Şimdi Ara

>Lena Meyer-Landrut< Hayranları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
0
Favori
31.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ergen alert.
  • ne ara hayranı oluyonuz ya
  • ekle ekle ekle
  • bence güzellik göreceli bir kavramdır.. bu kız sempatik,doğal ve şirin bence güzellik budur.. etkileyici olan budur.. yoksa güzelliği sadece fiziksel görünüşe göre değerlendirirsek o zaman sadece mankenler güzeldir demek gerekir.. benim Lena'Yı güzel bulma sebebi yukarıda yazdıklarımdır.. etkileyici olan budur..
  • sanki, lena, meğer angut muş gibi bir ifade çıkıyor

>Lena Meyer-Landrut< Hayranları
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

nesi guzel anlamıyorum

kıt mısın?
  • Aşığım sana
  • Lena Meyer Forever !
  • Aga hatun fena ya gunde 2 kere youtubedan izliyorum kendiisni o skandal goruntuleriyle sevdik biz onu yapıcak bişi yok :D
  • ben de aşığım valla.. işte aşık olunmaya değecek bir kız.. platonik olsa da sorun değil.... aşığım bu kıza..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

ben de aşığım valla.. işte aşık olunmaya değecek bir kız.. platonik olsa da sorun değil.... aşığım bu kıza..

Senle ortak yönümüz var arkadaşım
  • ben 35 yaşındayım ve bekarım kız arkadaşım da yok... bu kıza da aşığım hatta ölüyorum.. olsun platonik de olsa bu kıza aşık olarak öleyim.. kurduğum hayallar yıkılmasın bu türk kızlarından çektiklerimizden sonra bu kıza aşık olmak ilaç gibi geldi.. hem platonik aşkta risk de yok.. terk edilme riski kızın seni istememe riski de yok..

bana geliyorlar mı ne?
  • Ölürsem kabrime gel Lena.. hiç değilse o zaman gel...
  • Sen en iyi doktara görün Eğer çok iyi yabancı dilim olsa ve yaşım +18 büyük olsaydı kesin Almanya'ya Lena için giderdim.
  • bende yabancı dil 4 tane var

ingilizce
    almanca
    isveççe
    portekizce

hepsini de anadil gibi bilirim ama kızın karşısına çıkmaktan korkuyorum hayallerin yıkılmasından korkuyorum.. varsın ömür boyu ölene kadar bu kıza platonik olarak aşık kalayım daha iyi.. ulan türk kızları bizi ne hale getirdiniz çok mu zordu bu kız gibi sempatik olup doğal olmak? ama ne desek boş...

Lena'nın resimleri bakıyorum ve galiba ben öldüm ve cennee gittim diyorum.. bu dünya uğruna yansın yıkılsın Lena..
  • Abicim senin yerinde olsaam basar giderim Alamanya'ya. Bende o kadar yabancı dil olsaydı şuanda Almanya'dan girerdim dh'ye
  • Ah be arkaşım Almanya ve İngiltere benim 10 ar sene geçirdiğim yerler brezilya ve isveçte ise 5 er sene kaldım.. benim huyum kaldığım yerin dilini öğrenmektir. fakat o ülkelerdeki kızları gördükçe için gidiyor.. hiçbirinde kendini beğenmişlik ve ukalalık insanlara tepeden bakma yok.. seni beğenseler de beğenmeseler de asla kırıcı değiller.. fakat canım Türkiyem de kızlar nedense üstün ırk..

izlemez olaydım şu eurovision'ı şu kızın gözlerini aklımı alan gülüşünü görmez olaydım..

Alfred Austin der ki:

Aşık olunca cansızdım dirildim, üzgündüm güldüm..

Hastanın memnun kaldığı tek hastalık aşktır

(Platon)

Bebeklikten ölüme kadar aşık olduğumuz şeyler farklıdır..

Robert Owen

Aşk aklı başında olanları deli, deli olanları ise akıllı yapar

Gustave Le Bon

Aşk ateş gibidir.Olmadığı zaman evler soğuk ve karanlık olur,ama zamansız ve yersiz bir durumda ortaya çıkarsa da hem evi hem de bütün Sülaleyi yakar..

Hippolyte Taine

Lena bana ne yaptın? ben ben değilim artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteg -- 2 Haziran 2010; 19:25:35 >
  • Bende varım :))
  • en kıza zamanda Almanya'ya gidiyorum şansımı deneyeceğim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.