Şimdi Ara

Lensle denize girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yılı aşkın lens kullanıyorum. Numaram büyük olduğu için denize girerken sıkıntı yaşıyorum. Gözlük de rahatsız ediyor ve tak çıkar yapmak uğraştırıyor. Adidas'tan deniz gözlüğü aldım. Su geçirmiyor. Fakat içinde de hava yok derece az kalıyor. Bu lensde kuruluk veya herhangi bir sorun yaratır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de lens var bence sorun olmaz yoksa denizde kör gibi dolaşıyorum 8 numara :P gözlükle girebileceğim maskem vardı onu kullanıyordum eskiden :) neyse giren varsa yazsın bizde faydalanalım
  • Önermem gözünüze zarar verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ipardon

Önermem gözünüze zarar verebilir.

Ne gibi zararlar olabilir ki hocam onu merak ediyorum, keşke göz doktoruma sorsaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare of you

quote:

Ne gibi zararlar olabilir ki hocam onu merak ediyorum, keşke göz doktoruma sorsaydım.

Hocam suyun içine falan dalacaksanız tehlikeli olabilir sonuçta basınç altında kalacak. Lens başlı başına bile sağlıksız bana göre zaten. En iyisi gözlük

• Lensleri takıp çıkarırken bile elimizi yıkayıp solüsyona koyuyoruz. Bu şekilde hijyene önem verirken lensle denize girmek bence tehlikelidir. Gözde alerji, bakteri,çizilme vs her sey olabilir. Ayrıca denizin içinde lensin muhafaza etmekte zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam suyun içine falan dalacaksanız tehlikeli olabilir sonuçta basınç altında kalacak. Lens başlı başına bile sağlıksız bana göre zaten. En iyisi gözlük

Gözlük camım çok büyük ve kullanması işkence. Öyle denizaltına falan dalmıcam basınçla falan alakam olmaz yani :) denizin tuzlu suyu gözüme kaçmasın diye tüm bu çabam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Lensleri takıp çıkarırken bile elimizi yıkayıp solüsyona koyuyoruz. Bu şekilde hijyene önem verirken lensle denize girmek bence tehlikelidir. Gözde alerji, bakteri,çizilme vs her sey olabilir. Ayrıca denizin içinde lensin muhafaza etmekte zor olur

İşte o yüzden deniz gözlüğü aldım, gözlerimi korur mu diye?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Lensleri takıp çıkarırken bile elimizi yıkayıp solüsyona koyuyoruz. Bu şekilde hijyene önem verirken lensle denize girmek bence tehlikelidir. Gözde alerji, bakteri,çizilme vs her sey olabilir. Ayrıca denizin içinde lensin muhafaza etmekte zor olur

İşte o yüzden deniz gözlüğü aldım, gözlerimi korur mu diye?

Ben de zamanında deniz gözlüğü aldım ama hiç kullanmadım çünkü gözlerim -1.50 miyop çok ta yüksek değil. Siz gözlükle denize girebiliyorsanız öyle girin direk lensle denize girmeyin

• No dont

• ben geçen Sow'la girdim çok eğlendik. Lens'in de sorun çıkartacağını sanmıyorum. İyi eğlenceler

• Numarali deniz gozluklerinden al.

• Gözü 5numara olan doktor tanıdığım var normalde gözlük takıyor sadece spor yapacağı zaman lens kullanıyor ve denize ikisıni kullanmadan giriyor. Sorun yaşamıyor.

• Lens'le girdik Sow'la girdik diyenler o kafanızdaki beyinle nasıl yaşıyorsunuz

• Dalış yapacak mısın?

Yanlış deniz gözlüğüyle dalış yaparsan o lensler gözünün içine girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: hey b0ss

Dalış yapacak mısın?

Hayır hocam dalış yapsam tabiki çıkarırım. Sadece yüzerken su taneleri gelip gözümü yakmasın diye kullanacağım. Demin denizden geldim kullandım gayet de memnunum. Dalış yapmak elbette riskli

• lens türkiyede mi?
  • Ben denize girerken lensimi cıkarmıyorum ama suya dalmiyorum lensler gozumden cikmasin diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hey b0ss

Dalış yapacak mısın?

Hayır hocam dalış yapsam tabiki çıkarırım. Sadece yüzerken su taneleri gelip gözümü yakmasın diye kullanacağım. Demin denizden geldim kullandım gayet de memnunum. Dalış yapmak elbette riskli

o zaman kullan gitsin hocam lens + deniz gözlüğü olarak.

• Yıllardır lensle yüzüyorum. Denizin altında gözlerini de açabilirsin sıkıntı olmuyor. Şu anda kadar bir tek yüksekten denize atlamıştım (9-10 m) o zaman gözümden çıkıp kaybolmuştu. Yani kullan hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.