Başımdan geçen tuhaf olayı anlatiyim önce. Bizim evde ben ve arkadaşım ve bizim kız arkadaşlarımız yani toplam 4 kişi lens kullanıyor, bu yüzden tuvalette 4 tane lens kutusu var.
Arkadaş yeni lenslerini açınca yanlışlıkla benimkilerin kutusunu açıp tozlu yere atmış (nasıl bir huysa??) yaklaşık 10 saat sonra bunu bana söyledi, lensleri yerde bulduk tabi kurumuşlar, şimdi solusyona attım lensler eski haline döndü iyice temizleyip yine 1 gün kadar lens solüsyonunda bekletsek olur mu acaba temizlenir mi iyice ? Çünkü hiç param yok ve son lensleridi.
arkadaşına bunun çok onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledin mi ?
başıma hiç gelmediği için bilemeyeceğim ama lensler eski kıvraklığına döndüyse bi tak bakalım ne olacak. en fazla kör olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: İmdat Çekici
başıma hiç gelmediği için bilemeyeceğim ama lensler eski kıvraklığına döndüyse bi tak bakalım ne olacak. en fazla kör olursun.
Lensler eski saydamlığına ve yumuşaklığına döndü, gayet de temiz duruyor ama ya kör olursam
Eski haline dönmüş olabilir ama bence yine de kullanma
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
quote:
Orijinalden alıntı: İmdat Çekici
Lensler eski saydamlığına ve yumuşaklığına döndü, gayet de temiz duruyor ama ya kör olursam
eski saydamlığına ve yumuşaklığa dödüğüne eminsen tek gözünde dene. kenarları sertleşmediyse bir sorun yoktur bence. sen tak çok batma yaparsa biraz daha ovala sonra kaba koy 1 gün daha bekle bakalım. hocam şaka bir yana en fazla lens batar veya büzüşür çıkar. bir sorun olacağını da sanmıyorum.
Yenisini al. Göz bu şakaya gelmez :) Bende lensimin birini kaybetmiştim. Daha sonra dosyanın içine düşmüş olduğunu farkettim fakat direk attım. Daha sonra yenisini takmıştım
kör olmazsın. nasıl eski haline geldi anlamadım. bi tak bakalım en fazla batar. acıtırsa çıkartırsın. bişi olmaz.
Daha önce de okuldayken düştü elimde kurudu, ders bitince birinden solüsyon alıp elimde ıslatıp takmıştım sorun olmamıştı. Dediğiniz gibi batma yaparsa sakata gelmeden yarın kredi kartına bağlayıp alırım artık, oof of
quote:
Başımdan geçen tuhaf olayı anlatiyim önce. Bizim evde ben ve arkadaşım ve bizim kız arkadaşlarımız yani toplam 4 kişi lens kullanıyor, bu yüzden tuvalette 4 tane lens kutusu var.
Arkadaş yeni lenslerini açınca yanlışlıkla benimkilerin kutusunu açıp tozlu yere atmış (nasıl bir huysa??) yaklaşık 10 saat sonra bunu bana söyledi, lensleri yerde bulduk tabi kurumuşlar, şimdi solusyona attım lensler eski haline döndü iyice temizleyip yine 1 gün kadar lens solüsyonunda bekletsek olur mu acaba temizlenir mi iyice ? Çünkü hiç param yok ve son lensleridi.
elindede iyice temizle sonra solüsyonla kutuya koy en az 4 saat kalması lazım.
quote:
Daha önce de okuldayken düştü elimde kurudu, ders bitince birinden solüsyon alıp elimde ıslatıp takmıştım sorun olmamıştı. Dediğiniz gibi batma yaparsa sakata gelmeden yarın kredi kartına bağlayıp alırım artık, oof of
Bi daha düşerse derste tükürüp tak kuruması daha kötü.
Şimdi yine elime alıp iyice su ve solüsyonla temizledim, lenste çizik bile yok tertemiz gözüküyor tek sorunu kuruyup tekrar eski haline dönmesi işte
Bende kullanıyorum taktığında gözün yanmıyorsa sorun yoktur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme