Şimdi Ara

Lens kullananlara bir soru soracaktım (Sigara ile ilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu akşam arkadaşla derbi maçını izlemek için kafeye gideceğiz. Tahminimce sigara ve ya nargile filanda içiliyordur bu ortamda , acaba böyle bir ortam lensli gözüme zararı olur mu ? Ona göre gözlüklerimi takıp giceceğim.

• Batma, sulanma falan yapıyor. Gözlüklerinle git sen.
  • Lensini tak. Gözlük ve lens kabını yanına al. Sorun çıkartırsa lensi çıkarır gözlüğü takarsın :)
  • @World So Cold

Yanıma kab filan almak için çanta gibi şey lazım onuda taşımak istemiyorum önerin için teşekkürler

@Green Hell

Galiba en iyi fikir hiç riske girmeden gözlüklü olarak maçı izlemek

Diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum....
  • Akşam geç saatlerde bir de bir de önceki günden uykusuzsam batmalar olabiliyor. Ama normal şartlarda sigara,cafe falan rahatsız etmiyor.

Ama bir süredir yanımda suni göz yaşı damlası taşıyorum, baya faydası oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 17 Mart 2012; 15:27:05 >
  • Aslında düşününce trafikte durakta filan beklerken , yürürken şehirde hep araba egzos dumanları oluyor ve rahatsız etmiyor , sigaranında pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler artık dışarı çıkma zamanı
  • yok kanka benim lenslerde hiç öyle bir sorun olmadı. çok gittim öyle mekana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi ve bir kaç soru
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

yok kanka benim lenslerde hiç öyle bir sorun olmadı. çok gittim öyle mekana.

+1
  • acuvue gunluk lens kullanin heryere gidersiniz.. gozleriniz cok allerjik degilse batma kasinma olmaz
  • hiçbir etkisi yok. lense en zararlı ortam kuru havalar. mesela ufoyla ısınan mekanlar, nemsiz ortamlar, çok sıcak yerler falan. gün içinde 2-3 defa yüzünü yıkarsan bir miktar su gözüne gireceğinden nemlendirme işini üstlenmiş olur. mekana gitmeden önce yüzünü yıka hiç bişey olmaz, batmaz ama batarsa gider yıkarsın yüzünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Sancılar

quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

yok kanka benim lenslerde hiç öyle bir sorun olmadı. çok gittim öyle mekana.

+1

bir ekleme daha,
    hatta bugünde öyle bi mekana gidicez bide bendeki toric lens daha kalın ve diğerlerine göre daha çok batma yapıyor diyorlar. öyle yerlere gitmeme rağmen hiçbirşey olmadı bu zamana kadar. maaşallah.
  • bi sorun olmaz ama refresh göz damlası varsa yanına al çok tedirginsen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.