Şimdi Ara

Müzik seti hoparlörünü bilgisayara bağlamak istiyorum yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda resmini çekip koyduğum müzik setimin sony marka hoparlörünü masaüstü bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Elektronik bilgim yok denecek kadar azdır. Sizin burada bana söyleyeceklerinizi ben sadece elektrikçiye gidip söyleyip yaptırıcam kabloyu. Onun için sizden ricam eğer bunu bilgisayara bağlamak mümkünse, adım adım ne yapmam gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatırsanız gerçekten çok makbule geçecek. Şimdiden hepinize teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cineko

Elektronik bilgim yok denecek kadar azdır. Sizin burada bana söyleyeceklerinizi ben sadece elektrikçiye gidip söyleyip yaptırıcam kabloyu.

Basit bir kablo baglantısı ile o hoparlörü pc ses kartı çıkışına baglayamazsın (baglarsın ama ses çok düşük olacaktır) Hoparlör gücüne göre amplifikatör devresi yapman /alman gereklidir.
  • quote:

dediğin amplifikatör devresini nereden alabilirim nerede satılır.

Sadece amplifikatörle bitmiyor bu iş , besleme için birde adaptör alman gerekecek.Elektronik malzeme satanlara bakman gerek

Arkadaşlar aşağıda resmini çekip koyduğum müzik setimin sony marka hoparlörünü masaüstü bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Elektronik bilgim yok denecek kadar azdır. Sizin burada bana söyleyeceklerinizi ben sadece elektrikçiye gidip söyleyip yaptırıcam kabloyu. Onun için sizden ricam eğer bunu bilgisayara bağlamak mümkünse, adım adım ne yapmam gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatırsanız gerçekten çok makbule geçecek. Şimdiden hepinize teşekkürler.

aynı müzik seti bendede var.mhc vx 90 av. 99 senesinde ilk çıktığında 1000 dolar para vermiştim,vay anasını beee.
    konumuza dönecek olursak,kabinin kendisi yokmu? bilgisayarın ses çıkışını direk kabine verebilirsin.

• Sorma ya, boş boş duruyo müzik seti bende bilgisayarda kullanayım dedim, eski olmasına rağmen çok sağlam ses çıkarıyo şimdikilerle kıyaslarsak. Valla işte yukarda resmi olan 2 tane hoparlör birde müzik setilnin kendisi var işte resmide aşağıda. Detaylı bir şekilde nasıl ne vereden bağlayabilirim anlatırsan çoks evinirim

• quote:

Sorma ya, boş boş duruyo müzik seti bende bilgisayarda kullanayım dedim, eski olmasına rağmen çok sağlam ses çıkarıyo şimdikilerle kıyaslarsak. Valla işte yukarda resmi olan 2 tane hoparlör birde müzik setilnin kendisi var işte resmide aşağıda. Detaylı bir şekilde nasıl ne vereden bağlayabilirim anlatırsan çoks evinirim

eski modeldir ama yenilerin bir çoğunu cebinden çıkarır.içinde stk entegresi ile yapılmış (model nosunu tam hatırlamıyorum) aktif soğutma sistemli,en yüksek seste bile bozulma yapmadan saatlerce çalan bir amfisi vardır.kısık seste bile mükemmel bas vurur.resimlerini koymamışsın ama iki adet surround ve merkez hop.u var.
    nasıl bağlayacağına gelince,bir ucu 3,5 mm erkek jak diğer ucu kırmızı ve beyaz renkte ikili erkek tos olan kablo alıyorsun. tüm elektronik mağazalarında bulabilirsin. mobil olduğum için resim yükleyemiyorum ama şöyle tarif edeyim,kablonun bir ucu normal kulaklıkların ucu gibi diğer ucuda vcd lerin arkasına takılan tos fişlerden.fişlerin biri kırmızı biri beyazdır.bu kablonun bir ucunu bilgisayarının ses çıkışına diğer uçlarıda müzik setinin arkasında en üstde olan video in yazan yere kırmızıyı kırmızıya beyazı beyaza takıyorsun. sonra müzik setini video olan bölüme alıyorsun.kolonlarida düzgünce yerine bağladınmı tamamdır.komşularla dalaşmayı göze alabilirsen volume abanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem3457

quote:

Sorma ya, boş boş duruyo müzik seti bende bilgisayarda kullanayım dedim, eski olmasına rağmen çok sağlam ses çıkarıyo şimdikilerle kıyaslarsak. Valla işte yukarda resmi olan 2 tane hoparlör birde müzik setilnin kendisi var işte resmide aşağıda. Detaylı bir şekilde nasıl ne vereden bağlayabilirim anlatırsan çoks evinirim

eski modeldir ama yenilerin bir çoğunu cebinden çıkarır.içinde stk entegresi ile yapılmış (model nosunu tam hatırlamıyorum) aktif soğutma sistemli,en yüksek seste bile bozulma yapmadan saatlerce çalan bir amfisi vardır.kısık seste bile mükemmel bas vurur.resimlerini koymamışsın ama iki adet surround ve merkez hop.u var.
    nasıl bağlayacağına gelince,bir ucu 3,5 mm erkek jak diğer ucu kırmızı ve beyaz renkte ikili erkek tos olan kablo alıyorsun. tüm elektronik mağazalarında bulabilirsin. mobil olduğum için resim yükleyemiyorum ama şöyle tarif edeyim,kablonun bir ucu normal kulaklıkların ucu gibi diğer ucuda vcd lerin arkasına takılan tos fişlerden.fişlerin biri kırmızı biri beyazdır.bu kablonun bir ucunu bilgisayarının ses çıkışına diğer uçlarıda müzik setinin arkasında en üstde olan video in yazan yere kırmızıyı kırmızıya beyazı beyaza takıyorsun. sonra müzik setini video olan bölüme alıyorsun.kolonlarida düzgünce yerine bağladınmı tamamdır.komşularla dalaşmayı göze alabilirsen volume abanabilirsin.

Çok teşekkür ederim çok sağolun ne kadar yardımcı oldunuz anlatamam. en kısa sürede bunları alıp denicem inş. olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.