Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GAJU

Telefonu kullanan arkadaşlara 1538 romunu tavsiye ederim gerçekten başarılı vibe2.8 güzel olmuş ekrandaki simgelerin boyutunu ve en/boy kaç simge olacağını seçmek gibi özellikler gelmiş.

Telefonu TR de ilk alanlardan biriyim uzun süredir kullanıyorum şarj konusunda beni en çok tatmin eden bu rom oldu , otomatik parlaklık %15 şarj kaldığında 4.10dk ekran süresi 18 saat bekleme süresi aldım.

Gözüme çarpan herhangi bir bug yok sadece watsapp/instagram tarzı uygulamalarda her ayarı yapmama rağmen bildirim ışığı yanmıyor , row harici diğer romlarda hiç çalışmadı zaten bende..

1525 kullanıyorum, whatsap mesajlarında bildirim ışığı yanıyor ama instagram'da yanmıyor. Doğru dürüst ayarda yapmadım.

Ekranda kaç tane kısayol olacağı (4x5, 4x6, 5x6 şeklinde) 1525'te var

Benim bu romda iki tane şikayetim var, rehberde ayar yapmama rağmen (ayar tekrar değişiyor) mail adreslerinide gösteriyor birde N,P diye gelen isimsiz mesajlar.

• dr_gorunmez kullanıcısına yanıt
    Tek kelime: değmez.
    Benim fırsatım vardı, ben geçmedim valla.
    Arkadaş telefonumu istiyordu, K3 ü vereceğime Redmiyi verdim.
    İşlemcisi osu busu az daha iyi ama K3 Notun rahatlığı yok.
    MIUI7 sıkıntılı hala.
  • Hint romundan 1538 e gectim, telefon bariz hizlandi yag gibi akiyor. Bir de cin romundaki music uygulamasini kaldirip gecmeyin; her sarkiyi bulabiliyor hatta indirebiliyor, spotify halt etmis yaninda. Tek problem sadece cince kullanilabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki telefonun cmit id numarası aynı olabilir mi ? xxxxx ya da 0000 değil
  • arkadaşlar elinde uygun fiyatlı batarya veya lenovonun bu telefonla uyumlu batarya modelleri varmıdır..diğer modelleri arasında..
  • the package duplicate permission null hatası nedir arkadaşlar oyun yüklerken çıkıyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: superior001

İki telefonun cmit id numarası aynı olabilir mi ? xxxxx ya da 0000 değil

Evet, CMIIT ID bir cihaz modeli için üreticiye verilen sertifika numarasıdır, o model altında üretilen her cihazda numara aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Hint romundan 1538 e gectim, telefon bariz hizlandi yag gibi akiyor. Bir de cin romundaki music uygulamasini kaldirip gecmeyin; her sarkiyi bulabiliyor hatta indirebiliyor, spotify halt etmis yaninda. Tek problem sadece cince kullanilabiliyor.

Bak bunu iyi yakalamışsın.
    Bende yazacaktım üstünlüklerini anlatırken ama aklımdan çıkmış, çok müzikle haşir neşir olmadığımdan.
    Bana da kal gelmişti ilk farkettiğimde, vay anasını elin çinlisine bak demiştim...
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Valla ayni sok etkisini bende de yaratti. Hatta sarki calarken bos alana basarsan varsa sarki sozlerini de gosteriyor demin kesfettim .

Hava durumunu ayarlayabildin mi hocam? Bi turlu beceremedim locationda istanbulu gostermeyi

• 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    Vay babam! Onu bilmiyordum bak. Maşşallah maşşallah diyelim.

Hava durumunu hallettim etmesine yani İstanbulu ekledim ama çalışmıyor. İstanbul verisini alamıyor serverden..
    Çok zor değil. Çince istanbul yaz bitti gitti.
    Çince kursuna gitmene gerek yok, "Google Translate" den hallet işini ;)
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ettim, ayni sekilde bende de eklendi ama gostermiyor hava durumunu

• S12 romunda hafıza ters görünme sorunu var. Ne yapabilirim? http://i.hizliresim.com/ngXmER.jpg

• the package duplicate permission null oyun yüklerken çıkan hata nedir arkadaşlar?
  • Arkadaşlar öncelikle Ankarada olan varmıdır..? benim telefon üts üste birkaç rom yükledim ve bir daha açılmadı telefon sanki şarj yapmıyor,şarjda iken kırmızı ışık bir türlü sönmüyor..flash tool ile rom yüklerken sorunsuz yüklendiğini gösteriyor ama telefon açılmıyor..açma ve kapama tuşuna basınca birkaç kez titriyor..ama ekrana herhangi bir ışık açılım ibaresi gözükmüyor..acaba dedim dolu sağlam bir batarya ile deniyeyim eğer açılırsa en azından sorunun bataryadan olduğunu anlıyabilirim..zaten gene açılmaz isede demekki telefon bozuldu diyeceğim durduk yerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 23 Eylül 2015; 14:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

Arkadaşlar öncelikle Ankarada olan varmıdır..? benim telefon üts üste birkaç rom yükledim ve bir daha açılmadı telefon sanki şarj yapmıyor,şarjda iken kırmızı ışık bir türlü sönmüyor..flash tool ile rom yüklerken sorunsuz yüklendiğini gösteriyor ama telefon açılmıyor..açma ve kapama tuşuna basınca birkaç kez titriyor..ama ekrana herhangi bir ışık açılım ibaresi gözükmüyor..acaba dedim dolu sağlam bir batarya ile deniyeyim eğer açılırsa en azından sorunun bataryadan olduğunu anlıyabilirim..zaten gene açılmaz isede demekki telefon bozuldu diyeceğim durduk yerde..

ben ankaradayım gelebilirsen yardımcı olurum
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de basıma gelmişti bu. Benzer şekilde hurda diye kenara koymuştum. Sonra bir arkadaşa daha aynısı oldu. Bu sefer çözüm ararken en son box dedikleri cihazı getirdik sorun düzeldi.

• Arkadaşlar telefona sadece IMEI değişimi yapmak istiyorum nasıl yaparim teşekkürler(k3Not)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrcnr -- 23 Eylül 2015; 18:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnr

Arkadaşlar telefona sadece IMEI değişimi yapmak istiyorum nasıl yaparim teşekkürler(k3Not)

bende imei atmak istiyorum yalnız bu imei işini telefona yazarak yapmanın bi yolu yokmu.illa program atarakmı yapmamız lazım..ve rastgele imei numarası secilipmi atacağız yoksa illaki hurda bi imeimi bulmak zorundayız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnr

Arkadaşlar telefona sadece IMEI değişimi yapmak istiyorum nasıl yaparim teşekkürler(k3Not)

bende imei atmak istiyorum yalnız bu imei işini telefona yazarak yapmanın bi yolu yokmu.illa program atarakmı yapmamız lazım..ve rastgele imei numarası secilipmi atacağız yoksa illaki hurda bi imeimi bulmak zorundayız...

root+chamelephone

• Xperia E4g var,

skype - viber - whatsapp - twitter ve facebook yüklü ,

herşey sorunsuz ...

Dikkat ettiysen ! bu 5 uygulamanın isim/logosu farklı

mantığını kullan, bence sende çözersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 4 Ekim 2015; 2:19:54 >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.