Şimdi Ara

Lens Kullanımı Rahat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
16.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın doktora gidicem sol gözümde astigmat var büyük ihtimal .Lens ile ilgili hala soru işaretleri var kafamda.Ben evde gözlük dışarda lens kullanmak istiyorum.Kullanan arkadaşlara sorum;kullanması rahatmı?.Gözlük gibi kullanışlımı?.Yarın randevum 13.01'de bakalım hayırlısı :)

• imzandaki 6 yıllık hortla bağlantıyı nasıl sağladın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 31 Ocak 2012; 20:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

imzandaki 6 yıllık hortla bağlantıyı nasıl sağladın

nasıl yani
  • Ben kullanıyorum hiç bir zaman gözlüğün yerini tutamaz. Hiç rahat değil onu söyleyeyim önce. Her zaman gözündeki yabancı maddeyi hissediyorsun. Bunu tüm lens markalarını kullanmış biri olarak söylüyorum, 4 yıldır da kullanıyorum lens. Ama dışarıda gözlük takmayı sevmediğim için mecburen katlanıyorum. Eve gelince hemen çıkarıyorum, uzun süre takınca kuruma yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Ben kullanıyorum hiç bir zaman gözlüğün yerini tutamaz. Hiç rahat değil onu söyleyeyim önce. Her zaman gözündeki yabancı maddeyi hissediyorsun. Bunu tüm lens markalarını kullanmış biri olarak söylüyorum, 4 yıldır da kullanıyorum lens. Ama dışarıda gözlük takmayı sevmediğim için mecburen katlanıyorum. Eve gelince hemen çıkarıyorum, uzun süre takınca kuruma yapıyor.

10-12 Saat dışarıda oluyorum okuldan dolayı.Umarım bi zorluk çıkarmaz.Bazı kişilerde hiç hissetmiyorsun diyolar.Anlamadım gitti.
  • Uzun süre gözde kalınca, lens ile göz bebeği arasında kuruma olabiliyo ve iki şey birbirine yapışıyo. Bunu yaşamak istemezdim açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Uzun süre gözde kalınca, lens ile göz bebeği arasında kuruma olabiliyo ve iki şey birbirine yapışıyo. Bunu yaşamak istemezdim açıkçası...

hocam insan 2015 model tırı görünce tıklamadan edmiyo güzel taktik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabah akşam 10 saniye tak çıkar bu kadar basit bi olay. Hiç zorluğu falan yok. İlk gün takmaya bi 40-50dk uğraşırsın, 1-2 hafta da zorlanırsın ama sonra alışıyosun merak etme. Havuzda ve denizde gözünden kayıp gittiği için kullanmaman gerekir.Duşta bi sorun yok. Benim günde 15 saat gözümde kalmasına rağmen neredeyse kuruma yapmıyor ve gözümde olduğunu bile hissetmiyorum. Kullanmayanlar ve kullanmış olan bir kaç kişi alma, bakımı zor, öyle olur böyle olur dedi ama takan çoğunluk çok rahat dedi ve kullandım söylediğim gibi, varlığını bile hissetmiyorum. Ama evde takmalık gözlük de al, bende yok mesela haftasonu evdeysem gözlük de lens de kullanmıyorum. Vallaha bi mutsuzluk çöküyo. Görüntü HD kalitesinden birden 240p'ye düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Uzun süre gözde kalınca, lens ile göz bebeği arasında kuruma olabiliyo ve iki şey birbirine yapışıyo. Bunu yaşamak istemezdim açıkçası...

hocam insan 2015 model tırı görünce tıklamadan edmiyo güzel taktik

Sorma yahu baya arttı...

• çok rahat kolay
  • Uzun süredir lens kullanırım.
    Lensin en kötü özelliği:
    1. 8 saatten sonra kuruma yapar, 8 saati geçince çıkardığında gözlerin kızarır..
    2. Solisyonudur, koruma kutusudur yanında taşıman gerekir.
    3. Sabah ve akşamları lens için bir "iş" hayatına eklenir. Lensi cıkarmak solisyonu ile kabına koymak, sabahları lens takmak vs..
    4. Yazları daha da cabuk kurur
    5. Havuz deniz gibi yerlerde çıkarsan dert, çıkarmasan dert

Bu arada ben en sonunda günlük lenslere geçtim. Günlük takıp akşamları çıkarıp atıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Uzun süredir lens kullanırım.
    Lensin en kötü özelliği:
    1. 8 saatten sonra kuruma yapar, 8 saati geçince çıkardığında gözlerin kızarır..
    3. Sabah ve akşamları lens için bir "iş" hayatına eklenir. Lensi cıkarmak solisyonu ile kabına koymak, sabahları lens takmak vs..

Bu arada ben en sonunda günlük lenslere geçtim. Günlük takıp akşamları çıkarıp atıyorum..

günlük nasıl oluyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Uzun süredir lens kullanırım.
    Lensin en kötü özelliği:

Günlük derken.Ben mesela baya titizim.günümün 10-12 saati okulda geçiyor bu yüzden dışarıda lens kullanıcam.Eve gelince lenselri çıkartıp gözlüğe geçicem.O günlükler nasıl oluyor?

• Bu arada gözlük en rahatı ben de gözlüğe geçmeyi düşünüyorum sabah kalk tak gözlüğü çık evden lens takma derdi yok, o sabah kalkınca uykulu gözlere o iğrenç lensi takmak kadar kötü bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Bu arada gözlük en rahatı ben de gözlüğe geçmeyi düşünüyorum sabah kalk tak gözlüğü çık evden lens takma derdi yok, o sabah kalkınca uykulu gözlere o iğrenç lensi takmak kadar kötü bir şey yok.

Hocam çok batma fln oluyormu?
  • Lens tabiki daha rahat, bende senin gbi evde gözlük dışarda lens şeklinde kullanıyorum..
    Bazen dışarı çıkıyor 2-3 saatlik o zaman lens takmıyorum gözlükle cıkıyorum cidden lens i arıyorum, dışarsı soğuk sıcak bi yere giriyorsun buhar falan yapıyor .
    Lens çok uzun zaman sonra 10 saat sonra falan "bazen" gözünde olduğunu hissediyorsun çok bi rahatsızlık vermiyor..
    Ama lensınde zararları var tabii ki ilerde ameliyat olmanı engelliyor falan.
  • yaklaşik 1.5 senedir lens kullaniyorum. Lensi kullanmaya başladiğimin 2. Günü 'lanet olsun gözlüğe' dedim.. Dünyayi çerçevesiz görmek varmiş.. Arkadaşlarimla boğuşmayi özlemişim yahu.. Yok gözlük kirilcakti,yamulcakti derdi yok :)
    Deniz ve havuz olayi içinse,bu yaz denize lensle girdim.. Suya dalgiğimda kapatiyordum gözümü simsiki.. suyun üstüne çiktiğimda da açiyodum gözümü. Denizdeyken etrafini görebilmek kadar güzeli yoknuş meğer:)
    Tavsiyem kullan. Ilk hafta takip cikarirken zorlanirsin. Ben artik 10saniyede cikartip 10saniyede takiyorum,refleks gibi birşey oldu
  • boşver.Hiç bulaşma lense.Daha sonra bırakamazsın.Gözlük kullanmak istemezsin.Hem lens kullanımında gözdeki retina tabakasını git gide aşındırırsın.Yaşın kaç bilmiyorum ama 22-23 yaşından sonra çizdir gitsin mis gibi.
    edit:çizdir derken gözünü kastettim yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 31 Ocak 2012; 20:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Lens tabiki daha rahat, bende senin gbi evde gözlük dışarda lens şeklinde kullanıyorum..
    Bazen dışarı çıkıyor 2-3 saatlik o zaman lens takmıyorum gözlükle cıkıyorum cidden lens i arıyorum, dışarsı soğuk sıcak bi yere giriyorsun buhar falan yapıyor .
    Lens çok uzun zaman sonra 10 saat sonra falan "bazen" gözünde olduğunu hissediyorsun çok bi rahatsızlık vermiyor..
    Ama lensınde zararları var tabii ki ilerde ameliyat olmanı engelliyor falan.

hocam göz derecem fazla değil en son gittiğimde sol gözüm 0.75 di

• Temizliğini sağlayamazsan körlüğe kadar gider haberin olsun.
    Taktıktan sonra hissetmezsin 3 sene kullandım daha fazla sorun olursa cevaplayabilirim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.