Şimdi Ara

Lens solüsyonu kabını su ile yıkadım sıkıntı yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Solüsyon kabımın etrafının kirlendiğini gördüm içine mikrop kaçıcak diye kabı su ile yıkadım üzerine losyonunu koyup normal kullanımıma devam edeyim mi? lens kullananlar yardımcı olursa minnettar olurum.

• Hocam kullabmıyorum kafam rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o da güzel
  • Bu arada up.

• sıkıntı yaratmaz.ben de yapıyorum
  • Yapmaz.
  • sorun olmuyor hep yaparım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben her zaman o şekilde temizlerim daha bir defa bile gözümde sıkıntı olmadı. Tabi su ile yıkadıktan sonra mendille içini siliyorsundur umarım.
  • tesekkür ederim arkadaslar
  • Ben sabunluyorum ama tabi sabunlayıp duruladıktan sonra solüsyon koyup bekletiyorum bi süre.
  • Kör olursun

• Lens kullanmaktan çekiniyorum gözlük yakışmıyor ne yapıcam ben miyop 1.5 :(
  • Suyla yıkadıktan sonra solüsyon koyup çalkala.Aslında olması gereken solüsyonla temizlemektir.
  • eskiden lens kullanırdım o zamanlar kabın temizliğini şöyle yapardım; lens kabı ve kapağını mutfakta sıvı bulaşık deterjanı ile yıkar durular ardından büyük bir kupanın içine atar üzerine kaynar su döker soğuyana kadar beklerdim , ellerim iyice yıkanmış temiz halde suyun içinden alır içine bir miktar lens solüsyonu döker kapağını kapar çalkalar açar içindeki solüsyonu döker son olarak temiz solüsyon dökerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 26 Kasım 2014; 1:00:26 >
  • Allah uçak kazası vermesin kardeş.
  • Ben de 1.5 - 2 haftadir kaptaki solusyonu degistirmeden tak cikar yapiyorum. Yarin bi degistireyim.

• ben hep oyle yapıyorum sıkıntı olmaz
  • Kaynar su şart bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.