Şimdi Ara

>Lena Meyer-Landrut< Hayranları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
31.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Orijinalden alıntı: Numan

>Lena Meyer-Landrut< Hayranları

IYYYYYYYYY
  • quote:

Orijinalden alıntı: América

ekle ekle

tombiş

Go Home Yankee. Bari buna karışma be.
  • aşırı derecede tatlı. Bana verin onu neolur seveyim onu verin onu bana
  • arkadaşlar,

bu konu bu kızcağıza olan hayranlık ya da sempati için açıldı.. fakat konunun üzülerek seviyesizleştiğini görüyorum lütfen buna bir son verelim.bu resimde gördükleriniz olağan şeyler bu tarz sevinme şekilleri avrupa ve amerikada olağandır.kız bir havuza çıplak girmişmiş.. yurtdışında bu da olağandır.. çok şaşıracak birşey yok.. bu kız da zaten bundan sonra muhtemelen iyice ünlü olacaktır..

lütfen bu konunun çivisini çıkarmayalım..
  • satalaytına gurban
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

arkadaşlar,

bu konu bu kızcağıza olan hayranlık ya da sempati için açıldı.. fakat konunun üzülerek seviyesizleştiğini görüyorum lütfen buna bir son verelim.bu resimde gördükleriniz olağan şeyler bu tarz sevinme şekilleri avrupa ve amerikada olağandır.kız bir havuza çıplak girmişmiş.. yurtdışında bu da olağandır.. çok şaşıracak birşey yok.. bu kız da zaten bundan sonra muhtemelen iyice ünlü olacaktır..

lütfen bu konunun çivisini çıkarmayalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

beğenmeyen 3 kişiden biri editör, ikisi yönetici ?

Benim ilgi alanıma girmiyor açıkçası. Benim ilgi alanım daha farklı

bir şey derdimde adam yönetici ya
  • konuyu merak edip girdim kimdir bu hanim abla diye.

genelde bu tur olaylar kizlar tarafindan yapilinca biz bozuluruz, hatta onlara salak bile deriz, hatta bu kiza hayran olanlardanda vardir busekilde dusunen, ama gel gorki benim hemcinslerimde ayniymis, konseri olsa lenaaaa lena diye bagirip aglarsinizda kesin, bence gercekten bu sefer ibretlik paylasim olsum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Orijinalden alıntı: Numan

• sofia a haksızlık ediyorsunuz oda güzel şarkısıda güzeldi
  • Ekle kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

konuyu merak edip girdim kimdir bu hanim abla diye.

genelde bu tur olaylar kizlar tarafindan yapilinca biz bozuluruz, hatta onlara salak bile deriz, hatta bu kiza hayran olanlardanda vardir busekilde dusunen, ama gel gorki benim hemcinslerimde ayniymis, konseri olsa lenaaaa lena diye bagirip aglarsinizda kesin, bence gercekten bu sefer ibretlik paylasim olsum =)

O kadar değil! Biz sadece güzelliğine hayranız. Şarkısı da güzeldi tabiki de. Ama konserine gidip bağırcak kadar değil. Sen her hayran olduğun insanın konserine gidip bağırıyorsan sorun sende
  • Resim ne olur ne olmaz silinir diye kaydettiydim makineye.
  • lenanın bir video su var havuzda çırılçıplak dalmıştı bir erkekle beraber bir tv kanalı için
    http://www.medyafaresi.com/haber/41265/magazin-eurovision-birincisi-lena-laundrut-havuzda-cirilciplak.html
  • klasik türk kızı tipi var bu kızda onun için öyle çok ilgimide çekmiyo sokaklar bunlarla dolu burda ama şarkısı güzeldi 1.liğide haketdi
  • iğrenç ses,orta güzellik,1.lik yalan 1 puan bile verilmemeliydi en sevmediğim ses oydu

sese göre değerlendirin biraz.
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pc Veteran

gün geçmiyorki bir makyaj güzelinin daha hayranları artmasın ve gün geçmiyorki biz bu olaylara karşı direnişte bulunmayalım

• nesi guzel anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.