Şimdi Ara

Legend: Hand of God-RPG for the PC (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukleyip oynayalım bakalım. genel olarak olumlu bakanlar az sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

yukleyip oynayalım bakalım. genel olarak olumlu bakanlar az sanki

hayır ya cidden o kadar kötü oyun var ki buna dua edersin. Kesin oyna.
  • quote:

Action RPG adına yapılmış görüntü kalitesi iyi bir oyun.
    Mage hastalarını çok saracaktır.
  • quote:

Pc'sini kasabilir; ama sağlamsa sorun yok
    son durum ne acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

Action RPG adına yapılmış görüntü kalitesi iyi bir oyun.
    Mage hastalarını çok saracaktır.

@emola

bu sayfadan yardımcı olabilecek bulabilirsin belki ama sorun ekran kartından olabilir.
  • Nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Nereden bulabilirim?

oyun indirilebilen sitelerin çoğunda mevcut yada torrent sitelerinden. Orginali için o kadar mağaza gezdim görmedim.
  • quote:

Nereden bulabilirim?

Loki gibi aradan kaçan oyunlardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Nereden bulabilirim?

oyun indirilebilen sitelerin çoğunda mevcut yada torrent sitelerinden. Orginali için o kadar mağaza gezdim görmedim.

dvd film oyun çeken her yerde mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Nereden bulabilirim?

dvd film oyun çeken her yerde mevcut...

Sağlam bir pc yaptım ardından tekrar kurdum nedense...
    Bu sefer de bir warrior kasalım bakalım...
  • Oyunu tavsiye ederim cok super degil ama kesinlikle oynamaya ve bitirmeye deger guzel bir Hack & slash.

Artilari:

-Bir defa grafikler cok iyi ozellikle ic mekan grafikleri su ana kadar gordugum Hack&Slash lerin icinde belki de en iyileri...

-Dusmanlar/yaratiklar super tasarlanmis gercekten bir Hack & Slash te gordugum en goz alici ve detayli dusmanlar bu oyundaydi

-Cinematic combat denilen ozellik cok iyi mesela bir devle savasirken adam atliyor hopluyor zipliyor donerek vuruyor... Bitirme vuruslari da ayri bir guzel

-Oyunun uzunlugu tam kivaminda...

-Perimizin daha iyi bir item dustugunde bizi uyarmasi guzel dusunulmus

Eksileri:

-Oyun cok bug li, 8 GB Ram olmasina ragmen bende, hard disk bazen swap ediyor o derece. :)

-Skiller/spell ler guzel degil pek, ayrica skill efektleri biraz bastan savma yapilmis gibi bir tek meteor skill ini sevdim efekt olarak.

-Cinematic combat bazen sacmalayabiliyor mesela once ses geliyor dusman oluyor ondan sonra hareketler...vs yani bug cok bunda da.

-Item lar cok cesitli gibi gelmedi guzel unique itemler var ama cesit az gibi geldi bana. Ayrica item ikon cizimleri biraz dusuk cozunurluklu gibi.

-Oyun agir yani Diablo gibi fast paced degil. Bu bazen sikabiliyor.

-Koylere donup donup potion almayi cok tesvik etmis oyun.

-Senaryo cok sarmiyor.

-Muzikler ve sesler yeterli gelmedi ayrica karakterimizin ve perimizin sesleri felaket hic sevmedim.

Bu arada karli bolumlerden sonra cikan Dragon oyunun sonundaki dusmandan bile daha zor... Ama ben 15 dakkada bitirdim isini warrior skillerinden donme skillini secin (tam ismini unuttum) ayrica magic skillerinden silah dondurma skillini secin Dragonun yanina gidip donun carpmanin ve donmanin etkisiyle her vurusunuzda sarsiliyor dragon iyi bir zamanlamayla tam kendine geldiginde bir kez daha ayni hareketi yaparsaniz size dokunamiyor bile bu tekrarlarla 15-20 dakkada falan oldurebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 4 Nisan 2012; 8:48:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trident02

Oyunu tavsiye ederim cok super degil ama kesinlikle oynamaya ve bitirmeye deger guzel bir Hack & slash.

Artilari:

-Bir defa grafikler cok iyi ozellikle ic mekan grafikleri su ana kadar gordugum Hack&Slash lerin icinde belki de en iyileri...

-Dusmanlar/yaratiklar super tasarlanmis gercekten bir Hack & Slash te gordugum en goz alici ve detayli dusmanlar bu oyundaydi

-Cinematic combat denilen ozellik cok iyi mesela bir devle savasirken adam atliyor hopluyor zipliyor donerek vuruyor... Bitirme vuruslari da ayri bir guzel

-Oyunun uzunlugu tam kivaminda...

-Perimizin daha iyi bir item dustugunde bizi uyarmasi guzel dusunulmus

Gözüm hep artılarda...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.