Şimdi Ara

>Lena Meyer-Landrut< Hayranları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
31.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alınmayın ama çirkin abi bence makyajsız hiçbişeye benzemez bence...
  • hala fiziksel görünüşe takılanlara diyecek lafım yok. benim bu kızı beğenme hatta Aşık olma sebebim sadece fiziksel özellikler değil.daha önce de yazdım ama millet nedense bir iki aptal resme takılmış gidiyor... neyse artık suyu çıkarıldı bu konunun...

bence bu kız çok ama çok güzel.. umarım allah bana böyle birini nasip eder.. noktayı koyuyorum.
  • Bende lena'yı çok seviyorum ama aramızda yaş farkı var.Ama yinede kaderimde en azından onu görmek ve onunla konuşmak olduğunu düşünüuorum.
  • acımam alırım
  • @animetrk onur üyesi yap benide dostum.
  • @meteg Pasaportum ve almancam var.Aynı zamanda almanyada akrabalarım gidersen beraber gidelim.Bana istek atıcaklar bu sonbaharda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

>Lena Meyer-Landrut< Hayranları

Bu resimde çok komik çıkmış.Ama olsun beni de ekleyin.Ahhh Lena ahhhh
  • bu ablamıza diş bakım seti hediye etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

bjkozan bu tarihi hatırla bakalım unutacakmıyız unutmayackmıyız? 6 haziran 2010.

göreceğiz
  • bu konunun artık suyu çıkmıştır.bu forumda bazıları olayı alakasız yerlere taşımaktan zevk almaktadır ve işi tamamen sulandırmaktadır.bu yüzden ben diyorum bu Lena konusu artık kilitlensin.neymiş kızın çıplak resmi varmış da bilmemneymiş de.. daha önce de dedim avrupalılar cinsellik ve kadın-erkek ilişkilerini bizim gibi gözlerinde büyütmemektedir.. belki bu kız bu güne kadar bir sürü erkekle yatmıştır bile.. fakat bunlar dediğim gibi yabancılar için normal şeyler.. bizim gibi ortadoğu kültürüne sahip ülkeler için değil.. aptalca bir resmi bile sayfalarca tartışmaktan belli zaten.. kim ne derse desin ve bu kız gerçekte kim olursa olsun tam benim tipim işte.. bu konudaki son yorumum da budur.

saygılar..
  • Hocam sanırıjm bende aşık oldum.Gerçekten onunla evlenmek isterdim.Sadece gülmesi bile yeter.Ama ne yazıkki bana çok uzak.
  • swat57

sen de benim kafamdasın. işte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum o kızın bir gülüşü yeter o sempatikliği yeter.. yok neymiş çıplak filmmiş resimmiş geçin bunları yaw..
  • Gerçekten çok tatlı çok sempatik birisi.Bıraksalar sabahtan akşama kadar izlerim.Gerçekten çok tatlı ya.

Ama dediğim gibi mesafeler.
  • benim için mesafe sorun değil de bu kızın benim gibi birini beğenmesini ummak hayalcilik olur.işte kendi çapımızda hayal kuruyoruz ne yapalım.. allah herkese böyle bir sevgili ya da eş nasip etsin..

diyecek başka şey yok..
  • Hocam senin yerinde olsam ne yapıp eder bir yolunu bulurdum.
  • valla arkadaşım ben ne yazık ki özgüvenimi kaybettim.çok zaman oldu artık kendimde bir kızın peşinden koşacak gücü ve inancı bulmuyorum.ben sadece bu kıza benzer birisini allahtan karşıma çıkarmasını diliyorum.birçok kişi buraya kızın fotoğraflarını koymuş işte çıplak film çevirmiş diye eleştirmiş.. bunlar yabancılar için çok doğal şeyler.. benim çok yabancı arkadaşım oldu ve hiçbiri için ne seks ne de kadın erkek ilişkileri büyütülecek şeyler değil.yabancılar doğal görüyor bu işleri.. bizde bu işler hala birer tabu aramızda çok büyük vizyon ve zihniyet farkı var..

bu kızı ve buna benzerlerini gördükçe ah çekiyorum içimden..
  • İnşallah karşına çıkar kardeşim ne diyeyim.Lütfen sende benim için dua et.Gerçekten tek gülüşü bile insana büyük huzur veriyor.
  • Gideri yok.
  •  >Lena Meyer-Landrut< Hayranları
  • hort
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.