Şimdi Ara

Legend: Hand of God-RPG for the PC (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında gulecek bısey yok bence oldukca yaratıcı bır fıkır olmus sonucta daha oncekı oyunlarda buna benzer karakter gelıstırme tıpı görmemiştim ama suda var pişman oldugum tek sey clerık yerıne warrior ı secseydım cunku ılerlıyen safhalarda warrıorın o guclu sılahlarını ve yuksek defanslı kıyafetlerını gıyemedıgıme cok pişman oldum ama olsun kendı kendını heallemekte oldukca yararlı bısey
  • dostum ejderhayı öldürdüm 118 hp pot ile gittim öldürdügümde 63 hp potum kalmıstı ustelık benim ıkıncıl sınıfım clerık yanı aynı zamanda kendı kendıme buff ta verdımkı bu sayede tum ozellıklerıme +30 eklıyorum eee bununda ne kadar buyuk damage ve hp farkı yaratacagını tahmın edersın tum bunlara ragmen 4. denememde ancak öldürebildim su an çöldeyım ama burdakı böcekler feci vuruyor aslında poision atıyorlar ve buda cok hızlı bır sekılde canını azaltıyor emın ol ejderhayı aratmıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Güzel bi oyuna benziyo. Denenmeli bence
  • oyunun demosunu indirdim ve oynadım grafikler yadsınmayacak derecede güzel fizik süper değil arkadailar en büyük eksiği vuruş hissi yok oyunda bazen goblinlere abanıyorsunuz ama nafile saçma sapan yerlere savruluyorlar müthiş bir oyun değil ama hiç olmamasından iiidir.Oynanır yani
  • Oyunun artı bir özelliğide sinematik savaşlar çok hoş görüntüler eşliğinde savaşabiliyosunuz yani sonuç olarak oynanır ortalama dergilerden netten baktığıma göre 7.0 almış oyun ben indirdim ve oynamaya başlıcam bence gayet yeterli Diablo gelene kadar çerezlik yenir walla
  • yahu çölde çakılıp kaldım gidecek yolum kalmadı bu kırmızı elmasmı yakutmu her ne halt ıse sultan onu ıstıyor yahu bulan varmı bu kırmızı mucevherın nerde oldugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

yahu çölde çakılıp kaldım gidecek yolum kalmadı bu kırmızı elmasmı yakutmu her ne halt ıse sultan onu ıstıyor yahu bulan varmı bu kırmızı mucevherın nerde oldugunu

Sultanın ordan aşağı doğru gideceksin sonra yol sağa doğru dönüyo devam et yaratıkları öldür fln geniş bi yere gelcen sonra yer altına inmen lazım. Orda bir sürü yaratık öldürcen en alt katta boss var onu öldürdükten sonra çıkıyo kırmızı yakut
  • eyvallah dostum valla supesın yahu ben o yolu neden gormedım sımdıye kadar hayret colde gunlerdır surundum durdum ınan lvl 22 oldum habıre colde yaratık öldürmekten hahaha neyse devam edeyım bakalım neler olacak
  • ben bunun browser oyuunu oynuyodum ismi tanoth
  • titan questten sıkılmıştım ilaç gibi geldi.
  • Diablo'yu oynayıp bitiren ve özlem çekenler için süper bi bi oyun tadından yenmez :D Aynı zevki alabiliorsunuz mrk etmeyin ve de itemler bol karakterinizi giydirmek hoş olmuş bi de bunu eklemk istedim...

Yalnı oyun makina istior...sistemin süper olmasına ragmen bendede kasıor...Düşük seviyede oynuorm^^ 16 lwlim haritam kapkara xD bu lwle gelene kadar kara kara oynadım xD

Ozan bilgin için saol Shadows'u açayım ^^

Bunu seven arkadaşlar için bir de Diablo aşığıyım ben onun için ölürüm diyenlere
    Divine Diviny'i şiddetler tavsiye ederim...kaçırmayın
    Diablo III için ısınmış olursnuz ^xD
  • biter :) ama sistemim iyi olmasına karşın iyi kasan bir oyun;ama görüntüler sağlam sıradan bir action rpg yeni göze hoş gelen skill hareketleri ve görüntüler isteyen arkadaşlar oynayabilir, ınventory özelliği de diğer action rpglere göre biraz değişik ama güzel ya...sıradan bir german game olsa da...
  • Bu oyun ilk duyurulduğunda cinematic combat sequence denilen bir olay getireceği söyleniyordu. Diablo ile Prince Of Persia'yı birleştirecekti güya. Savaşacağımız yaratığa göre aksiyor değişecekti. Ama, sonuçta ortaya çıkan ürünün dedikleri ile alakası yoktu. Ama, yinede savaşlarda bir akıcılık var. Örneğin karşınıza dev bir ogre çıktığında diğer aRPGlerdeki gibi yaratığın bacağını biçmiyorsunuz. Adamımız hopluyor vuruyor falan daha gerçekçi olmuş. Bir de bitirme hareketleri vardı. Karakterimizin zombilerin kollarını bacaklarını biçiyor, kafalarını kopartıyor falan.

Grafikleri çok güzel bu oyunun. Tam benim sevdiğim tarzda. Renkler canlı, yaratıklar iyi modellenmiş. Zaten oyunu bayağı bir oynama sebebim buydu, bana 2009'un sonunda piyasaya çıkacak Divinity 2'yi andırıyor. Bir de yanımızda bir perinin olması ve onun da mouse imleci olarak düşünülmesi ve karanlık mekanlarda etrafı aydınlatması olayı da güzel yapılmıştı.

Ama, oyunun görevlerinin ve hikayesinin zorlama olması, amatörce yapılması oyuna hiç yakışmamıştı. Ayrıca o kadar oyun oynadım bu oyun kadar sistem kaynağını boşa harcayan bir oyun görmedim. Crysis bile sistemimde bu oyundan daha iyi çalışıyor ve bu ağır çalışmanın hakkını verecek kadar çok poligonlu modellemeler yok. Hayır, bilmesem oyunu konsollardan çevrilmiş beceriksiz bir port sanırım.

Son yıllarda çıkan iki hayal kırıklığından biridir bu oyun. Biri bu, diğeri de Loki. Bu oyun yerine gidin Silverfall oynayın daha iyi. Hem daha güzel grafikleri var hem de sistemi kasmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Bu oyun ilk duyurulduğunda cinematic combat sequence denilen bir olay getireceği söyleniyordu. Diablo ile Prince Of Persia'yı birleştirecekti güya. Savaşacağımız yaratığa göre aksiyor değişecekti. Ama, sonuçta ortaya çıkan ürünün dedikleri ile alakası yoktu. Ama, yinede savaşlarda bir akıcılık var. Örneğin karşınıza dev bir ogre çıktığında diğer aRPGlerdeki gibi yaratığın bacağını biçmiyorsunuz. Adamımız hopluyor vuruyor falan daha gerçekçi olmuş. Bir de bitirme hareketleri vardı. Karakterimizin zombilerin kollarını bacaklarını biçiyor, kafalarını kopartıyor falan.

Grafikleri çok güzel bu oyunun. Tam benim sevdiğim tarzda. Renkler canlı, yaratıklar iyi modellenmiş. Zaten oyunu bayağı bir oynama sebebim buydu, bana 2009'un sonunda piyasaya çıkacak Divinity 2'yi andırıyor. Bir de yanımızda bir perinin olması ve onun da mouse imleci olarak düşünülmesi ve karanlık mekanlarda etrafı aydınlatması olayı da güzel yapılmıştı.

Ama, oyunun görevlerinin ve hikayesinin zorlama olması, amatörce yapılması oyuna hiç yakışmamıştı. Ayrıca o kadar oyun oynadım bu oyun kadar sistem kaynağını boşa harcayan bir oyun görmedim. Crysis bile sistemimde bu oyundan daha iyi çalışıyor ve bu ağır çalışmanın hakkını verecek kadar çok poligonlu modellemeler yok. Hayır, bilmesem oyunu konsollardan çevrilmiş beceriksiz bir port sanırım.

Son yıllarda çıkan iki hayal kırıklığından biridir bu oyun. Biri bu, diğeri de Loki. Bu oyun yerine gidin Silverfall oynayın daha iyi. Hem daha güzel grafikleri var hem de sistemi kasmıyor.

Katılıyorum dostum.Aslında oyun keyifli fakat ilerde anlıyorsunuz senaryosuzluk sizi sıkılmaya itiyor habire kes allah kes.Biraz daha üzerine düşülse,sağlam optimize edilse süper oyun olurmuş.Yinede fena değil oynayacak arkadaşlara özellikle yeni başlayacaklara öneririm

• Dediğin gibi kötü değil, ama vasat. Bazı görevler bir miktar ilginçlik taşıyor ve seçenek sunuyor. Sanırsam bir görevde bir adamla kız arkadaşını barıştırmaya çalışıyorduk. Ama, görevlerin çoğu ben görevim diye bağırıyor. Zevkli bir RPG'de görevler ile o dünya birbirine bütünleşir. Bu oyunda ise sanki kopuk. Grafikler ise hakikaten güçlü bir sisteminiz varsa fizik motoruyla beraber görülmeye değer.
  • Evet vasat,dediğin gibi bütünlük görevlerde senaryo hissiyatı yok.Sıradan yap geç tarzı.Grafikler açıkçası beni etkildi sistemim oldukça iyi tık demedi animasyonlar da güzel hareketli bir oyun ama dediğimiz gibi özü yok oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Evet vasat,dediğin gibi bütünlük görevlerde senaryo hissiyatı yok.Sıradan yap geç tarzı.Grafikler açıkçası beni etkildi sistemim oldukça iyi tık demedi animasyonlar da güzel hareketli bir oyun ama dediğimiz gibi özü yok oyunun

Pc'min sizinki gibi sağlam olarak oynamayı çok isterim tekrardan bu oyunu. Mage animasyonları bir harika.
  • Luna= fare pointer çok güzel bir peri unutamam x)
    Targon = karizma ve fantastik karakterimiz.

Kutsal ateşten daha etkili olan eşya Hand of GoD'ı aramaya gidiyoruz. Oyunda 5 sınıf var ( şaman, rogue, mage, okçu ve savaşçı ) sizi 2.sınıfı kullanmaya zorluyor oyun.
    20 çeşit kombinasyonla istediğinizi yapabilirsiniz.Değişik sinerji yaratmak size kalmış.
    Diablo vari bir oyun ( Diablo'nun temel özelliklerini iyi düzenlenmişler.) İlk aldığımda pc mi çok kasmıştı.Biraz upgrade sonucu düzeltip bitirmiştim.
    Aldığı puanları hak edecek kadar kötü bir oyun değil.

Daha önce action RPG oynamadıysanız çok güzel gelebilir

Legend: Hand of God-RPG for the PC

Legend: Hand of God-RPG for the PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 9 Şubat 2011; 6:00:45 >

• Yeni ekran kartı alınca tekrar oynaycam x) kimse bakmıyor oyunun yüzüne nedendir :D
  • Yeni oynamaya başladım,grafikler,oyunun sistem dinamiği oldukça iyi.Ortamlar iyi düzenlenmiş.fare imleci ve onun etkisi oldukça hoş.Karakterin seslendirme oldukça yapay durmuş.Oynamaya değer bir rpg olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Yeni oynamaya başladım,grafikler,oyunun sistem dinamiği oldukça iyi.Ortamlar iyi düzenlenmiş.fare imleci ve onun etkisi oldukça hoş.Karakterin seslendirme oldukça yapay durmuş.Oynamaya değer bir rpg olmuş.

Büyücüler oyunda çok kuvvetli yahu süper olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.