Şimdi Ara

>Lena Meyer-Landrut< Hayranları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
31.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @meteg bu şarkıyı sana armağan ediyorum

• sağol arkadaşım ama ben makara yapmıyorum kıza ciddi aşığım.. hiç değilse bu dünyadan göçmeden aşık olmaya değecek birisine aşık olup öyle gideceğiz öbür tarafa.. yoksa bu ülkemizdeki kızlara kalırsa işimiz korkarım ki sap olarak öleceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

sağol arkadaşım ama ben makara yapmıyorum kıza ciddi aşığım.. hiç değilse bu dünyadan göçmeden aşık olmaya değecek birisine aşık olup öyle gideceğiz öbür tarafa.. yoksa bu ülkemizdeki kızlara kalırsa işimiz korkarım ki sap olarak öleceğiz...

Abi şimdi kesin gidiyor musun Almanya'ya.
  • evet kesin gideceğim,

bu ay içerisinde gitmeyi planlıyorum.. maddi durumlar elvermezse Ekim-Kasım'a da kalabilir.. malum herşey paraya bağlı günümüzde..
  • aşığım ulen
  • söyle be arkadaşım böyle kıza değmez mi? buna aşık olmayacağım da kime aşık olacağım... yok böyle bir güzellik,tatlılık, sempatiklik... allah diyorum başka birşey demiyorum.... bizi bu duruma düşürenler utansın diyorum.. anladı onlar kim olduklarını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

evet kesin gideceğim,

bu ay içerisinde gitmeyi planlıyorum.. maddi durumlar elvermezse Ekim-Kasım'a da kalabilir.. malum herşey paraya bağlı günümüzde..

Haklısın abi. Ama şunu unutma gitmeden önce muhakkak benle iletişime geçer misin?
  • ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
  • bilader dışardaki kafeden şarkıyı duydum içim hoş oldu ya o derece vurulmuşum ben.
  • Abi bizim arkadaşlar bunun 1-2 sene önce videosunu seyretmiş haberiniz olsun.Bulan linkini atsın.
  • Giallo Rosso,

elbette sana haber veririm.. merak etme..
  • Lena mahvettin beni geliyorum peşinden...

aşığım sana
  • çıktım bunla ben çok iyi değil yatakta
  • meteg usta tmm hoş cok guzel git de 35 yaşındayım diosun kız daha 91 'li ya :D .... nasıl bi ilişki peşindesin bence girme hiç masrafa otur oturdugun yerde 19 yaşında kız yahu :D 35-19=16 yaw nettin aga :D bu kadar geçen senene yazık walla :D
  • meteg zaten benim için gidiyor

ben 94'lüyüm
  • bu kıza bu kadar hayranlık duyma sebebim daha önce de dediğim gibi sempatik oluşu ve doğal oluşudur.. bizim türk kızlarındaki ukalalığın kendini beğenmişliğin olmayışıdır.. uzun zamandır yalnızım hayatımda bir kız yok.. artık birisi olsun diyorum bu kız olur mu bilmiyorum ama bildiğim şey artık kesin olarak Türkiye dışından olacağı, mesela Almanyada ki gurbetçi türk kızları veya İskandinav kızları olabilir.. derdimiz kadın erkek ilişkisini büyütmeyen kendini ağırdan satmayan kafamızdaki tek düşüncenin cinsellik olmadığını anlayan birisini bulmak.. ben çok uzun zaman yurtdışında kaldığım için belki de bu ülkede sorun yaşamam kendimle alakalıdır.. yani dışarıda bir kızla iletişim kurmak çok kolayken burada daha farklıdır.. belki de ben uyum sağlayamadım.. fakat gerçek olan şu ki Lena denen kız görüntüsü,doğallığı ve fiziksel özellikleri ile bana işte budur dedirten kızdır..
  • Len ergen gerisi sefiller. Hayran olacak başka birşey bulamadınız mı. tarkan konserinde sahneye don atan kızlar gibi kendinizi parçalamışsınız 3 sayfa. Hay Allah akıl fikir versin lan size. [:D
  • arkadaşım bence boşuna ortalığı bulandırma biz bu kıza hayranız... ben de aşığım o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anycall

Len ergen gerisi sefiller. Hayran olacak başka birşey bulamadınız mı. tarkan konserinde sahneye don atan kızlar gibi kendinizi parçalamışsınız 3 sayfa. Hay Allah akıl fikir versin lan size. [:D

Sağol
  • Merhaba arkadaşlar bnde Lena'nın hayranıyım benide yazarsan sevinirim. Lena ile ilgili ulaşmak istediğiniz eurovision öncesi ve sonrası videolar (bilen vardır belki ben yazıyım genede)http://www.unser-star-fuer-oslo.de adresinde bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.