Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiiki ve kesin olarak RedMi Note 2.
    Çünkü VibeUI nin güzelliklerinden bir haber olurdum ve Helios X10 un HW üstünlükleri (5Ghz wifi, 120hz 720p kamera, 2Ghz işlemci, IR Blaster) gözümü büyülerdi Direk atlar, MIUI7 ile de aaa ne güzelmiş der mutlu olurdum.

Ama sorun şu an telefonum kırılsa ne alırsın ise kesinlikle K3 Note.
    Arkadaşa RedMi Note 2 söylemiştim çinden gelen birine. Bu daha iyi bundan al diye, o da ondan almıştı.
    Bugün gezerken telefonu açtığımda kilit ekranında dergilerden çektiği güzel bir resim gördüm hoşuma gitti, gösterdim arkadaşa vay bak ne çıktı diye...
    Adam şunu dedi bana aynen "ulan tüm özellikler de senin telefonun da ha, bizimki bi biraz daha hızlı o kadar, başka bi b*ku yok :)"
  • Telefonuma sadece imei atmak istiyorum ama yapamadım maui ile.

Spflashtool ile recovery yukluyorum hersey normal telefonu kapatıyorum ses+ ve powerla acınca recovery menusu yıne çince oluyor yardımcı olabilecek var mı?
  • CRC32 kullanıcısına yanıt
    SES +/- ve power tuşu olacak hocam sadece + değil.
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Bu dergiden resim çekme olayı nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

SES +/- ve power tuşu olacak hocam sadece + değil.

Hocam oldu , başka bir sorunum daha var

Maui ile imei atmaya çalıştığımda tüm driverları kurmama rağmen şu hatayı alıyorum

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

telefonu root etmedim daha maui ile rootsuz imei atılıyormuş öyle dediler.
    Çok sağ ol hocam cevap için her yeni cevapta kafam daha da fazla karışıyor herkes bir şey diyor sonunda alamayacağım galiba 3 telefon arasında gidip gelmekten

• Telefonu kullanan arkadaşlara 1538 romunu tavsiye ederim gerçekten başarılı vibe2.8 güzel olmuş ekrandaki simgelerin boyutunu ve en/boy kaç simge olacağını seçmek gibi özellikler gelmiş.

Telefonu TR de ilk alanlardan biriyim uzun süredir kullanıyorum şarj konusunda beni en çok tatmin eden bu rom oldu , otomatik parlaklık %15 şarj kaldığında 4.10dk ekran süresi 18 saat bekleme süresi aldım.

Gözüme çarpan herhangi bir bug yok sadece watsapp/instagram tarzı uygulamalarda her ayarı yapmama rağmen bildirim ışığı yanmıyor , row harici diğer romlarda hiç çalışmadı zaten bende..
  • GAJU kullanıcısına yanıt
    Aosp romları kulandınız mı ? Sizi en çok memnun eden hangisi *
  • Vibeui den vazgeçemediğim için custom romları denemedim çin ve hint romlarının hepsini denedim diyebilirim 1538den memnunum.

Eğer dil sorunu yoksa çin romlarını öneriyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Tabiiki ve kesin olarak RedMi Note 2.
    Çünkü VibeUI nin güzelliklerinden bir haber olurdum ve Helios X10 un HW üstünlükleri (5Ghz wifi, 120hz 720p kamera, 2Ghz işlemci, IR Blaster) gözümü büyülerdi Direk atlar, MIUI7 ile de aaa ne güzelmiş der mutlu olurdum.

Ama sorun şu an telefonum kırılsa ne alırsın ise kesinlikle K3 Note.
    Arkadaşa RedMi Note 2 söylemiştim çinden gelen birine. Bu daha iyi bundan al diye, o da ondan almıştı.
    Bugün gezerken telefonu açtığımda kilit ekranında dergilerden çektiği güzel bir resim gördüm hoşuma gitti, gösterdim arkadaşa vay bak ne çıktı diye...
    Adam şunu dedi bana aynen "ulan tüm özellikler de senin telefonun da ha, bizimki bi biraz daha hızlı o kadar, başka bi b*ku yok :)"

Hocam öncelikle şunu söyleyeyim, her iki romunda kendine göre üstünlükleri var. 1-5 sene kadar Xiaomi telefonları kullandım şuan K3 Note kullanıyorum. MIUI, kesinlikle VibeUI'dan daha iyi bir rom. Genel olarak çalışma prensipleri ve performansa baktığımızda bile MIUI daha üstün geliyor. Şuan K3'ü kasa kasa kullanıyorum resmen, fakat en ağır işlemlerde bile MIUI takılmazdı. Gerçekten özlüyorum.

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Çalışma prensibi ve performans olarak üstünlük ne demek ya?
    ROM'un kasması nedir yaw? Arkadaş, arayüz bu arayüz. UI you know?

Yok şu rom çok kasıyorda öbürüsü çok akıcı da... Romlarda çok ciddi memory leak gibi hata olmadığı sürece mantıksız iddialar bunlar. (ki Vibe de de Miuide de yok) O yüzden geçelim lütfen. Hiç bir bilimsel dayanağı yok söylediğinizin. Tamamen psikolojik bir olgu.

Ağır işlemde takılma vs UI nin altındaki programlardan, yani OS dan kaynaklanır (5.0, 5.0.1, 5.1,5.11 gibi...) ki hepsinde aynıdır.
    Ağır işlemde takılması bunun dışında donanım ile ilgili olgulardır. İşlemci ısınır thermal throtlinge girer vs... UI nin bir işlevi söz konusu değil.

O yüzden sapla samanı, şapla şekeri karıştırıp vibe ui daha kötüdür, miui daha iyidir biri kasar öbürü aşar falan olayına girmeyin.
    Bunlar sadece "kullanım ve arayüz" kolaylığı bakımından birbirinden ayrılır.

Son bir hatırlatma, MIUI de default olarak "animasyonlar kapatılmıştır." Eeee onu kurunca da "vay ne hızlı" dersin tabi. VibeUI de de kapa animasyonları aynı şekilde çalışır.
    Ama onca para vermişim, cillop telefon almışım, animasyonu niye kapatayım? O durum da var.

Bende K3 Note var, zerre takılma falan da yok. Her gün çatır çatır MKX de oynuyorum. Arada yavaşladığı yerler var. O da GPU nun yoğun kullanıldığı shader efektlerinde (ateş, zehir, kan efektleri vs...) ki donanım ile alakalı bir olgu.

Cihazınıza normalden fazla program yükler, RAM kullanımını arttırırsanız MIUI de , VIBE de kasacaktır. Aynı işe yarayan programları kaldırın, (Whatsapp varken, Viber, skype niye kurulur anlamış değilim mesela... gibi) RAM'ı rahatlatın, sizde güzel güzel kullanın telefonunuzu kasılmadan derim.

• Vibe arayüzü gerçekten kullanışlı samsung telefonlardan daha iyi

• quote:

Yok şu rom çok kasıyorda öbürüsü çok akıcı da... Romlarda çok ciddi memory leak gibi hata olmadığı sürece mantıksız iddialar bunlar. (ki Vibe de de Miuide de yok) O yüzden geçelim lütfen. Hiç bir bilimsel dayanağı yok söylediğinizin. Tamamen psikolojik bir olgu.

Ağır işlemde takılma vs UI nin altındaki programlardan, yani OS dan kaynaklanır (5.0, 5.0.1, 5.1,5.11 gibi...) ki hepsinde aynıdır.
    Ağır işlemde takılması bunun dışında donanım ile ilgili olgulardır. İşlemci ısınır thermal throtlinge girer vs... UI nin bir işlevi söz konusu değil.

O yüzden sapla samanı, şapla şekeri karıştırıp vibe ui daha kötüdür, miui daha iyidir biri kasar öbürü aşar falan olayına girmeyin.

Son bir hatırlatma, MIUI de default olarak "animasyonlar kapatılmıştır." Eeee onu kurunca da "vay ne hızlı" dersin tabi. VibeUI de de kapa animasyonları aynı şekilde çalışır.
    Ama onca para vermişim, cillop telefon almışım, animasyonu niye kapatayım? O durum da var.

Bende K3 Note var, zerre takılma falan da yok. Her gün çatır çatır MKX de oynuyorum. Arada yavaşladığı yerler var. O da GPU nun yoğun kullanıldığı shader efektlerinde (ateş, zehir, kan efektleri vs...) ki donanım ile alakalı bir olgu.

Cihazınıza normalden fazla program yükler, RAM kullanımını arttırırsanız MIUI de , VIBE de kasacaktır. Aynı işe yarayan programları kaldırın, (Whatsapp varken, Viber, skype niye kurulur anlamış değilim mesela... gibi) RAM'ı rahatlatın, sizde güzel güzel kullanın telefonunuzu kasılmadan derim.

Aynen katiliyorum. Suan telefon yağ gibi akiyor.

• Telefonun kilit ekranında resim çıkıyor. Bu resimler internetten çekiliyor ama sağdan soldan değil.
    Çindeki magazinlerden. National geographics çin den tut da oradaki güzellik, spor vs.vs... dergilerine kadar. Dergileri sen seçiyorsun göz kararı, her açılışta bir resim geliyor..
    Tabi interneti sömürmüyor. WiFi ile bağlandığında senkronize ediyor dergilerdeki resimleri.
    O yüzden resimler kaliteli oluyor. VIBEUI hacı. Çinli işi biliyor.
  • Valla bir baktım da AOSP lere. Bir iki küçük şey çalışmıyordu. O da iyi kötü demiyorum ama Çin rom'a yaklaşamaz ki. VibeUI ya.

Telefon çalarken yüzüme koyuyorum, zank diye açılıyor. Açmayı unuttum derdin yok mesela.
    "N'olacak? Ben açarım elimle" diyebilirsiniz. Evet bende açarım ama olay o değil. Bazen yapsan da açılmıyor, yada denk gelmiyor bir sıkıntı oluyor her telefonda. Bunda böyle bir dert yok işte.
    Yada diğer şeyler...
    AOSP koyup üzerine 423 yazılım yükleyince aynısı oluyor zaten. Ama ne gereği var onca programı ayrı ayrı çalıştırmaya? Olay o.

Beni ennnn etkileyen ROM VIBEUI dir.
    O yüzden VIBEUI varken VIBEUI kullanılır. Başka heyecan aranmaz.
  • quote:

Telefonun kilit ekranında resim çıkıyor. Bu resimler internetten çekiliyor ama sağdan soldan değil.
    Çindeki magazinlerden. National geographics çin den tut da oradaki güzellik, spor vs.vs... dergilerine kadar. Dergileri sen seçiyorsun göz kararı, her açılışta bir resim geliyor..
    Tabi interneti sömürmüyor. WiFi ile bağlandığında senkronize ediyor dergilerdeki resimleri.
    O yüzden resimler kaliteli oluyor. VIBEUI hacı. Çinli işi biliyor.

Hocam o resimler az daha basımı yakıyordu. İki uç tane çıtır gelmiş kilit ekranına. Sen kimleri arkaplan yapıyorsun böyle dedi kız arkadaşım. Yarım saat onların magazin dergilerinden geldiğini açıklamaya çalıştim. Bazen o kadar da masum değil o resimler :)

Aynen katılıyorum. Ne kadar da güzel aciklamissiniz.

• quote:

Şuan senin yazdıklarına bakıyorum ve kocaman bir kahkaha atıyorum. Sen birşey mi içtin? MIUI antivirüsünden, clear masterına kadar birarada gelip kasmazken, içinde sistem optimizasyonu sağlayan hiçbir şey olmayan bir romu sen nasıl mıuı'dan daha iyi dersin? Bak ''ROM'' diyorum dikkat et. MIUI için kaç tane mühendisin sabah akşam uraştığından falan haberin var mı? Sırf bir rom deyip geçmeyip koskoca Xiaomi firması tüm yatırımını neden bu roma yatırsın? Tabii ya VibeIU'da çift tıklama özelliği var en iyisi o.

Sana burda hiçbirşey anlatmaya gerek yok. Şu siteye gir ve neden en iyinin MIUI olduğunu anla..

http://en.miui.com/forum.php

• Lenovo k3 note kullanıyorum
    Bu telefona geçmeye değer mi..?

Bazı arkadaşlar batarya ömründen
    Bazıları ise nova launcher desteği olmamasını yazmış MİU olduğu için sanırım

Bu değişiklik gereksiz mi olur var mi kıyas yapacak olan

Hocam merhaba, önceki sayfalarda yazmistiniz hangi romu kullandığınızı ama su an inanılmaz useniyorum aramaya, tekrar yazar mısınız rica etsem?

edit: buldum, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 21 Eylül 2015; 15:10:50 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.