Şimdi Ara

Lens Kullanımı Rahat mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
16.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlangıç için hangi markayı önerirsiniz batma yapmayan gaz geçirgenliği yüksek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

Başlangıç için hangi markayı önerirsiniz batma yapmayan gaz geçirgenliği yüksek?

zaten doktora gittiğinde doktor sana bi marka önercektir.
    ben bausch lomb kullanıyorum uzun zamandır bi sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

Başlangıç için hangi markayı önerirsiniz batma yapmayan gaz geçirgenliği yüksek?

zaten doktora gittiğinde doktor sana bi marka önercektir.
    ben bausch lomb kullanıyorum uzun zamandır bi sorunla karşılaşmadım

peki,teşekkürler :) zaten bugün 1 de randevum var .bakalım ne sorun varmış gözümde
  • Hocam gel sen beni dinle. Kürşat'ı felan boşver. 4 yıldır kullanıyormuş her marka denemiş ama olmamış demekki gözde birşey var.
    ben 2 aydır kullanıyorum ne batma yapıyor ne kuruma yapıyor. ama bana verdikleri lens tam oturmadı kayıyor bazen. onu doktorla görüşeceğim.
    Ben lens takmaya başlayalı 2 ay felan oluyor. önceden gözlük takıyordum. ilk 1 hafta gözüm alışamadı hem lensi hissediyordum hemde batıyordu.
    ama 3 hafta içinde artık hiçbir sorun kalmadı, takmak çıkarmak çocuk oyuncağı. temiz kullanırsan hiç birşey olmaz. ben bazen lensle yatıyorum.
    sabah kalkınca biraz bulanık oluyor 15dk içinde düzeliyor. öğlene doğruda çıkarıp bi yıkıyorum solüsyonla tamam. lensle yatmadığım zamanlarda ise çıkarınca temizleyip kabına koyuyorum. kapta en az 4 saat durması lazım buna dikkat!

lens markası olarak birilerinden öneri alman bir işe yaramaz. sen deneyerek sana en uygun lensi bulacaksın. ben acueve oasys kullanıyorum. memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 1 Şubat 2012; 11:39:12 >

• lens iyidir gözlükten çok rahattır gözlüğün bi ton derdi var
    ama lensinden sorunları yok değil, 1.5 yıldırbausch lomb kullanıyorum
    gözde kuruma yapması dışında bi sorunla karşılaşmadım
    o yüzdn eve gelince çıkarıyorum evde gözlüğe devam
  • 10 Senedir Kullanıyorum Artık Sabah Dişlerimi Fırçalamak Gibi Birşey Haline Geldi Sabah Tak Akşam Çıkar.
  • Ayrıca Hocam , Rahatlık Ne Tür Lens Kullandığınıza Bağlı..
    Ben Sert Kontakt Lens Kullanıyorum..
    Tanıdığım Birçok Kontakt Lens Kullanıcısı Şikayetçi..
    Batıyor ,Acıtıyor Falan Diyorlar..
    Ama Bende Gayet Rahat..
    Bu Arada Doktora Gitme Gibi Bir Lüksüm Yok Şuan..
    Bulunduğum Yerdede Kontakt Lens Kontrolü Yapılmıyor..
    Bu Göz Kızarıklığı Lensten Ötürü Normal Midir?
  • Kaliteli yumuşak lensler batma yapmıyormuş hissetmiyormuşsun . Gözlükten iyidir bence
  • rahat
  • Son durum: ilk olarak okmeydani egitim ve arastirmaya gittim. Once ocum yaptirdim: R: 1.00 L: 1.25 doktor hafif miyobun var dedi lens konusunu actim onlarin lens yazma yetkisi yokmus ama zararlarinan fln bahsetti lens kullanicak kadar derecen yuksek degil dedi..korneayi cok etkiliyormus.. Gozluk yazdi sag 0.50 sol 0.75 hemen gozlukcuye gittim kemik gozluk aldim bide en iyi camdan filtreliymis tvv ve pc icin. Toplam 120 tl tuttu yarin gidip teslim alicam.Lens icin goruslerini yazan tum forumdaslara tesekkur ediyorum.
  • evde gözlük dışarda lens kullanıyorum, rahat gözünde olduğunu hissetmiyorsun, rahat. unutup ovuşturmazsan sorun yok
  • Ben kullanıyorum dostum ve diyebilirim ki, ara sıra toz kaçtığında batmasına rağmen, gözlük takmayanların ne hissettiğini anlamaya yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Uzun süre gözde kalınca, lens ile göz bebeği arasında kuruma olabiliyo ve iki şey birbirine yapışıyo. Bunu yaşamak istemezdim açıkçası...

İmzandaki tır güzelmiş
  • Lense ilerde bakicaz artik kemik gozluk aldim zaten gozum lens kullanick kadar derecesi yuksek deilmis.120 TL ye aldim kemik gozlugu 2 yil garantili :D
  • gozluk candir canandir olmadi lazer yaptir lense bulasma
  • 6 senedir kullanıyorum. takıp çıkarırken ayna kullanmıyorum artık
  • hayır Hocam, 1 hafta gözümde kalıyor. sonra 1 gün lensleri solisyonda bekletiyorum -bu kısmı ben yapıyorum ama zorunlu mu bilmiyorum-.
    bu sekilde 1 lensi 1 ay kullanıyorum. air optix kullanıyorum. tam adını yarın yazarım. ilk birkaç saat hariç hiç hissedilmiyor. fiyatı da nette 55 tl 6lısi.
  • arkadaşlar,bende lens kullanıyorum.ve konu lens olduğunda hem hizmet hem kalite hemde ekonomik olması açısından YENİ LENS DÜNYASINI tavsiye ederim.burası aynı zamanda toptancılıkta yaptığından fiyatlar mükemmel her konudada sizi bilgilendiriyorlar.kafama takılan birşey olduğunda açıp soruyorum.yer ankara karanfil sokakta dost kitapevinin tam karşısında 425 35 68
  • Sabah takıp akşam çıkarmak 2 si toplam 15 saniye sürmüyor üşengeçliğinizden dolayı milleti korkutmayın. Alın lensi oldukça rahat gözlüğe göre hem gençsen spor yaparken daha rahat olursun bide söylemezsen lens var diye kimse anlamaz lens olduğunu dış görünüş olarakta böyle daha iyisin diyenler kesinlikle çıkar
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum.. Akşam tak, sabah çıkar en iyisi. Gözlük dvdrip lens fullhd
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.