Bildirim
Banyo Bataryası Sökme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sola çevirin...
-
üstad sanırım eski nesil küvet çeşmesine sahipsiniz. yani sağda ve solda birer çevirme vanası var. ve bu vana başlıkları zamanla akıtma (damlatma) yapmaya başlıyor. siz de başlığı değiştiriyosunuz.
eski evde ben de bunu yaşadım. çok defa başlık değiştirdim. sonra pes ettim, gittim çok makul bi fiyattan yepyeni çeşme aldım komple. sonuç? dünya varmış dedim. yeni çeşmelerde çevirmeli vana yok biliyorsunuz. ortaya tek bi kol koyuyorlar. çok güzel yani kullanması falan kolay. damlama da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Mart 2025; 20:11:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu küvet çeşmesi değil su sıcaklığını sabit tutan termostatik batarya, 3 sene önce almıştık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
saat yönünün tersine (sola doğru) çevirmelisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wd40 denedim olmadı maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman 2 seçeneğin var. Suyu keseceksin, krom kısmından komple sökeceksin, yakın bir yerdeki banyo malzemeleri satan bir yere durumu anlatacaksın. Onlar da sökemezse mecbur yenisi alacaksın.
Başıma gelmişti, kırmadan sökememiştim. Yenisini aldığım yer tam takım getirseydin sökerdik demişlerdi.
quote:
kırmadan sökememiştim
vay canına. evet eski mekanik şeyler bazen çok zorluyo insanı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O yüzdennn go to gym
diyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X