Şimdi Ara

Lens kullananlara bi sorum var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 senedir gözlüğümü değiştirmiyorum. Geçen muayene olduğumda numaramda bi değişiklik olmamıştı. Miyop sol 1.50 sağ 1.75. Gözlüğe ilk başladığım zamanlar lens kullananlar lazer göz ameliyatı olamıyor diyorlardı oyüzden gözlük almıştım. Şuan durum hala aynı mı lens lazer ameliyata engel mi ? Şimdilik lens alıp ileride lazer olmayı düşünüyorumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: calibrane

Ne alaka yav. Tak lensi 2-3 sene cok rahatsiz olursan olursun lazeri. Ben 3 senedir lens kullaniyorum. Cok daha uzun suredir kullananlar da var ameliyat olanlar da var bi sorun olmuyor.

Kornea da incelme yapıyormuş buna bağlı olarakta lazer ameliyatı yapmıyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 6 Nisan 2017; 19:19:17 >
    And it's going to happen again and again,has to happen.
    Nice night. Miami is a great town.
    I love the cuban food,pork sandwiches,my favourite.
    But i'm hungry for something different now.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Ne alaka yav. Tak lensi 2-3 sene cok rahatsiz olursan olursun lazeri. Ben 3 senedir lens kullaniyorum. Cok daha uzun suredir kullananlar da var ameliyat olanlar da var bi sorun olmuyor.

Kornea da incelme yapıyormuş buna bağlı olarakta lazer ameliyatı yapmıyorlarmış

Sen 25ine kadar lens tak. Sonra ameliyat olacam de yapmazlarsa ben yaptiracak hastane de bulurum masraflari da karsilarim.

Bİ SORUM OLACAK
    19 yıl önce açıldı
    Zoom kullanan var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende 2 yıldır felan aynı numaraları kullanıyorum ama uzaktaki yazıları hafif seçemez oldum numaram mı büyümüştür yardımcı olur musun ?
  • laser göz ameliyatı yaptırmak isteyenlere kıskançlıkla bakıyorum adeta. bir insanın hiç mi tereddütü ya da korkusu falan olmaz... yani yaptırmayı istemek bile süper, böyle insanlar hiçbir ameliyattan korkmaz bence.

Orijinalden alıntı: X-FI

laser göz ameliyatı yaptırmak isteyenlere kıskançlıkla bakıyorum adeta. bir insanın hiç mi tereddütü ya da korkusu falan olmaz... yani yaptırmayı istemek bile süper, böyle insanlar hiçbir ameliyattan korkmaz bence.

Hocam korkuyoruz neden korkmayalım. Kalp ameliyatıda olcam mesela hele ondan daha fazla korkuyorum ama dediğim gibi sağlık bu sonuçta risk almak lazım

tekrar söylüyorum, laser yaptımayı düşünüyorum diyenler benim için imrenek baktığım insanlar yok böyle güven ve korkusuzluk.

edit: Allah korusun, "abi ben kalp ameliyatı yaptımak istiyorum" demekle aynı şey benim için laser göz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Nisan 2017; 19:27:51 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.