUM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Niye zararı olsun kardeşim.Tak kullan keyfine bak böyle pinpirikli olma. -
İtiraf ediyorum başlığı anlamakta baya zorlandım
Hocam bağlama ile bilgisayar arasına 1k gibi seri bir direnç bağlarsanız bilgisayarı ve elektronun çıkışını korumuş olursunız -
Elektronun çıkışı monodur, pc mıc girişi L+R lıne girişi ise L R stereo dur.
Bir adet stereo jack (3,5mm), veya biryerden kablosu ile beraber.
Bir adette mono jack(5mm). Buda kablolu olabilir.
monoyu stereo ya girerken, stereo jackın R ucuna 39kohm drenç, L ucunada 39kohm drenç bağlayarak, ikisinin ucunu birleştirip elektrodan gelen jakın + sına bağlıyorsun. -
yeni nesil ses kartları stereo mono ayrımını yapabilir. ama bu kartlar genelde kapasitif mikrofonla kullanmak için tasarlanıyor. sizin takacağınız bağlamanın içinde piezo sensör var. muhtemelen mikrofon girişinden bağlantı yaparsanız ses alamayacaksınız. elektro bağlamanın içinde kendi preamplifikatörü varsa mikrofon girişi yerine audio line in girişine bağlarsanız çalışma ihtimali var. eğer yoksa ses sinyalini önce bir preamplifikatör devresiyle yükseltip sonra line in e girebilirsiniz. cihazda aktif preamplifikatör olduğunu anlmak için üzerinde ayar düğmeleri olması yetmiyor. pil girişi de olmalı. enazından çoğu elektro gitar için durum böyle. -
ARKADAŞLAR BENCE OLMAZ ANLATTINIZ AMA ANLADIM DEDİĞİNİZİ ZOR OLUR BEN MASAÜSTÜYÜ YAPARSAN SESKARTI TAKTIRIYIM EN İYİSİ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X