Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sadecenotebook com dan almayı düşünüyorum ürünü 3230m islemcili GT740 ekran kartı ve 6gb ram ile birlikte lakin free dos.

ilk sayfada resim halinde olan driverlerin bir linki var mı acaba ?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Arkadaşlar merhaba sadecenotebook com dan almayı düşünüyorum ürünü 3230m islemcili GT740 ekran kartı ve 6gb ram ile birlikte lakin free dos.

Saygılar

lenovonun sitesinde hepsi mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba sadecenotebook com dan almayı düşünüyorum ürünü 3230m islemcili GT740 ekran kartı ve 6gb ram ile birlikte lakin free dos.

Saygılar

system update diye lenovonun programı var. onu indirip kur. program otomatik driverları bulup kuruyor zaten uğraşmıyorsun.
  • Arkadaşlar ürünü N11 sitesinden alacağım. Ekran kartını 128 bit sanıyordum 64bitmiş. Oyunlarda ki performans nedir? Sürekli oyun oynamam sadece nedir ne değildir bilmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Arkadaşlar ürünü N11 sitesinden alacağım. Ekran kartını 128 bit sanıyordum 64bitmiş. Oyunlarda ki performans nedir? Sürekli oyun oynamam sadece nedir ne değildir bilmem lazım

ortalamanın üstünde bir kart.Şuan günümüzdeki çoğu yüksek grafikli oyunları lowda oynayabilirsin. Çok oyun oynamıyorsan kesinlikle en iyi karttır. 64 bit olduğuna bakma hızları yüksek bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceloq

quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Arkadaşlar ürünü N11 sitesinden alacağım. Ekran kartını 128 bit sanıyordum 64bitmiş. Oyunlarda ki performans nedir? Sürekli oyun oynamam sadece nedir ne değildir bilmem lazım

ortalamanın üstünde bir kart.Şuan günümüzdeki çoğu yüksek grafikli oyunları lowda oynayabilirsin. Çok oyun oynamıyorsan kesinlikle en iyi karttır. 64 bit olduğuna bakma hızları yüksek bir kart

Anladım cevap için teşekkürler. Genelde ofis uygulamaları kullanacağım performansı iyi olsun cihazın başka bir şey istemem.
  • quote:

Saygılar

3. sayfa da var
  • lenovo z510 a göre artıları eksileri nedir arkadaşlar 2 makineden birini düşünüyorum.
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Ürünün ekranı gerçekten bu ise parlaklığı dışında hakkında iyi bir yorum yok. Z510'un ekranı kötü diye soğumuştum bu daha da kötü çıktı. İnşallah 2009 model Casper'dan kötü değillerdir bari... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Ürünün ekranı gerçekten bu ise parlaklığı dışında hakkında iyi bir yorum yok. Z510'un ekranı kötü diye soğumuştum bu daha da kötü çıktı. İnşallah 2009 model Casper'dan kötü değillerdir bari... :)

panel kalitesi arıyan toshibadan şaşmıycak 1300 lük modllerinde bile adam gibi panel var renkler kontrast çözünürlük oldukça yerinde asus lenova dell hp (1000-2000 tl arasında olanlar)son senelerdeki panel konusunda 3.sınıf panel diyebilrim...toshibayla-sony bu konuda genelde kalitelerini bozmadılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2014; 23:30:46 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    7 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız var. Eğer beğenmezseniz zaten iade edersiniz.

Ben gözüm yorulmasın diye mat ekran aldım. Benim işimi görüyor. Renkleride gayet canlı gösteriyor. Sadece keremcem arkadaşımızın dediği gibi panel üst düzey bir panel değil. Piksellere yakından bakarak dikkat ederseniz sayılabiliyor. Alıp almamanız size kalmış. Üründen ne gibi bir beklentiniz var anlayamadım.
    Beklentilerimi yeterince karşılayacak bir cihaz. Sadece yüzüne bakılmayacak bir ekranı olmasın yeter, Teknosa'da vs. çoğu modeli inceledim az çok ekranlar çok iyi değil uygun fiyatlılarda, ama bu modelinkini hiç görmedim de 1:122 kontrast değeri görünce şaşırdım. Geri iade için vs. sayılı günüm var, aldığımda yaza kadar sorun çıkarmaması gerekli. :)

mSATA portu da var herhalde boşta 150TL'lik bir mSATA sürücü alıp işletim sistemini oraya yükledim mi rahat olur herhalde diyorum ama acaba cihazın mSATA slotuna bir mSATA SSD kartı takıp deneyen oldu mu hiç? Acaba cihaz bu belleği sadece cache yani önbellek olarak mı görecek, işletim sistemi kurulumu da yapacak mı? Planlar suya düşmesin sonra. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 1 Şubat 2014; 3:09:16 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    mSata olduğunu bilmiyordum. Neresindeymiş bu ürünün mSatası

Şaka bir yana şöyle demiş aşağıda:

If the computer is equipped with both a hard disk drive and an mSATA solid-state drive, do not
    use the mSATA solid-state drive as a bootable device. The mSATA solid-state drive is used for “cache”
    function only.

Solid State Disk kullanırsan önbellek olarak kullanıyor. Sürücü olarak kullanamıyorsun sanırım. Ama harddiski sürücü olarak kullanabiliyoruz.
    Hayır yani bişey yapıyosun Hard disk sürücü olabiliyor ama SSD sürücü olamıyorsa buna ben i.nelik derim yani. mSata karşılamıyor mu ki SSD yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 1 Şubat 2014; 11:54:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Beklentilerimi yeterince karşılayacak bir cihaz. Sadece yüzüne bakılmayacak bir ekranı olmasın yeter, Teknosa'da vs. çoğu modeli inceledim az çok ekranlar çok iyi değil uygun fiyatlılarda, ama bu modelinkini hiç görmedim de 1:122 kontrast değeri görünce şaşırdım. Geri iade için vs. sayılı günüm var, aldığımda yaza kadar sorun çıkarmaması gerekli. :)

mSATA portu da var herhalde boşta 150TL'lik bir mSATA sürücü alıp işletim sistemini oraya yükledim mi rahat olur herhalde diyorum ama acaba cihazın mSATA slotuna bir mSATA SSD kartı takıp deneyen oldu mu hiç? Acaba cihaz bu belleği sadece cache yani önbellek olarak mı görecek, işletim sistemi kurulumu da yapacak mı? Planlar suya düşmesin sonra. :)

kontrast oranın düşüklüğü mat ekran olmasından kaynaklı siyah başarı oranları düşük ne yazıkki üstüne üstlük kalitesiz bir mat panel olunca asus lenova gibi dünya markalarında biraz hayal kırıklığı oluyor...laptop ekranı üstünde ciddi anlamda oyun ve film izliycek arkadaşlar için tavsiye etmiyorum pek eski model laptoplar bu konuda daha iyi!! panel firmaları ucuz kalitesiz tft paneller üretmeye başladı son bir kaç senedir toshiba ve sony dışında iyi panel koyan yok denecek kadar az.

• Notebook'u bugün aldım. Masaüstü kullanıyordum 24" monitör vardı ondan sonra küçücük geldi resmen. bakalım ne zaman alışacağım

Not: Arkadaşlar print screen alamadım bir türlü ayrıca ekranda bir ok işareti var sağ altın biraz üstünde içinde de bir yazıyor rakamla. O nedir? Print screen alabilsem göstereceğim ama alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 1 Şubat 2014; 13:27:21 >
  • Num lock acikken cikiyor ok işareti.
    Print screen için FN kullanmayan direk prtscr basin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScknNet -- 1 Şubat 2014; 16:46:18 >
    Cihazın teknik dökümanlarından ya da resimlerinden gördüğüm kadarıyla altındaki bakım kapağının bir tarafında bir uzantı var, bu uzantının altındaki boşlukta mSATA için olan PCIe girişi var. Bu giriş WLAN cihazı için kullanılandan farklı, yoksa WLAN kartı yerine de mSATA SSD takıp çalışsa güzel olur de bir disk kontrolörüne bağlı olması gerekli imiş ki WLAN kartının yerine takamıyoruz. Ama bu dizüstünün mSATA girişi olması avantajı var. Sadece önbellek olarak kullanılıyor da olabilir ama fikrimce kartı takınca disk olarak da kullanmak mümkün olmalı. Olmayan cihazlar da var ama ne bileyim bu öyle değildir sanki. BIOS'tan boot için burayı seçip işletim sistemini de mSATA SSD üzerine kurunca ya da taşıyınca çalışacaktır sanırım. Ama denemeden bilemeyiz en doğrusunu. Ha direk olarak 500 - 600MB/s SSD hızları alınamayabilirmiş, 200-250MB/s hızlardan bahsediliyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 1 Şubat 2014; 18:05:46 >
  • Teşekkürler hallettim ayrıca hoparlörden her ses geldiğinde ekrana ses ayarlama kısmı geliyor sesi açınca veya kısınca gelen kısım. Bunun çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 1 Şubat 2014; 19:37:24 >
  • Evet o simgeleri göstermeye bilirsiniz. Masaüstü sağ tik+ görüntü özellikleri+ gelişmiş+ orada ayarlari var isteginize gore halledebilirsiniz

• merhaba beyler bir sorunum var :/ daha 1 hafta olmadı laptopu alalı. İlk gun bir sorun yoktu güzelce kullanıyordum. Daha sonra battlefield 3 e her 3 giriste bir mavi ekran veriyordu , oyun icinde donma yoktu. Daha sonra pc acilinca nvidia denetim masasi kayboluyordu yeniden baslatmak zorunda kaliyordum laptopu. Dun film izlerken 20 dkda bir ekran kapanıyordu. Bugun ise laptop acilmiyor. Dugmeye basiyorum lenovo yazisi geciyor ekran karariyor daha snra windows hosgeldin yazisi cikiyor yine karariyor , acma tusu yanip sonuyor kapatamiyorumda. Btarya yeri oynuyor elimle dokundugumda snki tam temas yapmiyor. Son olarak beyler ilk 2 gun hic ses yoktu oyun oynarken de dahil , smdi ise sanki fana bisey takilmis gbi sinek vizirti sesi cikiyor. Cok memnundum laptopumdan son 2 gundur ne oldu anlmadim yardim edin :/ servisi aradim bugun hizmet vermiyorlarmis. Yarin servise vermeyi dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.