Bildirim
lehim sökme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Lehim noktalarını hızlı hızlı gezdirip alttan yavaşçça çekersen çıkar.Sağlı sollu çekersin zor değil -
Sıcak hava istasyonu yoksa ,öncelikle lehimler emici tel ile temizlenirse sökülmesi kolay olacaktır
-
lehim pompasi olmaz mi buna ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lehimi soken tel tarzı bişey vardı ya. Havya tutuyordun üzerine Lehimi alıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben şahsen lehim temizleme teli yerine çok damarlı kablo kullanıyorum bazende lehim pompam olmadığı içinde kompenentin bacağında lehimi ısıtıyorum ardından baskı devreyi dik bir şekil masaya vuruyorum oradaki lehim düşüyor Lehim teli olarakta kurteli önerebilirim onu kullanıyorum makaralı haldede satılıyor tüp haldede
-
Bacakları biraz lehimle besleyin, sonra havyayı seri bir şekilde tüm bacaklarda gezdirin..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkürler arkadaşlar yardımınız dokundu vallahi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X