Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EUA_

Valla hani ne eksisi var diye düşünüyorum... Düşünüyorum... Hımmm... Bulunca döncem ben sana...

Ne ekisi var...mesela
    -CPU Turbo moda geçmiyor (2x işlemci kullanırken 1850 Mhz ye çıkması lazım işlemcinin. Yani MT6752 lerde bu özellik var.)
    -Radyoda RDS yok. (Donanımı destekliyor ama???)
    -GPS de WAAS desteği yok. (Yazılımsal) GLONASS desteklemiyor (patch ile halledilir ama gerek yok GPS uyduları zebil gibi)

Böyle eften püften kimsenin de ben gözüne sokmasam farkına varmayacağı şeyler.
    Ha bunlar diğer romlarda da aynıdır zannımca.

Artıları VIBEUI 2.8.
    Mesela WiFi ile bağlandığında "dergilerden" resim çekiyor, ilk açılış ekranında gösteriyor. Bazen şuh bayan görüntüsü, bazen doğa, bazen sevinçli, bazen hüzünlü resimler. Hepsi dergilere konulacak kadar kaliteli haliyle.
    Telefon çalarken yüzüne getirince kendisi açılıyor. Açmaya kasmıyorsun.
    Telefon diafondayken yüzüne koyunca normal moda geçiyor.
    Gece okuma modu var gözlerin yanmasın diye.
    Ses tuşuna 2 kere basınca hemen, ekran bile açılmadan hemen arka kamera ile fotoğraf çekiyor. Sonra ekran açılıp gösteriyor.
    Ev internetine bağlandığında daha önceden ayarladığın ses seviyelerine geçiyor.
    Hızlı açma modu var. (STR, 10 sn olmadan kapalı telefon açılıyor!)

Bu liste uzar gider. Hepsi "aman nolacak program yüklersin olur ki" şeyler gibi gelebilir.

Ama bunca şeyi bin tane program yüklemeden yapmak, telefonun içinde gelmesi çok keyifli gerçekten.

tşkler
    rootlumu yüklediğin versiyon?

• quote:

Ne sorunu varmış de hele baham. Belki çare buluruz.

Çince developer 1537 ROM.
    "HAH bu rom harika" diyorum. Ha ingilizce, TR yok ama dert etmiyorum. Benim için pek sorun değil.

Bataryanin 30 dan direk %20 ye dusmesi 1 dk icinde

Wide touch calismiyor devamli durduruldu hatasi
    Mp ayari yapilamamasi kamerada
    Vs..

Edit : ne oldu sustun kaldın , fanatik olma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Eylül 2015; 6:05:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    aynı batarya problemi bende de var. gözlerimin önünde su gibi aktı geçen
  • quote:

Sitesinden yükledim. 32 Destekliyor. 128 e kadar yolu var ama. Tabiiki sadece FAT32 format. NTFS falan algılamıyordu en son...

http://phonedl.ota.lenovomm.com/dls/v6/VIBEUI_V2.8_1537_7.232.1_DEV_K50-T5_WCA1.zip

Hocam TWRP ya da CWM ustunden yuklenebiliyor mu?

• Allah Allaaah. Verdik ya kardeş. Cevap verdiğin mesajda var :)
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Değil de...
    Rootlu olsa ne olmasa ne?
    Bi SuperSu yükleyemiyorsan zaten sıkıntı var demektir.
    Gapps da yok ha. Onu da sonradan yükleyeceksin.

https://github.com/cgapps/vendor_google/blob/builds/arm64/gapps-5.1-arm64-2015-07-17-15-08.zip

Ama dikkat edin, önce telefonu açıp içine girdikten sonra tekrar TWRP ye dönüp yükleyin. Yoksa google nin "ilk karşılaması" ile lenovonunki çakışır giriş yapamazsınız.
  • cengiz_k C kullanıcısına yanıt
    Yüklenmemiiiii. :)
    Sıkıntı yok.
  • Telefona 5.1guncellemesi geldi telefinun iflaahi sasti sizde de ayni mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

Telefona 5.1guncellemesi geldi telefinun iflaahi sasti sizde de ayni mi

Hint rom mu ? hangi versiyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

Telefona 5.1guncellemesi geldi telefinun iflaahi sasti sizde de ayni mi

Hint rom mu ? hangi versiyon ?

Hocam hangi rom oldugunu bilmiyorum. Telefon geldi sadece bir kac kez guncelleme yaptim. Dunde 800 mb guncelleme yaptim. Telefon 5.1 oldu ama performansi dustu. Ayrica telefona imei atamadim. Bilgisayara suruculeri yukleyemiuorum. Nasil yapacagim bilmiyorum.

• Ekran görüntüsüne göre 1535 rom var,bu rom sadece ingilizce ve çince,hatta şu an 1537 yayında ve ben onu kullanıyorum.imei için telefon rootlu olması gerek.Root için ise TWRP recovery kurmalısın.Telefon yeni rom yüklenmeden önce gerekli yedekleri alıp wipe işlemini yapmalısın,yapmazsan telefon stabil çalışmayabilir.Tüm anlatımlar 1.sayfada vardır,ayrıca
    http://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair?page=104 sitesine bakabilirsin
  • Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfa da yazdığım gibi sen de fark etmişsin, 1535 ST romu yüklemeyin arkadaşlar cidden bu rom ST olmayı hak etmiyor.
    Anlık takılmalar başladı performans desen yerlere indi.
    Şuan için 1529 ST kullanmaya devam edin, illa vibe 2.8 kullanmak istiyorsanız bir sonraki ST sürümü bekleyin bence
  • Gelen giden güncelleme var mı arkadaşlar ?
  • Arkafaslar yardimlariniz icin tesekkurler. Peki telefonu eski haline getirebilir miyiz. Yani lenovonun sitesinden filan eski surumu yukleyebilir miyiz. Boylr bir imkan var mi.

• Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    https://mega.nz/#F!DkxVWSbZ!5TlqY7Ge_YuvKzSn7X52Wg
    Bu link den girip ST klasörünün içinden 1529 ST indirip twrp yada cwm den yükleyebilirsin dostum. Yalnız baştan söyleyeyim bu rom sadece ingilizce ve çince.

Gapps Minimal;
    https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934550850

Root SuperSU;
    https://userscloud.com/tjfkcrjxagpf

• _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Hocam site linki istiyorum, indirmesini değil.
  • Arkadaşlar en son çıkan 1537 rom konuşma esnasında ısınma sorununu çözmüş gibi,ayrıca sms lerde gönderen kısmında N belirsiz harfler çıkıyordu oda düzeltilmiş.
  • Hacı sitesini ne yapacan yiyeecen mi anlamadım ki. VibeUI den çekiyoruz işte. :)
    http://www.vibeui.com/vibeui/rom?key=K50

Bu arada RedMi Note 2 incelemem bitti, K3 Note'da karar kıldım, Note 2 yi elden çıkarıyorum.

K3 Note'den RedMi Note2 ye geçeyim, bir tık yükseleyim diye düşünenler boşa düşünmesin. Hiç gereği yok.
    Uslu uslu X20 işlemcili telefonları bekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 17 Eylül 2015; 0:41:29 >
  • quote:

Hacı sitesini ne yapacan yiyeecen mi anlamadım ki. VibeUI den çekiyoruz işte. :)
    http://www.vibeui.com/vibeui/rom?key=K50

Bu arada RedMi Note 2 incelemem bitti, K3 Note'da karar kıldım, Note 2 yi elden çıkarıyorum.

K3 Note'den RedMi Note2 ye geçeyim, bir tık yükseleyim diye düşünenler boşa düşünmesin. Hiç gereği yok.
    Uslu uslu X20 işlemcili telefonları bekleyin derim.

Bende redmi note cikmadan hemen once k3 note aldim. Note 2 almadigima pisman olsammi olmasammi diye dusunuyordum.

• yaklaşık 10 günlük k3 note kullanıcısı olarak yorumlarımı yazayım.

daha önce jiayu g3, jiayu g4s ve zopo zp 998 kullanan biri olarak telefonun performansından gayet memnunum.
    işletim sistemi gayet güzel ve akıcı. daha önceleri android telefonlarda bir sürü program ile yarım yamalak kullandığımız uygulamalar sorunsuz kullanılıyor. benim gibi standart bir kullanıcı için gayet iyi bir telefon.

rom işlerini çok değiştirmeyi sevmiyorum. hala 112 hint romunu kullanıyorum. türkçesi cok iyi root yaptığım için 121 e güncelleyemedim. öyle kaldı

112 ile 121 arasında çok varmı güncellemeye değermi.

kamerası biraz vasat geldi özellikle arka planda güneş ve ışık varken çok fazla beyazlık oluyor. birde karşılaştırma resimlerinde renkler biraz daha beyaz çıkıyor. canlı çıkmıyor. bunu düzeltmenin bir yöntemi varmıdır.

çok fazla olmasada k3note ile redmi note 2 kamera karşılaştırması

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.