Şimdi Ara

Legend: Hand of God-RPG for the PC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Release Date: Aug 1, 2008

Ewt beyler titan quest e rakip geliyor...Bence gayet güzel bir oyun olacak..

• ne umutlarla girdim ama hack & slash şu mysteries of westgate çıksa bi
  • goruntu cok kotumu bana mı oyle geliyor
  • sanmam bence fena değil görüntüler ama gene de 1 resimden fikir edinmek sağlıklı olmaz
  • Legend: Hand of God'un ekran görüntüleri.

• Grafikler fena değilmiş. Video ve resimlerden gördüğüm kadarıyla orta çağda geçek bir oyun. Bakalım ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapımcısı kim??
  • Bu oyun zaten şuan piyasada mevcut arkadaşlar yeni birşey değil... Ayrıca da çok kötü bir oyun
  • LOKI de Titan Quest'e rakipti. Noldu ? Foss
    Bu oyunun bahtı Loki'ye benzemesin ..
  • loki titan questten çok daha güzel oyundu bence ama bu tarz izometrik kamera hack n slash oyunları beni sarmıyor artık
  • Diablo yüzüzden oynayamıyorum böyle oyunları , titan questi bile 2-3 saat oynayabildim
  • Kabul etmek gerekir ki Diablo kadar güzel oyuna çok az. Titan Quest oldukça başarılı, ama Loki'ye pek ısınamamıştım. Bir ara tekrar yüklemeyi düşünüyorum.

Hack'n Slach Diablo'dan ibarette değil

Bu başlığın sahibi olan oyunu biraz araştırayım ben.
  • Arkadaşlar oyun çıktı.

Oynayan yok galiba. Ben şimdi kurdum başladım. Baya bir zevk verdi. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

Arkadaşlar oyun çıktı.

Oynayan yok galiba. Ben şimdi kurdum başladım. Baya bir zevk verdi. Tavsiye ederim.

Boyutu kaç??

Birde biz deneyelim.
  • Grafikler gayet iyi bence...
  • Nedense ısınamadım oyuna. Kötülemekte istemem oyunları ama beğenmedim. Kontrolleri biraz garip geldi. Nedense güncel bir çok oyunu rahatça oynamama rağmen bu oyunda acayip kasılma oldu... Ben Titan Quest'a devam edeyim yine.
  • Bende bu konuyu hortlatacaktım ama baktım kimseden ses seda yok kimse oynamadı dedim anlaşılan Oyun fena değil aslında biraz buglı da olsa hoşuma gitti(ilk defa bir rpg oynuyorum ) Ben şuan Dragon'u öldürme görevindeyim ama namussuz çok güçlü

@büyük adam
    Iso'su 2.35gb ama yüklendikten sonra 4gb'a yakın bir yer kaplıyor. Oyunda kısa değil bu arada bir sürü canavarla boğuştum orclar öldürdüm dağlara çıkana kadar ve bir bu kadar daha görev var.

@Settlers
    Oyunda Physx kullanıldığından aşırı kasma oluyor full açıldığı zaman görseller çok güzel ama düşük açınca da oyanıyor. Yalnız birşey var düşük açarken shadow quality normal yada high olmalı yoksa harita kayboluyor Ben AA ve AF kapalı gayet akıcı oynuyorum oyunu bir alternatif olarak tavsiye ederim Titan Quest'ten fln sıkılanlara...

• quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Bende bu konuyu hortlatacaktım ama baktım kimseden ses seda yok kimse oynamadı dedim anlaşılan Oyun fena değil aslında biraz buglı da olsa hoşuma gitti(ilk defa bir rpg oynuyorum ) Ben şuan Dragon'u öldürme görevindeyim ama namussuz çok güçlü

@büyük adam
    Iso'su 2.35gb ama yüklendikten sonra 4gb'a yakın bir yer kaplıyor. Oyunda kısa değil bu arada bir sürü canavarla boğuştum orclar öldürdüm dağlara çıkana kadar ve bir bu kadar daha görev var.

@Settlers
    Oyunda Physx kullanıldığından aşırı kasma oluyor full açıldığı zaman görseller çok güzel ama düşük açınca da oyanıyor. Yalnız birşey var düşük açarken shadow quality normal yada high olmalı yoksa harita kayboluyor Ben AA ve AF kapalı gayet akıcı oynuyorum oyunu bir alternatif olarak tavsiye ederim Titan Quest'ten fln sıkılanlara...

Physx'in kastığının farkındayım. Ama böyle oyunlarda ne gereği var diye düşünüyorum. Grafik hastası biri değilim, ömrüm piksellerle geçti ama, tüm ayarları kısınca da çok kötü gözüküyor. Kaldı ki bazen yine kasılmalar yaşıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.