Lenaya laf yok.. ne de olsa ben Almanyaya gidip kendisini kendime aşık edeceğim.. yani yengeniz olacak yakında..
benide yazarmısın
1 aya unutacağınız biri için hayran sayfası açmak anlamsız bence
eğlenilecek kızla evlenilecek kızı karıştırmayın.. Lena sonsuza dek aşkımdır.. kalbimin tek sahibidir..
quote:
Orijinalden alıntı: bjkozan
idaaya var mısın??
quote:
Orijinalden alıntı: Giallo Rosso
quote:
Orijinalden alıntı: bjkozan
idaaya var mısın??
olay iddia olunca farklılaşır.normal şartlarda bir çoğunuz unutacaksınız
bjkozan bu tarihi hatırla bakalım unutacakmıyız unutmayackmıyız? 6 haziran 2010.
arkadaşım bu kızda bi gram güzellik yok.. ama okadar şirin ki.. bi şirin of... bi şirin.. bi tatlı balım benim balımmmmmmmmm.... a follooowww... i yur weyyy...... oahhh.. ahh .. ahh.... yu got mii... you got meii...
senin oahhh ahh diyen ağzını yiyim okadar mı şirin gülümsersin sen okadar mı tatlı bi yüz ses olur ya.. öyle tatlı bi ses şirin bi yüz şirin bi ses olamaz.. ahhh ahh şekerim benimm... seni kıtlarım yerim... off off yarim yarim.. dayanamam yandım bittimmmm....
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
arkadaşım bu kızda bi gram güzellik yok.. ama okadar şirin ki.. bi şirin of... bi şirin.. bi tatlı balım benim balımmmmmmmmm.... a follooowww... i yur weyyy...... oahhh.. ahh .. ahh.... yu got mii... you got meii...
senin oahhh ahh diyen ağzını yiyim okadar mı şirin gülümsersin sen okadar mı tatlı bi yüz ses olur ya.. öyle tatlı bi ses şirin bi yüz şirin bi ses olamaz.. ahhh ahh şekerim benimm... seni kıtlarım yerim... off off yarim yarim.. dayanamam yandım bittimmmm....
Adam götürmüş beyler.
@bjkozan 6 Temmuzda gorusecegız arkadasım .d Bu arada yatmadan Lena'ya ıı geceler demek istiyorum .d
kasedi varmış
Giallo Rosso en temizi biz senle Almanyaya gidelim bu arkadaşlar da arkadan gazel okusunlar.. yahu nesine hayran olmuşmusuz? unuturmuşuz? bu ülkede hayal kurmak da mı yasak? umut etmek de mi?
sizler esas türk kızlarının kendilerini neden bulunmaz hint kumaşı gibi gördüklerini,neden bize karşı(erkekler genel anlamda) kaba olduklarını ve hepimizi potansiyel tecavüzcü olarak gördüklerini, erkek kadın ilişkisinin neden bu kadar büyüttüklerini bir çözün evvela.. esas bunları sorgulayın.. çünkü bizim gibilerin Lenaya ve benzerlerine hayran olmamızın altında yatan sebep bu doğallık,sempatikliktir fiziksel görünüşten önce....
Lena olur mu bilmem ama ben kendime o veya ona benzer özelliklerini olan birini bulacağıma söz verdim.. ahanda burada açık açık yazıyorum...
Neresini beğeniyorsunuz, 1 aya unutacağınız birine niye hayran oluyorsunuz!! gibi mesaj yazanlara cevap yazmak istemiyorum Meteg ve giallorosso' ya katılıyorum. Unutacağımı hiç düşünmüyorum
benide ekle v.i.p üye olsun mümkünse
@meteg Abi bende Almanya'ya gitmeyi çok isterim ama öncelikle dil lazım. Yabancı dilim 0 desek yeridir. Birde benim Almanya'ya gitmem için 18 olmam lazım. 3 sene bekler misin bilmem En iyisi sen git, Lena'yı bul, beni telefonla ara (3g)
neresi güzel bunun ya dişleri sararmış böggh
İsteyen herkesi ekledim, 58 kişi olduk bu arada
Çoğalmaya devam
bu kızı ne yapıp edip kendime aşık edeceğim.. icabında Ezel dizisindeki estetik dokturunu bile operasyon yaptırırım. Lena geliyorum sana... ya benimsin ya toprağın...