Şimdi Ara

Leg extension

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Leg extension için maksimum verim nasıl alınır? Neler yapılabilir?

Bilmeyenler için bacaklarımızı silindirin altına koyup yukarı çıkardığımız bacak hareketi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirirken ne kadar yavaş indirirsen hareket o kadar verimli olur. 1 sol 1 sağ sonra ikisini birden yaparsan aşırı sağlam olur.
  • oturuş ayarın düzgün olmalı..
  • Ben yeni programima single leg olarak ekledim. Sag sol dengesizligini gidermek icin.

Oturus cok onemlo gecen farkinda olmadan aol taraf icin açıliı oturuyormusum gereksiz zorlaniyormusum yani.

Indirirken yavas indirmek etkili fakat eger piramit uyguluyorsan 4tekrara kadar indirilebilir oralarda indirirken yavas indircem diye dusunme bas birak.

Hizli yapmaninda yerine gore avantaji oluyor, yavasinda. Ikisindede farkli kas lifleri calisiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayarak en iyi verimi alırsın

Squat leg press gibi hareketler yapılıyorsa bu sadece ısınma hareketi.

Tabi bizdeki salonların bacak konusunda yetersizliği sebebiyle bu aletler kıymetli oluyor.leg extension önünde sıra görüyorum şaşırıyorum :)

önler için 4 set extension arkalar için 4 set leg curl yaptım bacak tamamdır lafını yüzlerce kez duymuşumdur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 4 Mart 2017; 14:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Yapmayarak en iyi verimi alırsın

Squat leg press gibi hareketler yapılıyorsa bu sadece ısınma hareketi.

Tabi bizdeki salonların bacak konusunda yetersizliği sebebiyle bu aletler kıymetli oluyor.leg extension önünde sıra görüyorum şaşırıyorum :)

Benim yeni programda hoca leg pressi silip bunu ekledi.Leg presse mi döneyim geri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.