aşırı derecede tatlı. Bana verin onu neolur seveyim onu verin onu bana
arkadaşlar,
bu konu bu kızcağıza olan hayranlık ya da sempati için açıldı.. fakat konunun üzülerek seviyesizleştiğini görüyorum lütfen buna bir son verelim.bu resimde gördükleriniz olağan şeyler bu tarz sevinme şekilleri avrupa ve amerikada olağandır.kız bir havuza çıplak girmişmiş.. yurtdışında bu da olağandır.. çok şaşıracak birşey yok.. bu kız da zaten bundan sonra muhtemelen iyice ünlü olacaktır..
lütfen bu konunun çivisini çıkarmayalım..
satalaytına gurban
quote:
Orijinalden alıntı: meteg
arkadaşlar,
bu konu bu kızcağıza olan hayranlık ya da sempati için açıldı.. fakat konunun üzülerek seviyesizleştiğini görüyorum lütfen buna bir son verelim.bu resimde gördükleriniz olağan şeyler bu tarz sevinme şekilleri avrupa ve amerikada olağandır.kız bir havuza çıplak girmişmiş.. yurtdışında bu da olağandır.. çok şaşıracak birşey yok.. bu kız da zaten bundan sonra muhtemelen iyice ünlü olacaktır..
lütfen bu konunun çivisini çıkarmayalım..
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
Orijinalden alıntı: animetrk
beğenmeyen 3 kişiden biri editör, ikisi yönetici ?
Benim ilgi alanıma girmiyor açıkçası. Benim ilgi alanım daha farklı
bir şey derdimde adam yönetici ya
konuyu merak edip girdim kimdir bu hanim abla diye.
genelde bu tur olaylar kizlar tarafindan yapilinca biz bozuluruz, hatta onlara salak bile deriz, hatta bu kiza hayran olanlardanda vardir busekilde dusunen, ama gel gorki benim hemcinslerimde ayniymis, konseri olsa lenaaaa lena diye bagirip aglarsinizda kesin, bence gercekten bu sefer ibretlik paylasim olsum =)
quote:
Orijinalden alıntı: HoXLeY
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
sofia a haksızlık ediyorsunuz oda güzel şarkısıda güzeldi
Ekle kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: uzak_dogu
konuyu merak edip girdim kimdir bu hanim abla diye.
genelde bu tur olaylar kizlar tarafindan yapilinca biz bozuluruz, hatta onlara salak bile deriz, hatta bu kiza hayran olanlardanda vardir busekilde dusunen, ama gel gorki benim hemcinslerimde ayniymis, konseri olsa lenaaaa lena diye bagirip aglarsinizda kesin, bence gercekten bu sefer ibretlik paylasim olsum =)
O kadar değil! Biz sadece güzelliğine hayranız. Şarkısı da güzeldi tabiki de. Ama konserine gidip bağırcak kadar değil. Sen her hayran olduğun insanın konserine gidip bağırıyorsan sorun sende
Resim ne olur ne olmaz silinir diye kaydettiydim makineye.