Şimdi Ara

Hdmi kablosuyla laptopu tvye bağladığımda kasıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 15tlya hdmi kablosu aldım pes oynamak için, lenovo y50-70 Laptop var gtx 860m li televizyonda vestel 43inç 4K tv bağladığım zaman ekran geliyor gibi oluyor sonra gidiyor kafasına göre stabil değil, oyun açıyorum ekran her hamlede siyah oluyor tekrar renkler yavaş yavaş geliyor, gidince ekran sinyal yok diyor bidaha gelmiyor lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptobu bilgisayara bağlayınca otomatik olarak tv nin çözünürlüğüne ayarlıyor. Çözünürlüğü full hd yapıp deneyin. Büyük olasılıkla 4k çözünürlük ekran kartına ağır geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Laptobu bilgisayara bağlayınca otomatik olarak tv nin çözünürlüğüne ayarlıyor. Çözünürlüğü full hd yapıp deneyin. Büyük olasılıkla 4k çözünürlük ekran kartına ağır geliyor.

Bilgisayar çözünürlüğünü masaüsteden sağ clickle intelden 1920x1080 ayarlı 4k seçenek yok televizyondan mı yapıcağım ?
  • samed1111 S kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan ayarlayın. Tv yi de oyun, ya da pc( ne yazıyorsa işte) alın. Görüntüyü sadece tv ye yansıtın. Gerekirse çözünürlüğü interlaced olarak ayarlayın. Bunları sırasıyla deneyin. düzelmesi lazım. Ayarlar nvidia denetim masasında var. Fps olarak 60 ya da 50 ayarlayın. Tv ler çok daha yüksek paneller kullansalar da girişten genellikle 50 ila 60 Hz dışında kabul etmezler.

Ekran kartı driveri güncel değilse güncelleyin, yüklerken geforce experience zımbırtısını tiklemeyin. Bilgisayarın işlem gücünden çalmak dışında pek işe yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Haziran 2017; 11:20:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum hdmi algılamıyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.