Şimdi Ara

Lensle denize girmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok problem olmaz hocam ama dikkat etmeniz lazım. Gözünüze su kaçırmamaya çalışın (illaki kaçacak) günlük lens varsa günlük kullanın denizden çıktıktan sonra atarsınız lensleri. Her gece mutlaka solüsyona koyun ve tatiliniz bittikten sonra mutlaka değiştirin lenslerinizi. Zaman bulursanız da dinlendirin. Bu şekilde problem olacağını sanmıyorum. Yine bence en temizi günlük lens kullanmak. Zararlı organizma oluşumunu minimuma indirmiş olursunuz.
  • Yorumlar için teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün girdim denize lensle pek sorun olmadı gözlüğü gözünden sık çıkarıp takarsan hava alması için ve çok dalmayıp su kaçırmazsan sorun olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

ben geçen Sow'la girdim çok eğlendik. Lens'in de sorun çıkartacağını sanmıyorum. İyi eğlenceler

• ben geçen yaz lensle denize ve havuza girdim hiç sıkıntı olmadı. üstüne havuzun içinde gözümü açtım birkaç saliseliğine. lens çıktı sandım ama çıkmadı
  • Son 5 yıldır her sene havuz+deniz hiç sıkıntı yaşamadım.1-2 defa sukaçırdığım halde bir sıkıntı olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük lenslerden al hocam bu gibi durumlarda kullanırsın.
  • Günlük lens alin bu tarz durumlarda o gün o lensi kullanin. Ben duşta denizde lens kullandim hep simdiue kadar sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.