Şimdi Ara

Lenovo intel celeron 4020 -128gb - 4gb ram - 14'' inc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu fiyatlarda lenovo dell gibi tercih ediyorum. Ofise aliyoruz .is goruyor. ozelliklerini dusunursen 3000 tl alti yakisikli makina .

Celeron 4020
    128 gb hardisk
    4 gb ram
    14 inc
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-intel-celeron-n4020-4gb-128gb-ssd-freedos-14-hd-tasinabilir-bilgisayar-81vu006stx-p-HBV00001658DA?magaza=Hepsiburada

Lenovo intel celeron 4020 -128gb - 4gb ram - 14'' inc
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fiyat 2998 tl....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklı makina, yakışıksız fiyat

• bende lenovo 15.6 2 gbram celeron n3060 ve 128gb ssdli bi cihaz vardı 2.elde satışa cıkarayım bari 3k fiyat koymuşlar buna ,ofis-net dışında kullanım biraz zor bu cihazlarda ağırlaşıyor.

• Hocam aynı fiyatlarda 3250U işlemcili modeller var, onlar daha mantıklı olmaz mı buna kıyasla?

• Bu özellikler için fahiş fiyat. 128GB ile windows dışında birşey kullanamazsın, O işlemci ile de ancak hesap makinesi, hürriyet falan açarsın.

• Model var mi bakiyim hemen 3 tane alicaz fiyat daha onde ofiste excel acsin cok sismesin yeter aslinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baranac B kullanıcısına yanıt

https://www.epey.com/laptop/lenovo-v14-82c6008ctx.html

Birkaç gün önce 200 TL daha ucuzdu. Ama SSD takviyesi ister muhtemelen onu da hatırlarayım. Arada işlem performansı olarak x2 fark var ama.

• https://www.hepsiburada.com/hp-14-cf2011nt-intel-celeron-n4020-4gb-128gb-ssd-windows-10-home-14-tasinabilir-bilgisayar-1z9y7ea-p-HBV000012LQDF?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail

Buna gidiyo elim windowsda yuklu hem 128 ssd var ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranac -- 18 Ekim 2021; 19:28:43 >
  • baranac B kullanıcısına yanıt

Çoklu çekirdekte arada 2 kat performans farkı var.

Ama yine de ofis kullanımı icin yeterli olur, daha kötü bir bilgisayar ile okul okuyorum ben sonuçta :)

Üstüne 500 TL + SSD parası koyamıyorsanız alınabilir derim ben.

• Tesekkurler cok 👌

• yapmayın etmeyin hocam celeron mu kaldı ryzen 3 cihazlara bakın 200-300 daha verip

• vay anasını ya. ölmüşüz bitmişiz biz. celeronlu makine 3000 lira ha...bunun için bir ay çalışacaksın yani. vay vay vay

• Pentiumdan uzak durun celerondan kaçın.

• benzer fiyatlara ryzen 3 serisi varken calerona yaklaşılmaz bence

• Hocam iyi güzel ama o celeron ile ofiste performansınız düşer, sonuçta net zararınız olur

• 2000 senesinden önce celeron vardı.Masaüstü fiyatlarını gazeteden takip ederdim.
    Daire alana proton marka araba hedaye edilen zamanlar (Almadığıma ne çok pişman olmuştum)
    Ha birde doların 0,30 kuruş olduğu zamanlar.
    Ne güzel zamanlardı be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 7 Ekim 2021; 10:24:32 >
  • selamlar

şahsi düşüncem,

Intel Core i3 1115G4 4GB 256GB SSD bir cihazı 3.600 TL den alabiilyorsanız, bunun yerine tercih etmelisiniz ..

• 3500'e i3 1125g4'lü makineler yok mu

Celeron'u 5'e katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 7 Ekim 2021; 15:46:26 >
  • Bu işlemciyle discord 720p 30fps yayını yapılır mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.