Şimdi Ara

Leon ve cruze arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2004 golf 4 ümü satıp ya leon yada cruze almayı planlıyorum 32 bin tl ye kadar bütçem var leon ve cruze arasında hangisini tercih etmeliyim 2 sininde + - yönleri nelerdir hangisi alım satımda fiyat farkı yaratmaz parça fiyatları nasıldır vw gibi değerini korurmu yada 32 bin tl ye alınabilecek farklı alternatifler sunabilirmisiniz araba konusunda pek fikir sahibi değilim bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

• Ben olsam cruze alırdım. Leona göre daha yeni ve donanımlı bir araç. Tamam adamlar çekildi ama bi 10yıl opel bakacak bu araçlara. Orya kadarda neler neler olur. Yalnız alırken 124lük olanlara bak usta. Onlar daha verimli ve tutuluyorlar. 30 civarı hah bu araba diyebileceğim araç yok malesef
  • Bencede CRUZE
    Leon güzel ama model yılı ve km olarak cruze yeni ve az km li olacağı icin cruze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze iyidir

• Kuruz

• Ben olsam satmazdim aracimi zaten posasi cikmis sayilmaz. Illa ki degistirecegim diyorsaniz, butceyi biraz yukari cikartip cruze Sport paket alin. Kendi aracim sport paket ve diger ls lt paketleri gorunce cok yavan geliyorlar.

Sport paket avantaji
    17" jant
    Yan eteklikler, marsbiyel, arka difuzor vs. inanin havasi cok degisiyor. Motor olarak 124luklere bakin.

Lpg'siz almanizi oneririm, subap erimesi yapiyor. Sizden once ki sahibi epey lpg ile kullandiysa siz aldiktan kisa bir sure sonra subap mastafi yasayabilirsiniz. Soracak birsey olursa alinti yapip sorabilirsiniz.

• Biraz foto koyalim renklensin.
     Leon ve cruze arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum Leon ve cruze arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum Leon ve cruze arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cruze...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon eski kacar. Bu fiyata 2011 ls plus bulursaniz alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Biraz foto koyalim renklensin.
     Leon ve cruze arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum Leon ve cruze arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum Leon ve cruze arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum

Cruze'dan anlamasak tamam da, senin aracının ederi en az 44 bin lira, adam 32ye en fazla 2010 çook zorlasa şanslıysa 2011 alır, aldığı 2011'de ne kadar temiz olur bilemem. 2011'ler 38den başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

Cruze'dan anlamasak tamam da, senin aracının ederi en az 44 bin lira, adam 32ye en fazla 2010 çook zorlasa şanslıysa 2011 alır, aldığı 2011'de ne kadar temiz olur bilemem. 2011'ler 38den başlıyor.

20bin de 2011i tertemiz 33 34 Arası bir paraya satmıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

20bin de 2011i tertemiz 33 34 Arası bir paraya satmıştık

Sizin gibi chevrolet çekiliyor satın loo diyenler sağolsun kulüpteki arkadaşlar bayağı kar yaptı. Senin araç 38e gitmiştir başka birine büyük ihtimalle, benim 2012 8bin km de otomatik cruze'a 40 veren var, zaten 41'e almıştım, daha iyi bir araç alabilecek olsam satar

• cooLpapa kullanıcısına yanıt
    Sahibinden com a girerseniz piyasayı görürsünüz. 35e koyduk bir kişi aramadı 40a 2012 dizelleri var her ne kadar tutulmasa da..

• Benim arabaya 44bin lira veren varsa hemen satayim.

Sakasi bir yana satmak gibi bir dusuncem olsa ve ilana koysam uzerinde cizik bile olmadigi, garantisi devam ettigi, 2 bakimida serviste yapildigi icin ve hem kislik hemde yazlik lastik ile verecegim icin 39.500liraya ilana koyup 39.000/38.750 gibi bir rakama birakirdim.

44.000lira epey hayalci olmus.

• İlginiz için tşkr ederim peki cruze çok fiyat kaybeden bir araçmıdır ilerde tekrar satmak istediğimde aldığım fiyata verebilirmiyim örn bu korkuyu golfte yaşamadım 22750 ye aldım getirdim 25 bin tl verdiler hemen satmamama rağmen

• quote:

Ben olsam satmazdim aracimi zaten posasi cikmis sayilmaz. Illa ki degistirecegim diyorsaniz, butceyi biraz yukari cikartip cruze Sport paket alin. Kendi aracim sport paket ve diger ls lt paketleri gorunce cok yavan geliyorlar.

Sport paket avantaji
    17" jant
    Yan eteklikler, marsbiyel, arka difuzor vs. inanin havasi cok degisiyor. Motor olarak 124luklere bakin.

Lpg'siz almanizi oneririm, subap erimesi yapiyor. Sizden once ki sahibi epey lpg ile kullandiysa siz aldiktan kisa bir sure sonra subap mastafi yasayabilirsiniz. Soracak birsey olursa alinti yapip sorabilirsiniz.

ilgin için teşekkür ederim hocam parça sıkıntısı felan varmı parça fiyatları nasıl ufak bi araştırma yaptım çok yakıor demişler gerçeklik payı nedir yanıtlarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MURDER_58

İlginiz için tşkr ederim peki cruze çok fiyat kaybeden bir araçmıdır ilerde tekrar satmak istediğimde aldığım fiyata verebilirmiyim örn bu korkuyu golfte yaşamadım 22750 ye aldım getirdim 25 bin tl verdiler hemen satmamama rağmen

Golf e gore fiyat daha hizli duser.Bunun esas nedeni ise cekildigi icin Turkiyeden 10 yil Opelin servis-parca getirme sorumlulugu yavas yavas sona erecek.Bu da uzun vadede kullanicilari ve almayi dusunenleri acaba parca bulur muyum,bulursam fiyati ne olur dusuncelerine iter.Yani serisi devam eden(Golf,Focus,Astra vb)araclarin parcasi daha bol olur ve bu bolluk sayesinde parca fiyati daha uygun olur.Devam etmeyen araclarda ise piyasa da az parca olacagi icin fiyatlari daha pahali olur.

Bu etkenlerde haliyle piyasa dususunu etkiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 21 Mart 2015; 15:20:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cruze almayı düşünüyorum geçende 35 bin lira gibi bir bütçem var ne almalıyım diye sorduğum da cruze önerdiler aklımada yattı. Tek eksisi benzinde çok yakıyor lpg taktırmak lazım.

• Ben suan icin servise goturuyorum. Hem disarida ustaya laf anlatmak istemedigim icin, hemde adamlar kendi kafasina gore parca degistirmeyip ucuz olmasi icin yapilmasi gerekenleri yapmiyorlar. Sonra ne tamirciden cikilabiliyor ne de araba araba olabiliyor.

Zaten 2024 yilina kadar Opel servis hizmetini devam ettirmek zorunda, bu kadar yila da bakarsiniz Chevrolet geri doner. Donmese bile parca sorunu olmaz zaten Astra ile bircok parcasi ortak.

Kullanim guzergahim tam anlamiyla sehirici sayilmaz. Bursa'da alternatif yol ve cevre yollarini kullaniyorum.

Ortalama hizim 40km/h civarlarinda oluyor daima.
    Ortalama tuketimim (lastiklerle paralellik gostererek) 7.8-8.4litre arasi degisiyor.

Mesela suan 7.8litre ve son 4 depodur 8.0litrenin ustune cikmadi, daima 7.7-7.9litre arasinda geziyorum.

Tam gazlayarak kullanimim sorunucu tam depoyu 13.4litre ile bitirdim fakat her zaman boyle kullanmak imkansiz.

Istanbul gibi bir yerde ortalama 10.5litre civari yakacaginizi dusunuyorum.

• Golfü satıp cruzeye binmezdim şahsen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.